Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Vikusz Creative Commons License 2004.08.15 0 0 209

Sziasztok!

Dewalt akkus fúrócsavarozó akarok venni.

Ki is néztem egyet, de az originál példány hangja kis fordulatonolyan döcögős volt.

Az eladó szerint ez azért van mert még nem használták előtte.Mondta ezt azért mert a kirakott példánynak nem ilyen volt a hangja(azt viszotn nem akartam elvinni).

Az egyel gyengébb modell pedig még sokkal simábban szólt.

Tehát:

Van-e értelme hallgatózni a gép hangját, vagy nincs összefüggés a minőség és a hang "símasága" között.

Vikusz

kivi Creative Commons License 2004.02.05 0 0 208
Hát lehet hogy nem szakszerűen fogalmaztam meg. :-) A kompresszor 8 bart tud maximum süríteni, de van egy "kezelőszerv" amivel limitálni lehet hogy max. milyen nyomással jöhet ki a levegő. Ezzel 0-8 -ig lehet állítani.
Előzmény: leto- (207)
leto- Creative Commons License 2004.02.05 0 0 207
Mi az a nyomasszabalyzo?
Előzmény: kivi (206)
kivi Creative Commons License 2004.02.04 0 0 206
Kollégák,
nem tudtok véletlenül egy szervizt ahol kompresszort javítanak? Mi használunk egy ABAC márkájú Pole Position OL200 típusú kompresszort, aminek a nyomásszabályzója ereszt. Jó lenne ha nem kellene kib_szni a szemétbe...
lukit Creative Commons License 2003.12.09 0 0 205
BAS termekekrol mi a velemenyetek?
aksis furo-csavarhuzot akarok venni, praktikerben most van 12E-ert BAS, amit meg ertelmesen is meg lehet fogni.
mire kell ezeknel ugyelni?
kacagógerle Creative Commons License 2003.10.14 0 0 204

Nem szeretem a gagyi cuccokat,de ezt nem hagyhattam ki.
Ma a Baumaxban vettem egy 115-ös kisflexet.
Egy év gari van rá,sőt még pót szénkeféket is adtak hozzá.Az ára 1999 huf volt.Ennyit még a hülyének is megért,ha azt nézzük,hogy a diszkóban egy kört nem futna ki az ára.

5 éve vettem faternak egy ilyen gagyi flexet 4 rugóért,és azóta is ipari céllal használja(csempét darabol vele).Az a lényeg,hogy vásárlás után azonnal szét kell szedni,és zsirba kell rakni az egészet,mert azt a gyárban kifelejtik.Egyedül annyi baja volt,hogy a kapcsoló szétégett.Kicseréltem a kapcsolót,és azóta birja.
Nem mondom,egy Bosch,Makita biztos jobb,de barkács célra ez is megfelel,én nem ütöm éjjel nappal,csak néha kell.
Az áráról nem is beszélve.
A nagyflexem az Bosch,dehát nincs kihasználva az ára pedig elég borsos volt.
2 rugót akkor is megért,mert hát mit kapunk ma 2 rugóért.

bakancsos. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 203
Elfeledtem :-))

Ha kifelémész a városbol akkor bal oldalt van a Budapesti uton a buszmegállo mellet, de van egy eldugott kis bolt a Március 15 ut fölött nem tudom mi a címe elég jo áron árul minden félét de az eléggé elvan dugva nem hiszem hogy oda tudnálak irányítani.

bakancsos. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 202
Lukit. Létezik átalakító, a bolt ott van egy csomo más boltal együtt ( kivan írva a keritésre ott van a szines fém bolt, villamosági , szerelvény , festék meg mit tudom én mi nincs ott ) a racsniból tonát vagy king tonyt vegyél azok elég jok , de vehetsz beta vagy facom ot is de az már egy huzosabb kategoria.
lukit Creative Commons License 2003.09.24 0 0 201
Hol kell annyi ilyen csavart behajtani, hogy gep kelljen hozza?

