Kicsit mintha pangana az állatkert, nem? Nahát egy róka. Kár, hogy a két szeme különböző színű. Bár aki megcsinálja ugyanilyen elrendezésben két azonos színű szemmel, alighanem tud valamit.
Jaja, koncert az lesz, itt a meghívó: http://4-6.ini.hu/ mindenkit szeretettel, stb.
Mária, a 12 óra egy picit későn van, legalábbis nekünk biztos - hogy a déli alvás ne boruljon, nagyjából akkor indulnánk vissza. Mi tehát korábban kinn leszünk már (kb 10 körültől), aki esetleg szintén ki tud jönni korábban, az jöjjön is ki. :-)
Sziasztok!
Míg Tolyás megszerzi a túravezető vizsgáját, addig szerintem legyen a következő tali azért a Margitszigeten.
Szóóóval, Május 6.-án, szombaton 12 órától kerül megrendezésre a következő Tantrix-tali. A tervek szerint kb. este 6-ig lennénk a Margitszigeten, utána meg elzarándokolunk a Jókai Művelődési Házba (Svábhegy) meghallgatni a Négyes-Hatos együttes koncertjét, Zormac remek szereplésével. J (Részleteket erről majd a Zormi ír, addig is egy kis izelítő itt: http://www.cs.bme.hu/~zoli/4-6/demo/).
A Margitszigeten a Zenekút környékén leszünk (első buszmegálló a Margit hídtól). Mindenki hozzon bátran családot, kutyát, frízbit, focilabdát, egyéb játékot, Tantrixot, piknik-kosarat - én hozom Miklósét ;-) ,- no meg plédet, amire leülhet. Addig is, mindenki akinek hatalmában áll, tessék szép időt varázsolni 6-ra.
Üdv,
Mária
Budapest, Mátyás hegyi, ami ideális terep egy könnyű, ám mégis érdekes túrához.
Kell hozzá 1 szabad nap vagy hosszú este, meg 1 hivatalos túravezető. Utóbbi ügyben épp tanfolyamon vagyok, de amíg el nem végzem, talán találhatok alkalmas ismerőst :)
Hmm... ha már úgyis volt tantrix találka a Margitszigeten, a hűvösvölgyi nagyréten, miért ne lehetne egy barlangban is? Tolyás, van olyan hely, ahová képzetlenek is mehetnek veszély nélkül? persze azért nem is a Pálvölgyiben való utcai cipős sétára gondolnék :-) Többiek: érdekel még valakit?
Először fel kell all töltened (kiválasztod, és megnyomod, hogy Feltölt). Ha ez megvan, akkor a hsz. megfelelő helyén meg kell nyomnod alul a Beszúr gombot, és akkor oda beteszi a képed. Több kép is csatolható 1 hsz-ben és a fórum eltárolja őket, nem kell előzetesen felrakni őket sehova. Remélem, ezután menni fog.
Nemár, nem sikerül :o(, valaki segítsen!!! :o( Vagy akkor inkább elküldöm Pepének állatkertbe!! Amúgy ajanyos kisnyuszi lett volna amit most kreáltam :o)
Hatalmas gratuláció kissali részére aki 32 győzelme mellett mindössze 8-szor kapott ki, és közben 3:0-ra verte a címvédőt, továbbá megadásra késztette a verseny 3. és 5. kiemeltjét is. Mellesleg ő lett az első női győztes az ifjúsági vb-k történetében.
De gratula illeti Alfie-t is mert ő is megverte a címvédőt, de még a verseny első kiemeltjét is, továbbá egy gyönyörű világcsúcsot is elért miközben bejutott a legjobb 8 közé.
Most már csak padamnak szurkolunk, hogy verje meg ő is a címvédőt, és akkor az egész dobogót kiplakátolhatjuk piros-fehér-zöld színekkel :-)
Gratula a fiataloknak. Csak így tovább ! Hajrá magyarok !
Megerősítem. Hát igen, ilyen eredménnyel még aligha nyert valaki junior-vébér, s megjegyzem, (aktuális) hogy azóta kér juniorvilágbajnok is nyert már felnőtt EB-t is !!!
"A kissali egészen ügyes. Csuklóból leszórta a nyerő blokkot, amikor épp úgy állt a játszma, és nem hibázta el a viszonylag komplex végjátékot se. Ha így folytatja, még hallunk róla..."
Fenti sorok (tartalom szerint) egy idén januári e-mailből vannak, amit én írtam a Pepének közvetlenül azután, hogy a MB csoportkörében lejátszottuk a kissali-Zormac játszmákat.