Én az összes olyan modellnél kivágtam az első ajtónál a plexit, ami nem
"lehúzott" ablakokkal jött ki, mert különben tényleg annyira torzít, hogy alig lehet belátni. Ha jól emlékszem a Volga M21, a Dácia, a Moszkvics 408, a P50, az Uaz és a Tátrák voltak ilyenek.
Még jó,hogy nem minden szigorúan ugyanolyan.Közben meg is csináltam,vissza is ragasztottam a műszerfalat,de akkora a torzítása a plexinek,hogy semmi sem látszik.
Jól rákaptam erre a tuningra.Beszerválok még piros,meg narancs átlátszó festéket,és jöhetnek a lámpák,pl.a Szamaráéra,2107-re nagyon ráfér/persze,ha meglesznek/.
Ez egy pozitív kezdeményezés, engem be is írhatsz 2. és 3. helyre mert ha közvetlenül a gyárból hoznám akkor magamnak is többet raknék félre :) Amúgy meg már 200 egyforma modellnél szóba állnak az emberrel.
Jól látom, hogy ezek a kocsit AGAT modellek? Ez a kinti deAugostini ellen/mellett/által induló sorozat?
Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy az "egyszerű" jó szovjet munkásemberekért, vagy dolgozó parasztokért egy ilyen ZIM ment volna ki rosszullét esetén... :) de javítsatok, ha tévedek.
Inkább ők kaptak rosszullétet, ha megjelent a házuk előtt egy ilyen (feketében). :))
Kár, hogy nem tudok egy árva szót sem oroszul, kíváncsi lennék, hogy mit írnak erről a modell újságmellékletében.