A kajütöst le tudtam festeni, így holnap már a felszerelésé, és a pakolásé. Mi a Sügér papával szerdán délután indulunk 1-kor Kecskemétről. Szerintem 4 körül érünk oda a Halászcsárda előtti kompkikötőhöz.
Elsején reggel indulok T.ugra. Úgy gondolom hogy a 9 órai találkozó még nem késő. Természetesen lesz helye mindenkinek.
szóval úgy néz ki a dolog hogy szerdán vízre teszem a bárkát T. füreden, autó-futkosó hazahoz, budapestre, csüt hajnalban indulásT.ugra a futóval, futó, autó lepakol ott felejt.Pegazus panzió, felkéredszkedés a visszabuszra(időpont???) visszaútazás, t.füreden kiszállás ,t.csegére fel a bárkával, felveszem az utasaimat (2 fő) és indul a túra, ja az utasok részvételi dijját a helyszínen rendezzük (ok?) tehát kéne 1 hely a visszabuszban ha nem megy a hely akkor átszervezem az életem
Sajna én még nem tudok csomagolni....az orrkiülőst ma festettem le, holnap jön Sügér kapitány, és segít a kormányt meg a távvezérlőt bekötni. Addig én festem a kajütöst. Ma már azt is lecsiszoltam.
A vízállás nem akar nekünk kedvezni, valószínű együtt jövünk az apadással. T.ugon még az is elképzelhető hogy nem tudunk a parton, hanem csak a kikötőben kikötni. Ha száraz lábbal nem tudjuk a nyaralót megközelíteni, akkor a panzió udvarán töltjük az utolsó estét.
Terveztem egy kis versenyt is az utolsó nap utolsó 7 kilométeres szakaszára. holnap leszaladok este, megnézem el tudom e helyezni a "feladatokat" Ha nem lesz megközelíthető a víz, akkor lehet hogy erről le kell mondanunk. Minden esetre megpróbálom.
Az első hajóm szerdán délután fogom lerakni csegén. Este haza jövök, majd elsején a kisebbik hajót viszem fel Ug-ról, ahonnan együtt indulunk a busszal.
Ha valakinek van kérdése hívjon. A számom: 30 6189462 Beer-ci
Szerbusz PAPA! Tán jártál Pentelén? Majd csak holnap dől el, hol fogok csatlakozni.Így is, úgy is kell egy hely. Lehet, hogy mán 30.án Csegén is tudlak boldogítani,és segédkezni a hajó lerakásoknál. Holnap megyek Beerci-hez,egy kicsit segíteni. Addigra eldől a 30.-a sorsa.
Mi nem kérünk autóbuszos szállítást. Terveink szerint Tiszafüreden, az Albatrossz kikötőben tesszük vízre a csónakot, otthagyjuk a kocsit meg az utánfutót. Onnan szerdán felmegyünk T.csegére, a túra végén pedig T.ugról vissza T.füredre, és marad is a hajó a kikötőben.
Valószinű, csak hétfőn reggel indulunk vissza, mert vasárnap délben a búcsúebéd után már nem érnénk fel sötédedés előtt.
Emberek, emlekeim szerint a tobbseg itt keleti csodaval jar mint en. Ha valakinek van felesleges benzincsatlakozoja tank feloli oldalra valo es sporttarsi aron megvalna tole tegye mar be a motyojaba mielott elindul mert megvennem. Siman csak a csovet radugdosva gyakran ciki a a dolog, jol jonne egy ravalo csatlakozo...
BEER-CI
"Vettem hozzá a Lidl-ben hónaljig érő gumicsizmásgatyát."
Ilyet meg nem lattam es nem hallottam, hajos embernek ilyet :) Mind1 ha igy is hidegnek erezned a vizet ne aggodj majd en bemegyek 1-en delelott!
A 11 hajóhoz 11 főre rendelek buszt május elsejére. Csak sofőrökkel számoltam. Kérem hogy aki plusz fővel szeretné lehozni az autóját az utánfutójával az jelezze, nehogy ne legyen elég hely. !!!!!!
Csak nem egy Ír kávét??? Vagy egy pumpát a gucsóhoz??, nálam lesz kompesszor.
Nagyon igyekszünk. Kabin, korlát , bográcsolóskiülős kész van. Holnap festés, majd Tiszacsegéig menet közben megszárad:))))
Már csak a motorizálás-kormánymechanizálás marad hétfőre. Kedden bevásárolós nap lesz, meg pakolós. szerdán meg utazunk felfelé. Remélem le tudom tenni T.csegén majd a hajót. Vettem hozzá a Lidl-ben hónaljig érő gumicsizmásgatyát .