Kis késéssel én is beindultam a Zil témára a magam módján. Ezeknek a modelleknek a képét nyomtattam ki és függesztettem ki az ágyam fölé hogy ezeket lássam elsőnek reggelente :) nem éppen retrautók melléklet kategóriásak :)
1. Zil-130 V1 TC-4 Cementovoz 2. Zil-130 AK-75 daru 3. Zil-130 AV-6 tűzoltó 4. Zil-130 V1 + APPA-4 reptéri busz 5. Zil-164 költöztető rakománnyal (az 1:43-as Szaratov hűtőre még meztelen csajos képek is jutottak) 6. UralZisz 354 gázgenerátorral és rakománnyal 7. Tűzoltó szekér :)
OFF: Minden bevásárló központban ez a helyzet sajnos. Ritka az az üzlet ahol megkérdezed a cicababát hogy van-e más méretben mondjuk egy ruha akkor azt a választ kapod,hogy igen van.
Az esetek nagy részében a barátnőjével való telefonálás közben oda vakkantja unott képpel,hogy csak az van ami ki van rakva.
Volt amikor ezt a harmadik boltba játszották el velem és elborult az agyam.
Megkérdeztem tőle,hogy ez a " Csak az van ami ki van rakva" szöveg a felvételi elbeszélgetéskor kulcsfontosságú szerepet tölt-e be?
Persze nem értette...
Az ilyen eladó több kárt okoz a bolt tulajdonosának mint hasznot...
Hazánkban tipikus, amikor egy hozzá nem értő birkát állítanak a pult mögé, aki nem lát a szemétől. És a végén te maradsz a hülye. Egyébként az összes játék/modell boltban ált. egy kis csaj az eladó. Kérdem tőle mi van raktáron, mi érkezik. Nem tudja, annyit lát, hogy autó. Bébiholmikat, meg nagy szőrös hegyi trollokkal árultatnék.
Én a tipusát mondtam a nőnek,de ő belekeveredett mert nekem 5511-es kamaz kellett volna ő meg mindenáron az 55111-est akarta volna küldeni. Ott volt a kezében az autó és kérdezgettem hogy hogy nézki,és úgy sem sikerült megértenie. Ő a katalógusra hivatkozott hogy orosz és el lehet írva a száma ott.
Régebben felhívtam őket párszor, mert az e-mailekre nem nagyon jött válasz, de soha nem volt nekik raktáron, ami kellett volna és azt sem tudták megmondani lesz-e és mikor. Úgyhogy feladtam. Azóta meg már beszereztem párat, ami kellett volna. De legalább árulnak 1:1-es ladához is alkatrészt... már, ha van nekik.
üdv. Én is akartam a lada bolttól rendelni kamazt,de nincsennek képben a tipusokkal. Magyaráztam nekik mi kéne nekem de a nő nem értette,úgyhogy sztornóztam őket.
Hát ha ennyi az ára, akkor ennyi... Mivel én nem ismerem ezeket a modelleket, ezért kérdeztem itt a fórumon, hogy nem húzós-e érte a 13eFt. Egyébként meg kereslet-kínálat... amíg van rá vevő 13-ért, addig annyi az ára. Sőt, ha az IFA-ért valaki kifizeti az 55-öt, akkor annak annyi az ára. Én is vettem már agyatlansokpénzért modellt... :-) Üdv!