epitkezesnel is kellene

Előzmény: leto- (200)
leto- Creative Commons License 2003.09.24 0 0 200
A LUX profi sorozatu hajtokarjai tenyleg profik! Talan olyan 6 ezer Ft korul aruljak.
Minek furos torx? Hol kell annyi ilyen csavart behajtani, hogy gep kelljen hozza? :-o
Előzmény: lukit (199)
lukit Creative Commons License 2003.09.23 0 0 199
bocs, a hazgyari uton hol? eleg hosszu az :/ bp-i uton szinten merre?:) az aral kuttol bp fele bal oldalt? asszem ott tenyleg van, megnezem majd

1 epitkezest es 1 eletet kibiro racsnis hajtokart:) es nehany torx fejet kezdetnek, sok penzem most nincs. a fejek forrasa mar megvan, normalis kart nem lattam eddig.

most 1 hozzanemerto kerdes jon: az 1ik boltban lattam, hogy van olyan torx fej, ami kozvetlenul a hajtokarba m1 es van olyan, ami pl furoba. namost mivel nekem tokre nincs kedvem 2 keszletet megvenni ezekbol, ezert megkerdeztem, hogy van-e olyan atalakito, aminek az 1ik vegebe a furoba valo fej m1, masik vege meg a hajtokarba, de mondtak, hogy ilyen nincs. ez tenyleg igaz?? szerintem csak kamuztak, szerintem lattam is mar ilyet
ha van atalakito, miert kell a kozbetlenul hajtokarra felrakhato valtozat?

Előzmény: bakancsos. (198)
bakancsos. Creative Commons License 2003.09.23 0 0 198
Lukit, van a házgyári uton is, meg ha tovább mész a Budapesti uton a másik oldalon is van meg van még egy pár , egyébként milyen szerszámot keresel ?
Előzmény: lukit (194)
kendtamas Creative Commons License 2003.09.23 0 0 197
all,
Nos visszaolvastam kéziszerszámok és gépek ügyében :) mert érdekel engem is a téma, mivel főként magam javítom amit tudok:
- én STANLEY és HAYCO készletet használok, talán német lehet??? viszonylag elfogadható árú és eddig megfelelő (bár a fixhajtóból kiesett a golyó :(
-kéziszerszámból kék BOSCH elérhető és régóta van szervízháttér ha gond lenne vele (még nem volt), de ha a feladat nem folyamatos és nagy terhelésű, akkor a zöld is okés.
-villás és csillagvillás csak gagyi kilós piacit (eltörni az is jó)
kendtamas Creative Commons License 2003.09.22 0 0 196
Veisace ,
szerintem ha igazán jót akarsz akkor magyart veszel a trakis-tól, mert pl ha anglia,ausztrális között mindenhova eljut és elégedettek vele, akkor nagyon szar nem lehet :) és van hozzá cucc olcsón...
Előzmény: Veisace (151)
kendtamas Creative Commons License 2003.09.22 0 0 195
qwer1234 ,
Ha profit akarsz olcsón meg ugyi olyat amihez van cucc, akkor Nagykőrösön van a gyárja :))) van némi kapcsolat, nézz körbe a www.trakis.hu oldalon, aztán keress meg és lessz ami kell :)
Előzmény: qwer1234 (172)
lukit Creative Commons License 2003.09.22 0 0 194
milyen szerszamboltokra gonolsz? 2t neztem, 1 az aral kuttal szemben a kis udvarban, masik meg ott van, ahogy megyunk a sed mozitol a viadukt fele, elotte bal oldalt a lakotelepen. 1ik helyen se volt ilyen marka, viszont utobbinal vettek a strapabiro fejet.
van tobb bolt is? hol? (biztos van csak nemtom hol:)
Előzmény: bakancsos. (193)
bakancsos. Creative Commons License 2003.09.22 0 0 193
lukit a szerszám boltokat nézted Veszprémben ? mert ott van minden jo minöségben
lukit Creative Commons License 2003.09.22 0 0 192
marmint a hegy nez ki ugy, mint az uj
Előzmény: lukit (191)
lukit Creative Commons License 2003.09.22 0 0 191
ooo lehet h felreerthetoen fogalmaztam. proxxon / sandvik racsnis tekerot akarok venni (azokat dicsertek lentebb). eddig 2 kicsi boltot lattam meg az obit, 1ikben se volt. bar az 1ik kicsiben nemtommilyen hegyeket arulnak, abbol vett baratnom testvere csillaghegyet furoba, megfurta vele az egesz epulo, uj tetoteret es ugy nez ki, mint az uj:)
te milyen markaju hegyekre szavaznal?
Előzmény: leto- (190)
leto- Creative Commons License 2003.09.22 0 0 190
Az T40-es lehet, kb.
Ezeknek a barkacsaruhazaknak nem egyseges a kinalata? Itt Budaorson asszem van barmelyikben.
Előzmény: lukit (189)
lukit Creative Commons License 2003.09.22 0 0 189
olyan torx, ami imbuszbol 5,5-es lenne:) 5-os imbusz kicsi bele, 6-os meg mar nagy. itt veszpremben 1elore elszomorito a kinalat racsnis karokbol, kutakodok meg tovabb.
Előzmény: leto- (188)
leto- Creative Commons License 2003.09.21 0 0 188
Mekkora torx? Idonkent Praktikerben ki lehet fogni egesz profi kismeretu csavarhuzot. Lux-bol dugokulcs is hasznalhato, de inkabb csak a nagyobbak.
Előzmény: lukit (187)
lukit Creative Commons License 2003.09.21 0 0 187
tescoban vettem "rondy" vagy mijafranc markaju csillagcsavarhuzot, elvileg elettartam garancia, gyakorlatilag fel ev alatt meghalt. ~ 650 huf.

