Az a hülye továbbá úgy tervezte hogy ha nem platós teherautóval viszem a dögnehéz hanxert hanem csak egy kis, de megfizethető furgonnal (ami a kertembe a házhoz is befér) akkor lehet >1m-t fellépcsőzni a rámpa tetejére :-( Ha meg lemennék a teremgarázsba és onnan kacifántosan valahogy hátrajutni, akkorm még parkolójegyet is kellene váltani.
Aki ezt így megalkotta, annak kötelezővé tenném hogy az összes üzletbe csakis belépővel mehessen.
Ott indul, hogy nem is tudom, mit kéne csinálni vele - a linkről egy exe fájl tölthető le, de azt nem ismeri a telefon. A számítógép ugyan ismeri, elvileg telepíti is magára, csak éppen nem találom sehol a programok listájában.
Kb. pont ebben az időpontban sikerült jól megáznunk a Müpánál. Ki lehetett az a hülye, aki ugy tervezte a müpát, hogy taxival nem lehet igazán megközelíteni???
Fölösleges volt kikutyagolnod a Dunáig. Holnap délutánra - ha Tarlós téved, márpedig nem ez volna ezen a héten az első vakvágánya - a folyó a házad előtt lesz. (A tűzfalfestményről a kutyát okvetlen mentsétek meg.)
Lehet, hogy megtévesztő módon, valamiféle mobiltelefon-gurunak tűntem itt az előző hozzászólással, de ez nincs így. Én csak egy elég makacs ember vagyok, elhatároztam, hogy kell qr-kód-olvasó a telefonomra, és valahogy föltettem rá, aztán elfelejtettem az egészet (mármint, hogy hogyan kell). (jószerivel ez volt a két alkalmazás egyike amit erre a telefonomre telepítettem)
Mi a probléma egyáltalán? Nem települ fel, vagy feltelepül, de nem működik? Elismerem, a Nokia telefonok súgója általában nem nagyon szolgálja a problémák megoldását. Szerintem az alkalmazáskezelővel kell a programot feltelepíteni.
A biztosítóm fölvette azt a szokást, hogy sms-eket küldözget vihar előtt. Egy év alatt ilyen sms jött mondjuk öt. Az elmúlt egy hónapban meg huszonöt. Nem mintha én magamtól nem tudnám megmondani, mikor milyen idő készülődik, de azért rendes dolog tőlük. :)
A kilencvenes évek elején volt néha ilyen érzésem a munkahelyi büfében, amikor véletlenül a rendszergazdák mellé ültem le ozsonnázni. Félórákig tudtak úgy beszélgetni, hogy csak a kötőszavakat értettem. :-)
Tessék, ezért nincs nekem mindenféle színes-szagos-szélesvásznú szofferem a telefonon: ennek a barcode readernek megörültem, de akárhogy próbálom, nem tudok rájönni, hogy ebből hogyan lenne működő alkalmazás a telefonomon.
Quickoffice van nekem is, szótárat viszont az engem érdeklő nyelven nem találtam.
"örülnék, ha mindig lenne a zsebemben egy szótár, vagy ha tudnék használni qr kódokat (ezek mind nagyon hasznos előnyei az okostelefonnak), de ezzel nem megy, nincs hozzá szoftver."
Qr-kódokra ott van a Nokia Barcode Reader (elvileg nem támogatott az N8-on, de nekem - a gyakorlatilag azonos - E7-en hibátlanul működik. Lévén az E7 "üzleti" telefon erre a QuickOffice és a Kielikone szótár előre fel volt telepítve, de ezek N8-on is kell hogy működjenek. (bár mióta a Quickoffice-t megvette a Google, a symbianos verzió hivatalosan nem tölthető le tőlük, de pár helyen még elérhető).