Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Ugyan, dehogy! Én vagyok a panelproli, akit a pincébe küldtek! Akire rászabaditották a Torgyánt, és aki még emlékszik a " hazaárulózásra,és a pondrókra" amiket szellemi vezetőtök az én fejemhez is vágott!
Nyilvános ünnepségen a szónokot is kilehet fütyülni. Főleg akkor, ha kirekeszti, megkülönbözteti az embereket.
Te jöhetsz, szépen tapsolsz, te nem, mert észreveszed, hogy hazudok.
Hiradóban láttam, hogy az egyik hapsinak a szájába nyomták a fütyülöjét. Aztán abbahagyta a fütyülést. Hja a Nemzet ünneplését nem zavarjuk meg. Megtanulta a pofa..
Mi értelme volt? Példátlan mérető, látványos erődemonstráció, ijesztegetés. A normális, hatékony biztonsági óvintézkedések nem így néznek ki. Ez fenyegető, megfélemlítő szándékú volt! Rettegjetek, ellenzékiek! Erről beszél Gyurcsány is folyamatosan: sintértelepre az ellenzéki kutyákat! Csak egy program lehet, csak egy führer lehet, ne merészeljétek kritizálni a miniszterelnököt (Parragh), az ellenzék vezetője fogja be a száját stb.!
Manapság sajnos minden nemzeti ünnep párt- és aktuálpolitikáról szól. Másrészt meg vannak emberek akik utálják Ferit és ezt ki is nyílványítják minden fórumon. Ez van.
Miért kell fekete egyenruhás kommandósokkal terrorizálni az ünneplő magyarokat? Hogy jön ez ide? 20 éve példátlan megfélemlítés: hatalmas erőszakszervezeti mozgósítás. Ez nem a kötelező biztonsági óvintézkedés, hanem provokatív, kihívó megfélemlítési hadművelet volt!
Nem elfelejtésről van szó - a reakció tragikomikus volt. Idős embereket hergeltek fiatal, életerős emberek, sőt egy kislány. Ez a polgári módi? Szerintem nem. Így nevelik -termelik újra a csőcseléket.
Hogy honnan tudta? Onnan, hogy valóban a Fidesz gerjeszti és szervezi - bizonyítottan - az ilyen füttyögőket. Ez még akkor is a Fidesz bűne, ha egyes esetekben - véletlenül - épp nem volt szervezés. A példa viszont ragadós! Ez bizony a ti szégyenetek! Furcsának tartom, hogy 4 év nem volt elég, hogy ezt belássátok.
Igen, asta kollega azt elfelejtette megemliteni, hogy az öregek "rohadt fideszes" és "geci fideszesek" felkiálltásokkal próbálták "csitítani" az ugatókat.
De hogy honnan veszi, hogy fideszesek?? Ez a gyűlöletkeltés eredménye, zsigerből utálják a fideszt. Ügyes volt a propagandagépezet.