Keresés

Részletes keresés

babycsacsi Creative Commons License 2003.06.03 0 0 331
Nnna, ezt befloodolom ide: Leninnel alszom, s Sztalinnal ébredek
tavaszi szél Creative Commons License 2003.06.03 0 0 330
És ez az autós dal? Wazze! Ne süketelj már, hogy a síkhülye Belga autós életérzése kell nekünk? Te becsődölt geciszopógép. Faszkalap!
Előzmény: szvsz. (329)
szvsz. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 329
A Bëlga zenéjét, nótáit lehet szeretni vagy nem szeretni, attól még egy létező, a férfiak többségének lelkivilágában motoszkáló életérzést ad hyperrealista módon vissza. Persze ezeket a lelki frinc-francokat a férfiak nem mondják ki, nem beszélnek róla, legfeljebb a nyelvezetükben tűnnek fel, egyes szavakban, kifejezésekben ezek a pszicho-röffenetek. És könnyen elképzelhető, hogy sok férfi a nyilvánosság előtt, esetleg önmaga előtt is titkolja ezeket, mert kívül-belül idomulni kell. A néhol összefüggéstelen szöveg is egy belső gondolkodási nyelvezetet követ, a félbemaradt nyihorászásokkal stb. együtt. Idáig 6 férfi hallotta nálam, különböző korosztályokból, és mindegyik itt-ott felröhögött. (Persze nem kizárható, hogy az én környezetem deviánsokból áll.) Másfelől érdekes, hogy a nők (szintén különböző korosztály) egyfelől arról panaszkodnak, hogy nem értik a szöveget vagy gusztustalannak tartják, és egyáltalán nem nyihognak.

Ha a dalaik témáit nézzük, azok is árulkodóak, szintén tipikus férfi életszituációkat, lelki történéseket dolgoznak fel, egészen kategorizáló szándékkal.

Ha már itt valaki volt olyan kedves, és föltett egy latin zenét a Tátrai honlapjáról, és mások is, hallgatható zenével élénkítik ezt a topikot, idenyomok egy másik dalt tőlük, ami az autóhoz kötött férfilélekről szól.
(Németország egyetlenként áll Európában, ahol a férfiaknak az autójuk a legfontosabb, megelőzve a feleséget, szeretőt, barátnőt, házat, karriert stb. A többi 'fejlett' európai országban jobbára 2-4. helyen áll a férfiak értékrendjében a gépkocsijuk.)

Autós

Előzmény: version9 (316)
etc. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 328
Jav.: 'A Tátrai-Szűcs tényleg kellemes latin muzsika' helyett: kellemes latin muzsikát játszanak.
Előzmény: etc. (325)
etc. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 327
Nincs mit tenni, ilyenek ezek a zenészek, éjszakáznak, isznak, füveznek, nőznek, és persze lopkodnak egymástól. Pl. most tőlem a Tátrai a memóriát, vakon gépelek, annyira lelassult a gép, a Búcsú c. muzsikájuktól, szóval tényleg egy szemétláda.
Előzmény: version9 (326)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 326
kar hogy valami masik zenekartol lopnak temakat... minap emlitette egy gitaros
Előzmény: etc. (325)
etc. Creative Commons License 2003.06.03 0 0 325
A Tátrai-Szűcs tényleg kellemes latin muzsika. Érdekes, hogy zenélni is tudnak. Manapság ritka!
Carramba

Ott van a www.tatraitibor.hu-n illetve a letöltéseknél a búcsú is (http://www.tatraitibor.hu/mp3/latin/09_bucsu.mp3), meg más is,

Előzmény: toccata (322)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.03 0 0 324
Két fô kedvencem a "Helló, bébi" meg a "Romolj meg".

de ezt már asszem írtam valahol.

Előzmény: version9 (323)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 323
hendrix az kimaradt nekem, nem fogott meg sose.
a minap megszereztem europa kiado fele popzenet ez pl tetszik
Előzmény: cont Roller (321)
toccata Creative Commons License 2003.06.03 0 0 322
Tátrai Tibor - Szűcs Antal Gábor: Búcsú
Mert szép latin gitárzene.
cont Roller Creative Commons License 2003.06.03 0 0 321
A version9-i II. kiválasztódási törvény alapján. Nem tanultad?
Megvan Jimi Hendrixtől a Little wing?
Előzmény: version9 (319)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.03 0 0 320
részemrôl meg van. de az nem a művész-nick-zenész-fényhegedűs urat érinti.
'nough for now.
Előzmény: vacuum box (318)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 319
es mi alapjan valasszak ki a tobbszaz kedvenc albumom kozul parat?
Előzmény: cont Roller (317)
vacuum box Creative Commons License 2003.06.03 0 0 318
A művész-nick-zenész-fényhegedűs úr ma is, holnap is államvizsgázik a Műegyetemen. Azt mondta, pár nap múlva fölteszi a muzsikát, részéről nincs gond.
Előzmény: morticia addams (310)
cont Roller Creative Commons License 2003.06.03 0 0 317
Nem azt kérdeztem, hogy mi nem, hanem, hogy mi igen. Zenét. Pupák! Heee?
Előzmény: version9 (316)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 316
hat a belgat nem
Előzmény: cont Roller (315)
cont Roller Creative Commons License 2003.06.03 0 0 315
Mit szeretsz, pupák?
Előzmény: version9 (313)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.03 0 0 314
én szeretem, kivéve amit nem bírok tôlük elviselni.
Előzmény: version9 (313)
version9 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 313
en nem szeretem amit belgaek csinalnak.
intermensch Creative Commons License 2003.06.02 0 0 312
In The Woods... (esküszöm leszokom erről a hárompont-dologról, de ez így van) Strange in Stereo-Generally More Worried than Married c. számot. Meg még több Kispált, csak az nem ér mert nem tudom miért.
morticia addams Creative Commons License 2003.06.02 0 0 311
+ 1 m . meg egyebek.
Előzmény: morticia addams (310)
morticia addams Creative Commons License 2003.06.02 0 0 310
üdvözlöm, kedves http!

