Majdnem így vagyok én is, igaz, többe volt az autó. Nekem is bejön a sorozat, és jó lenne mindet megvenni. Az én autóm még csak 20 éves, de bele kell még lapátolni egy jó adag pénzt ( azon kívül, amit eddig beleborítottam ), és még tankolni is kell ( pont tegnap tankoltam, 12,5 lityi volt a mostani átlag ), és a teljes sorozat ára előfizetéssel is 2-3 havi teendőnek felel meg az autómon, ennyi futja rá.
Sziasztok! Most jöttem melóból, most csatlakozom. Vásároltam a modell.ladabolt.hu címről (1161. Budapest, Rákóczi út 60/A) Kamazt. Ha megnézitek a honlapot, egészen jók az árak ( mihez képest), bár az árlistán szereplő termékek jelenleg eléggé ki vannak fogyva. Azt mondják, hogy karácsony tájékán kapnak újabb árut. Ha valakinek a katalógusban szereplő modellekre volna szükség, vegye fel velük a kapcsolatot (1/405-1685). A hölgy elmondása alapján akkor volna folyamatos áruválasztékuk, ha legalább 5000 darabot rendelnének tölük a vásárlók.
A vitrinben AGAT gyártmányu modellek vannak )))))) Ha jol tudom még csak 2 db. modellt készitettek le, a tobi még nincs kész. Ezert a vitrinbe AGAT és Autotime modelleket tomkodtek be.
Most csak tesztelni fogják az oroszok ezt a lappot. Csak 1 városban fog mejelenni Oroszországbab - Volgográdban. Ha minden igaz, kb. fél év mulva startol ez a sorozat az egész országban.