Ez most a kedvencem:
Szabó Pista bácsi Mogyoródon értetlenül áll Schumacher előtt, aki nem akar elfogadni tőle egy kupica házipálinkát A Forma 1- en tündököl,
s e kispohár nedűn tököl..?
Lopás a zöldségesben Jaj, félek, egyre reszketek,
mert eltűnt egy rekesz retek.
Az utóbbi napok termelőinek gratula!:-)
(danci, ez az utóbbi remek sor!)
Feleség ajándéka bürtönben ülő férjének Ez volt a bukta csele:
a ráspolyt csukta bele.
Román származású szerelmes hős bánatában a zabálásba menekül, mikor rájön, hogy kedvese leszbikus Te azóta hízol, dák Trisztán,
mióta láttad Izoldát Krisztán.
Óriáscet Hogy mekkora dög! Kék a bálna,
nagy kupac lenne, ha békakálna...
Szponzort meghatják az érvek, ezután fizet Szava akadozik,
majd adakozik.
Csoda, hogy szegény nő ki van akadva? A férje már eleve ganéj. Jelent-e
valamit, hogy elege van éjjelente?
Elnézést, ha lesz, ami másnak is eszébe jutott már, de evad 334-es hozzészólásánál megálltam a végigolvasással. Őt az aggasztja, hogy
,,Mi lesz így a Katiból,
Ha állandóan batikol?'',
de szerintem sokkal izgatóbb, hogy a Real Madridból távozni készülő ifjú tehetség követi-e a leszálló ágban lévő Batistutát, aki jó pénzért, úgy néz ki, az Emirátusokban fog játszani.
Azaz:
Mi lesz így a Gutiból,
beduin, mint Batigol?
De most egy igazi kecske:
Arkagyij rossz hírekkel ül le vacsorázni, szeretné az asztal alá inni magát, erre az asszony megint valami bio-kaját akar neki beadni. Morgolódik, de aztán megenyhül és hajlandó annyit megtenni egészséges életmódot hirdető neje kedvéért, hogy legalább a vodkáról lemond:
,,Csődbe ment a Tánya bár, na
és bezárt a bánya-tárna
nem kell nekem saláta... mer'
itt a finom malátaser.''
Ha már sörnél tartunk. Ugye a törvény szerint a reklámszlogeneket vagy magyarosítani kell, vagy az idegen nyelv mellett magyarul is be kell mondani. Múlt héten bejelentették, hogy ezentúl keményen betartatják a szabályt. Elképzeltem:
Büntetésként írja százszer
magyarul: Gut, Besser, Gázszer.
CSABEE! muszáj miattad az igazi kecskékhez visszatérnem. Szóval: Nem ,,veresegyháza'', hanem VeresegyháZ, így, zö betűvel a végén írják. Úgyhogy személyes érintettségem miatt tiltakozom a városgyalázás ellen:) De a here-orientációdra való tekintettel ismertetem neked a kárpótlási törvény különös részét:
178. §
Ha élnek még mentősök here
nélkül, övék a Hősök tere.
Doki, mit szólnál egy kecskerím általi szexuális zaklatáshoz? :-))))
Érzéki csalódás a betegágyon Bár ereimből lógnak még a baró kanülök,
Öledben azt hittem, hogy karóban ülök...
Bocsánat :-))
Dokiiii!!!
A Hupikék és a práter tök jó, ja, és a disznóvágás is :-))
A Rumcájsz feleségeként elhíresült Manka a közértben volt pénztáros? Én úgy emlékszem, hogy egy bankban, ahonnan kirúgták az autóbalesetük után:
Nem számol mától Manka bankót,
mert nem tolerálja a bank a mankót.