Amiket személyesen tapasztaltam (mindegyikről megkérdezhetitek az illetékest, nekem beismerte tettét) - Fekvő játékost nem fojtogatunk (LB, gondolta kicsit keménykedik)! - Csak fejelési céllal nem megyünk a pályára (CB, edzői utasításra) - Fekvő játékos bokáját, térdét nem próbáljuk meg kitörni
Szóval kérlek ne gyertek a fair play dumával... Amúgy egyezik a véleményünk, nekem is etéren a W2 a legszimpatikusabb csapat! Korrektek, odateszik magukat, fantasztikus edzőik vannak, mind emberileg, mind szakmailag, szóval le a kalappal előttük!!!
Igaza van Anabolicnak, tényleg elkúrtuk az 1-2 negyedet. De ami utána történt az az amiért csinálom ezt a sportot és amiért imádom ezt a csapatot. A II: félidőt megnyertük 17:12-re!!!!! Én sem akarom másban keresni a hibát de két tény: a bajnokság végére legalább 4 ember cserbenhagyott minket és legalább 6 sérültünk lett. Az új emebereknek kevés idejük volt beileszkedni, de ennyi idő alatt esküszöm csodát tettek! Le a kalappal előttük!
Az egész idényért gartulálok a csapatomnak!
Csatlakozom Soldiershez és azért megyek Győrbe, hogy győzelembe kergessem a bajnokság legszimpatikusabb csapatát a W2-t. (ezt sem hittem volna a bajnokság elején...:D)
Ja és szeptemberben megpróbálok 1 cihológust szerezni a csapat mellé, hogy a meccseket ne hátramenetben kezdjük a jövőben!!! ....akarsz róla beszélni?......:D
Várunk Titeket a rájátszásos meccseken, ha nem is tudlak zsírosdeszkával megkínálni, de 2 hotdogra a vendégeim vagytok! :)
Egyszerűen nem értem miért buzitangóztatok az első 2 negyedben. De utána frankó lett a dolog, az a tömzsi receiver katona nagyon komoly volt. Magas sem volt, olyan hú de gyors sem, mégis nála kötött ki a labda! Gratula neki! Ja és a QB-nak is. :)
Fel a fejjel, és edzeek jó sokat őszig! Jön a kupa nemsokára! Ja és az aréna football, azt se hagyjátok majd ki!
Köszönöm Nektek, hogy ilyn élményben részesítettetek, mint amilyen ez a szezon volt. Nagyon büszke vagyok Rátok és arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Ezen a vasárnapi meccsen ismét bizonytottátok, hogy cspat vagyunk. Féltérdről is felálltunk és csak rajtunk múlt, hogy nem tudtunk nyerni. Remélem ez a meccs is segít abban, hogy kishitűségünket elhagyjuk, valahol féltúton.
Számomra ma több játékos is pozitív csalódást okozott és visszaigazolta, hogy megvan benne a spiritusz. (AZokról, akik cserbenhagytak Bennünket, nem akarok többet hallani.)
Jobbulást a sérülteknek. Ma sajnos 4 komoly (odaát - tudomásom szerint - egy sem) és számos kisebb sérültünk volt, viszont tőlünk volt kiállítás és több szabálytalanság. Ez van.
Kérek mindenkit, hogy ne a külső körülményekben keresse a vereség okait, ne más csapatok fórumain akarjon szájberelégtételt venni, hanem az edzéseken legyen ott és tegye oda magát.
Ne felejtsétek: A VERESÉG NEM OPCIÓ!
ONE GOAL, ONE GAME, ONE TEAM - EGY CÉL, EGY JÁTÉK, EGY CSAPAT
KÖSZÖNJÜK A SZURKOLÓINKNAK, HOGY ELKÍSÉRTEK BENNÜNKET ÉS AZ EGÉSZ MECCSEN KITARTÓAN BIZTATTAK BENNÜNKET! KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK!
Elmondhatatlan és leírhatatlan számomra, hogy mennyit jelentett a segítségetek! Sajnáljuk, hogy nem tudtunk gőzelemmel megajándékozni Benneteket. Rajtunk múlt, és a visszaúton elhangzott beszélgetéseket, hozzáállást figyelve, ez(ek) a győzelem(ek) meglesz(nek) még az idén. Ígérem!
TARTSATOK KI MELLETTÜNK!
KÖSZÖNJÜK!
ONE GOAL, ONE GAME, ONE TEAM - EGY CÉL, EGY JÁTÉK, EGY CSAPAT
Köszönjük a biztatást és a segítséget! Ez után a meccs után elmondhatom, hogy a nagy csapatok közül (és a "nagy csapat" kifejezésseln nem akarom sem megbántani, sem minősíteni a HEROES-t, <bocs Zsombi, Kígyó és mindenki a felvidéken, királok vagytok, számítunk RÁTOK a jövőben is!>) Ti játszottátok a legtisztább focsit és személy szerint nekem Ti voltatok a legszimpatikusabbak. Köszönet érte. MARADJATOK KEMÉNYEK, DE SPORTSZERŰEK ÉS FAIR-EK!Nekem is meglepő, de Nektek fogok szurkolni!
Huh, hazaértem!!! A hangom elfogyott (haza felé lealáztam volna Gregor Józsefet basszusban)! Ekkorát már rég ordítoztam! Most itt játszik a monitor mellett a forró mézes tej. Remélem hat, mert holnap koncertre megyek és így érdekes lesz! :-)))
Köszi a meccset!!! Nagy játék volt! Ez volt az első idegenbeli meccs, amire elmentem, de ezek után azt hiszem, hogy nem az utolsó! Király volt a hangulat!!! És remélem hamarosan (következő HB) eljön az idő, amikor ti vezetitek majd a tabellát!!!
Köszönjük a mérkőzést, amit bár néhol parázs viták tarkítottak, szép volt és sportszerű! S csak így tovább, nagyon jó úton haladtok, fejlődtök, csak utol ne érjetek minket :D
Ezt garantálhatom az OL nevében is. Ma ha a lelkünket kell kiadni, akkor is a győzelem a célunk!
Csapattársaim! A Wolves győzelme miatt ez a szezon utólsó mérkőzése! Ma minden energiánkat beleadhatjuk, nincs mire spórolni. Tudjátok!?: Minden jó ha jó a vége! Tedd meg magadért, a csapatért!
Srácok, holnap ismét megmutathatjuk, hogy mire is vagyunk képesek! Úgy gondolom, hogy nagyon sokat tanultunk a hétfői meccsből és sikerült még jobban leredukálni hibáink számát! Még keményebbek leszünk vasárnap!
Láva elől ne fuss, tarts grill partyt! Bamboocha!!