mivel csak most olvasom az ide beszúrt opusát -sajnos, ilyen ez a felgyorsult világ, e-mailben vagy telefonon talán gyorsabban mûködött volna az információcsere, arról nem is beszélve, hogy én, gané egy modera még a teljes hétvégémet is a DEL-gomb sasolása nélkül voltam képes és kénytelen eltölteni-, csak most kerülhetett sor arra, hogy utánanézzek az üzenetében vázolt problémának.

egyébként legnagyobb megdöbbenésemre a nick létezik, de mindenféle jogosultság nélkül (a döbbenet nem mellékesen a jogosultságok hiányának szól). ennek az okát -bár tudom, fertelmes hamisságom újabb tanúbizonysága lesz itt látható csupán-, nem tudom. biztosan van ok, és okozó, amely meccset viszont a nyilvánosság kizárásával leszek kénytelen -imár nem elôször - lejátszani.
én mindenesetre funkcionálisan azonnal helyére rántottam a dolgot, úgyhogy mostantól kezdve elvben semmi akadály nem áll a nick elôtt.

köszönöm megtisztelô bizalmát, melynek értelmében én, aki a Tundravoice kapcsán nem elôször tett az Együttest csakis magas fokon említô kijelentést, azért ha arról van szó, szívbaj nélkül nyúlok kispályás eszközökhöz.

üdvözlettel:

morticia addams
AKA utolsó a moderátorok között. is.

Előzmény: http1 (305)
kseurhv Creative Commons License 2003.06.01 0 0 309
absolum - wizzi wizzy

szokatlan az absolumtol a többihez képest nem olyan sötét

http1 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 308
dorkable Creative Commons License 2003.06.01 0 0 307
hívd fel a tudakozót és mondd, hogy tegyenek foglaltba...
Előzmény: kseurhv (302)
http1 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 306
Elnézést, most mondja, hogy 30-án (azaz pénteken) hozta létre, az esti órákban. (Nem mintha lényeges lenne:))))
Előzmény: http1 (305)
http1 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 305
Üdvözlöm Makarenkó Néni!

Tájékoztatom, hogy a Tundravoice Együttes fényhegedűse, amíg vidéken üdültem, tegnap, a hálózati gépünkről létrehozta a

rémvilági farkasremix nicket,

hogy a Tundravoice együttes kiadás alatt álló CD-jéből, előzetesként egy darabot megosszon a Metakazamata olvasóival (hallgatóival).

Ma, amikor ízelítőül fel szerette volna tenni a Tundravoice

Sámánfarkas Remixéből a Rémvilági őrjöngés c. 5:38 perces teljes számot,

a gép azt jelezte ki, hogy le van tiltva.

További jó sörözést, mulatozást, bájcsevegést, jó és kulturált hangulatot kívánok Önnek és moderátortársainak.

Ha már Petőfi Sándort kimoderálták a Kávéházból, igazán nem okoz gondot, hogy a Tundravoiceot kimoderálják a Metakazamatából.

A legjobbakat:

http

(Az 'üggyel' kapcsolatban nem kér a zenész tájékoztatást, én tájékoztattam már, hogy mindennapos jelenségről van szó.)

Előzmény: morticia addams (300)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.05.29 0 0 304
kicsit macerás, de próbáld meg: klikkelj ide keress rá Ákosra, és az egyes lemeztalálatokra ráklikkelve kijönnek a számok.
Előzmény: Bk (303)
Bk Creative Commons License 2003.05.28 0 0 303
Halihó !

Segítsen már valaki ! A Matáv zenéje megfogott, és most nem hagy békén, itt zenél a fülemben. Kidertettem, hogy Ákos szerezte a muzsikát.

Valaki meg tudná mondani, hogy honnan a csudából szerezhetném meg ?

Előzmény: kseurhv (302)
kseurhv Creative Commons License 2003.05.28 0 0 302
meshuggah

vajon miert

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!