Nem szántam keresztkérdének, csak nem szeretnék egy kompkikötőben vacakolni a leeresztéssel. Volt már részem benne, és csak zavartuk a kompot. A Kormorán jó ötletnek tünik , Gabinál 3 évig volt a hajóm.
Lehet, hogy én is ott rakom le, onnan megyek fel Csegéig, vagy ott várom be a csapatot.
A kikötőhöz még meg is van a belépőkártyám.
Berci !
Köszönöm a felajánlást, de ha működik a kikötő , akkor nem zavarnálak.
Alapvetően nem sok szabad hétvégém lesz június végéig/ kajakversenyek stb / , mert akkor lemegyek vele az Adriára.
Pedig van előnye sok: Ha forró a kaja, akkor nem tudod arrébb vinni. Nem fér bele sok. Az ehető tányér sem lenne rossz ötlet: pacal, ostyatányérban. Az igényeseknek meg lehetne plast by Herendi. Vagy a jól bevált alu csajka. -kanálgéppel-
Hali. Igen a kikötő működik. Elvileg ha a víz nem megy vissza, a túra is ott fog kikötni. A hajód hagyhatod nálam is. Én sem veszem már ki őket , csak ősszel.
Más: A Doki4 javaslatára javaslom, hogy mindenki hozzon magával evőeszközt, műanyag tányért. Nálam lesz eldobható műanyag, de azt nem mindenki szereti.
keresztkérdésnek szántad??? de félre aviccel sajnos még nem tudom. eredetileg vasárnap mentünk volna a füredi "kormorán" kikötőbe a a doktor doktorovics 4 -el, de nem leszek kész a hajóval--- na már most valószínűleg kedden vagy szerdán teszem vízre az említett helyen ha elkészülők addig --még a meleg víz meg az akkumlátor választó kapcsoló meg egy tusoló beépítése van hátra a kopkit-ba lehet hétfőn készen lessz minden esetre szeretnék vízen lenni a csapat előtt hogy ne kelljen az én bárkámmal kinlódni akkor mikor a többiek kapkodnak, az idő így is szükre van méretezve kényszerű okokból... miért kérdezed van valami 5leted? vagy kérdésed a témával kapcsolatban?
Neked csavarboltod van,maj szólítsál magadhoz olyan sasszeget 2-3db amillyen kell a csiga lezáró kúpba,tartaléknak.Ez megesik, hogy szériánként változik.
Ma estére minden összeállt a kisérő személyzettel kapcsolatban. Erika - az egészségőrünk- kéri hogy ha van valakinek esetleg szélsőséges tünetet okozó betegsége: ( allergia, diabetes, epilepszia,stb., )az sziveskedjen jelezni. Lehet nekem küldött privát mail-ben is.
Haka: Hát nem tudom: nekem egy 9 fokos éjszaka után, másnaposan, 15 fokos vízben nem lesz kedvem sielni:)))) De húzok én is bárkit ha lesz rá jelentkező:))
Kitzoli: Csomag ment.
Sügér: Bocsi hogy délelőtt nem tudtam beszélni, de pont akkor vizsgáztattam 4 futót.
Opisti: Azért ült le a topik, mert mindenki lázasan csomagol:)))) -Az én hajóm még le sincs festve- Na de holnaptól nagy tempó lesz.
kis méretű neoprén ruhám van a hajóban egyik barátnémról maradt emlékbe, ma a duna a római partnál 13.6 fokos vot van esély vizisizni a tiszán??? rajtam nem múlik, legfejebb csigát kell cserélni, mert általában utazni 23 " -os 5 levelű csigával szoktam de a + terhelést ez már nem viseli csak ha gyakorlott a sielő 19 " csigával 2 sielőt kiránt a vízből egyszerre
Sikerült haza érnem. Leszaladtam T.ugra szétnézni. A jelen vízállásnál is ki lehetne kötni, és száraz lábbal eljutni a " táborhelyig" némi ügyeskedéssel. De bízom benne hogy ez javulni fog. :)))
Benzin ügyben Én teljesen ön ellátó leszek. Igaz a hajóm olyan lessz mint egy tanker. Útálok a vizen tankolni, most csak rá csatlakozok a következőre ha az előbbi ki fogyott és tűz tovább. MERVIpapa (csekket ma tudtam fel adni )