holnap kellene vennem torx stuffokat, kivancsi leszek az arukra ...

qwer1234 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 186
azt mennyit kérnél érte ?
Előzmény: bakancsos. (185)
bakancsos. Creative Commons License 2003.09.21 0 0 185
Sziasztok lenne egy felújított számítogépes fékpadom 1év garanciával olcson elado ha valakit érdekelne .
Schnitt Creative Commons License 2003.07.11 0 0 184
Nehogy már elsüllyedjen, még csak most találtam ide.

Nem vagyok OBI fan, de lakásfelújításhoz vásárolgattam ott cuccokat, és láttam egy Bosch bitkészletet akkus csavarozóhoz. Érdemes ilyet venni? Eddig a bitekkel nem volt szerencsém, vagy túl keményre volt eddzve, és eltört, vagy elcsavarodott. A Bosch kiegészítőket ismeri valaki ilyen téren?

Ja, annyit figyeltem meg, hogy zöld a doboz borítása, és 72 darabos. Az árára nem emlékszem, de ha azt mondjátok, hogy jó minőségű, akkor úgyis visszamegyek megnézni.

A betétek kadmiumsárga színűek voltak.

petroczi Creative Commons License 2003.07.09 0 0 183
Na mi van itt, mini Golf tali? :-))). Kár hogy így leült a topic, pedig ígéretesen indult...

Süni, visszanézve a hozzászólásokat eltüntek a szerszámképeid (sőt maga a home is) a szerverről, emiatt ugye nem látszanak. Vissza tudod őket rakni? Nagyon hasznosnak találtam ezeket.

Előzmény: SAJt (182)
SAJt Creative Commons License 2003.07.07 0 0 182
ez a Br-Mannesmann. Egyébként kb. 10 ilyen nevű céget találtam :)))
Előzmény: Janibacsi (180)
petroczi Creative Commons License 2003.07.07 0 0 181
Ott a pont, Jano ;-)))).
Előzmény: Janibacsi (180)
Janibacsi Creative Commons License 2003.06.27 0 0 180
Azok nyomtatokat gyártanak(tottak), nem? :o)

JAno

Előzmény: SAJt (175)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!