Kb 2 hét onnan, hogy a dizájnt fixálod. Nekem színben és stílusban, kivitelben teljesen passzolóra csinálták a nappali bútoraihoz, természetesen bármilyen mértezésben, színben, stílusban el lehet készítei, ez 50*50-es.
Éjjel írtam és úgy néz ki: ( Szinte ) minden nap lehet rögöni egy jót! Tegnap "Köny", ma Te! Köszi a 'Lószállító Zsigát'!
Kérdésedre: Múlt héten voltam a Terlz krt-i HO-KI modellboltban! Minden van és mindent beszereznek! Van internetes oldaluk is, ott is rengeteg cuccuk szerepel! Árfekvés- ben cca. 10 %-al az átlag felett = Teréz krt, = retro = Lenin krt. A Király u-i megállónál kell leszállni a 4-6-os tujáról! Kérdezz nyugodtam, 'rendesen eprészkedtem',kérdez- tem! Saját gyártású és forgalmazási modellek és ma- kettek is vannak, némelyik, nem is volt rossz! Terep- asztal ( HO!) -hoz, rengeteg szgk., tehergk., buszok! Festék ellátmány is van három gyártó ( Rewell, Tamiya, ... és még valami márkás ) kompl.garnítúrája.
vettem egy enyhén sérült zukot, be volt nyomódva a jobb hátsó kereke, azzal együtt az egész alváz és a teljes belső is.. sajnos itt ott letört róla pár apróság, de menthetőnek tűnik, viszont ami érdekes, hogy az anyúsülés előtt a padlón volt egy 3. tükör :D
2400 ft !!! 2400 ft !!!! . Ezt arcpirito , rablobanda , feljelentést fogok tenni , mert ha én egyszer kinyitom a számat. Hát hova jut igy ez az ország ha már a magamfajta szegény gyüjtö sem tudja megvenni azt a pár modelljét kérem.Akkor 5 db-ot kérnék tisztelettel a szebbikböl. :)
Az Ukrajnában ma megjelent Volga-22 kombi ára nem 2200.- Ft, hanem 2400.- Ft lesz. Az áremelés oka, hogy Ukrajnában ettől a számtól fogva megemelték az "Avtolegendi CCCP" sorozat árát, és további áremelés várható, hosszútávon majdnem a duplájára tervezik emelni a sorozat árát. A kellemetlenségért elnézést kérek mindenkitől.
A Skoda 120 nálunk a próbasorozatban Cseh rendszámmal (Hradec Králové) jelent meg, a Lengyeleknél viszont lengyel (fekete alapon fehér) rendszámmal. Azon felül a lengyel változatból hiányzik pl a hangszóró, a magyar próbasorozatosban benne van.