Örülök Nilsson hosszabbításának, mert nagyon kedvelem. Viszont éppen ezért aggódom is h ne járjon úgy mint Blago...
Sipit sajnálom. Eggyel kevesebb szerethető játékos és eggyel kevesebb magyar. De Andreas maradásával végképp elfogytak számára a szerepek. Viszont ezek szerint tárgyaltunk vele a hosszabbításról, csak nem sikerült megegyezni?
Egy újabb teljesen értelmetlen, koncepciótlan igazolás: Fabregas annyira dominánsan jó beálló, hogy fontos meccseken sem a Barcában, sem a francia válogatottban nem pihen félidőnként 10 percnél többet. Én már Pechmalbeket is sajnáltam, hogy a tudásához képest kevés játékperce lesz. Bevallom, nem tudom mikor fog jutni Nilssonnak játékidő (különös tekintettel arra, hogy őt védekezésben cserélni kell).
Az is elhangzott már, hogy a pénzeszsák nem feneketlen, ezért - szerintem - ezt a pénzt egy irányítóra (pl. Grondahl), vagy egy jobb- vagy bal átlövőre kellett volna költeni).
Az a Dzsamali, aki évek óta nem játszott és most volt egy pár jó meccse egy közel sem világverő csapatban? Ő inkább Veszprém szint így 30 fölött mint egy Kosorotov akit még a Barca is vitt volna? Érdekes elképzelés! :)
Fabregas: szerintem nem vagyunk kevésbé vonzóak a topjátékosoknak, mint más csapatok, különösen a várható leterheltség/elérhető adózott jövedelem relációjában.
sokkal jobb lenne és akkor még a show jelege is megmaradna! Nem is értem miért nem próbálják meg.De még az is egy fokkal jobb lenne ha pénteken lenéneke az elődöntők szombat a bronz meccs ami már álltalában nem akkora iromú meccs vasárnap meg a döntő.
Szerinted miért jött ide ?🤌 Lacinak meg az udvarlásának sok köze nem volt a dologhoz az márcsak a saját maga fényezésének szólt. Ami a legfontosabb dolog volt ebben a dologban az az volt ami ezt a világot irányítja💸💸 azon belül pedig a jobb adózás illetve sok más apróbb dolog pl ,hogy nem jön ki az edzőjével .
Csak őszintén, mondjuk Fabregasról elhiszed, h itt akar játszani? Én nem teljesen, a mai napig nem értem miért minket választott, hacsak nem egy nyugodtabb középszakaszt gondolt magának a karrierjében így kinyújtva azt.
Mahé meg azért maradt, mert kábé nem kell máshova, más felsőpolcos csapathoz, itt meg már ismerjük. Nálam ő még mínuszos, többet árt a hebrencseskedésével mint használ. Kíváncsi leszek, h benne lesz-e a francia vb keretben.
Kosorotov helyett meg visszahoznám Dzsamalit amíg találunk egy top10-es b2-est. Ha az oroszoknál nem tanult meg védekezni, akkor eztán sem fog, gátlástalanul meg Iman is tud lőni.
Na, és ki lesz az új Mister szegeden, spanyol lesz valszeg, de Ambros Martin, v Raul Gonzalez?
A fiataljaink meg szeretnének nagyon is itt játszani, de ki fogja megmondani-eldönteni, hogy ez elég-e? A tavalyi fiatalítós nem túl meggyőző duma kipukkadni látszik, mondjuk nem tudjuk, h szegény Gergővel mi lesz.