Mi valamennyien fizetjük az árkiegészítéseket, a közgyógysimliket, a reexportot, a fölösleges felírásokat, az orvoslátogatóknak meghálát tahiti konferenciákat. ja, és a gyógyszerek jelentős része olcsóbb lett. Ja meg nincs monopóliumuk néhány ártalmatlan szerre.
Ja kérem most már magyar igazolványra nincs ingyé gyógyzer. A szomszéd néninek sem lehet az én közgyogyimra feliratni a gyógyszert!. Kevesebbel támogatjuk öket.Megnött a generikus készítmények forgalma!
Nem baj,patikus, mivel nem vagy normális,adok jótanácsot:
soha se valaki eleln,hanem vakiért szoríts!
Én így teszek, bejött. :o)
Mivel Veled elelntétben elfogadom,hogy sokfélék vagyunk, akik ugyanúgy éreznek,mint én(szeretik gyereküket, családjukat, stb.) de politikailag nem. És akkor mi van?
Szóval,ne mérgelődj,ne gyűlölködj, a szeretet és a hit, az önbizalom mindennél többet ér..
Mi az,hogy:extra megrendeléseket adnak haveri kutyabőrbe öltözött sámánoknak, holott haiti varázslók 20 millióból el tudnák végezni azt,amit emezek 200 millióért csinálnak. Vihart rendelnek augusztus huszadikára, dekoncentrálttá teszik a magyar sportolókat stb.."
Jo elhumorizalni az ilyen beegest ugye?De azert igazabol nagyon ciki.
Ki hitte volna el az 5 éves KAMU adócsökkentési tvény, az áfa csökkentés után, hogy a fidesznek igaza van?
A Fidesznek természetesen nem volt igaza, nem is nagyon lehetett, mert szándékosan demagóg halandzsán kívül 2002 óta semmilyen gazdaságpolitiki állásfoglalása nem volt. Totálisan értelmetlenné tette a politikai kommunikáció csatornáit az alkotmányerejű törvénybe iktatandó gázárral meg a többi marhasággal.
Ez itt, kérlekszépen, egy infantilizált és az élethez szükséges merészség nélküli társadalom, amely alól elfogytak a komparatív előnyök, amelyeket a többi szerencsétlenhez képest Kádárék alatt és részben jóvoltából élvezett.
Csak nem lehet neki megmondani, mert nem tűri az igazságot, sem a jelenéről, sem a történelméről, sem a jövőjéről, ha így folytatja, ezért halandzsáznak neki versenyben a politikusai. Másképpen, halanzsa, trükkök és hazugságok nélkül nem lehetett volna fenntartani azt a viszonylagos szociális szolgáltatási szintet - így se lehet, persez, csak majd csodálozni fogtok, amikor a következő kormány vaskézzel vág le és irt ki mindent, ami a kádári biztonságtudatra még halványan emlékeztet.
A XXI század első fele utolsó szociálisan érzékeny kormányának haldoklását szemlélhetjük, uraim.
Az igazi babérok learatása azonban már az új Megyó kormánynak jutott: az M3-as újabb, 64 kilométeres szakaszát és az M30 Emőd-Nyékládháza közötti 9 kilométerét már 2002 őszén a Medgyessy-kabinet avatta fel, ahogy a pályamérlegben ugyan nem számító, de jelentős beruházásnak minősülő szekszárdi dunahídat is. Ebben a ciklusban zajlott az M7-es nagy, teljes felújítása és egyes szakaszainak bővítése is.
Ez hazugság, sebaj. 2002 őszén voltak pálya átadások. (M1-et megvette a kormány 2000-ben, ezért nem volt sokkal több pálya épités) A Vegyépzser 1-1.5 milliárd ft/km, majd 2002-től szocisoknál 2-3 milliárd ft/km.
6 évvel nyugdíj előtt, plusz adók mások nyugdíjára, mely plussz adót én már nem tudom megspórolni a saját nyugdíjam kiegészítésére, ami nem is biztos hogy lesz.
Menjen ez a Putyin-pincsi KGB-ügynök, a megbízóihoz! Kádár Apró Dögeivel, meg a többivel aki még itt van és rontja a levegőt, meg az ország a nép esélyeit egy elfogadható életre...