Lehet kapni paprikaspray-t, sokkolót. Nekem mindkettő van... És most, h már egy kicsit erős lettem, lehet megyek kung-fu-ra... Kell, mert nem bírom fegyelmezni az érzelmeimet eléggé.. Majd nem tom... Itt a településünkn van egy bajnok, aki oktat... Hát nem tom, h öreglányokkal foglalkozik-e...
Nem kell, h szalutáljon a nyúl. Ott is lehet hagyni a francba... Az ütlegelés egy erődemonstráció... Primitív eszköz az idomításra... Am mindig van ok... De ez már lerágott csont. Ha azt akarod, h szalutáljon keress erre készséges nyulat. Amelyik meg nem szalutál, azt hagyd ott a francba... Ne kényszerítsd... Minek?
Kinek mi fexik, azt tegye. A lényeg, h vmit tegyen. A keleti harcművészetek valóban megfelelőbbek. A box csak úgy eszembe jutott. Mondtam valamit... Abban a hiedelemben, h beszélgetés, és nem vallatás/értekezés/akadémiai székfoglaló zajlik...
De persze, ha hülyézni van kedved...
Éppen azt tárgyalják itt, h az ilyen nőket verik egyesek szerint...
De Aikidoval is inkább jobban jársz, mint a boxedzésekkel, nem beleállni, hanem kitérni kell a túlsúly/túlerő ellen: nézd meg ezt a fószert, elég plasztikusan magyaráz, ráadásul még humora is van: https://www.youtube.com/watch?v=HvK7aaKlJFE És mindettől függetlenül persze az asszony elmehet jógázni is, legalább nem rozsdásodik be. :P
és tudna mondani olyat is, akit még Gandhi is ütne mint a répát, mert az értelmes szóból nem ért.
:DDD
és már megint csak oda jutunk vissza, hogy a megfelelő párválasztás lenne az igazi megelőzés.
Nem lehet elégszer elmondani!
És ne jöjjön senki azzal az ócska kifogással, hogy a szerelem elvakít....
azért 1-2 év együttjárás után már kiderül ez-az, amikor a totál lilaköd már oszlóban van....! -
Mondjuk én eleve nem tudtam volna olyannal szerelembe esni, aki intellektuálisan fényévekre van tőlem.. Lsd. a minapi egyetemista lány - vs. putrilakó drogos pasi.
Tehát az emberek nem esnek neki valakinek csak azért, mert nagy és békés.
Mert hiába jámbor az illető, ha kinézik belőle, hogy lekever két marha nagyot.
Na de akkor a nők miért mennek neki a náluk erősebb férfiaknak?
Nyilván azért, mert arra számítanak, hogy nekik nem lehet visszaütni, és ez nagyon sokszor be is jön nekik.
Vajon békésebb lenne-e a világ, ha elfogadott lenne az önvédelem családon belül is, nemtől függetlenül?
- Uram, ön leütötte a feleségét. Megkérdezhetjük, hogy miért?
- Ütött és rúgott, le kellett állítani valahogy.
- Tudja ezt bizonyítani?
- Felvettem a telefonommal, tessék.
- Köszönjük, hogy megállította az agresszort. Uram, nem szabunk ki pénzbüntetést a feleségére, mert úgyis csak maga fizetné, de ha szeretne pár hónapig békében és erőszakmentesen élni, csak szóljon és benn tartjuk egy kicsit.
Én is ezen az állásponton vagyok. Minden kislányt be kell iratni vmilyen küzdősportra! És akkor nincs több kérdés. Mert azok a férgek, akik fizikailag rendeznek le egy-egy vitát, kizárólag a velük gyengébbel teszik ezt meg. Velük egy súlycsoporttal, vagy a felettük állókkal puhapöcs mindegyik! Szépen az asszony aszondja, h elmegy jógázni, és közbe' meg boxleckéket vesz. Aztán egy év múlva van meglepetés apunak, amikor lendül a keze...