A 613-ban,és a piros 603-ban,meg ami tőle a kép szerint balra van,fura a piros.
Amúgy 1:43-ban is árulnak flock szetteket,még színekben is/amivel a textilborítást lehet imitálni,pl.kalaptartók,lábrészek./.Nem találtam ennek megfelelőt.
Amivel próbálkoztam:Sütőpor,só,vanillincukor.
Ezt úgy csinálják,hogy lefestik alapozóval/lakkal,rászorják,utána le kell szórni a felesleget,és festeni.Nagyon élethű tud lenni.
Végül linkelek egy 125p belteret,én azt majd barnában csinálom meg.
A fiam két éves, a siófoki börzén mentünk a sorok között, egyszer csak átmutat a mellettünk lévőbe, és elkiálltja magát: Apa, ott egy Barkas! Volt ám komoly döbbenet. Mondjuk a nagyobbik lányom is súlyosan fertőzött, az 1200-es Ladát már befoglalta magának, persze a fiam szerint az 1500 a garázsban az az övé, és a dobozban lévő az enyém. És már megmondták, hogy a húguknak egy kockaladát kell még vennem :)
Dettó!:o) Tök muris, amikor a sok szép új, drága nyugati verda között rámutat egy Trabant kombira vagy egy 1200-es Ladára.;o) Neki ezek a régi szoci vasak jelentik az "AUTÓT", köszönhetően a Retroautóknak és szerény személyemnek.
Az alsó kép a jó,komoly,szép vitrin.Nekem megmaradt makettező korszakomból egy csináltatott 80x94-es,1:43-ból,elférne benne legalább 150 db,így hülyén nézne ki a 10 modellemmel:
De már kezdek bebolondulni,elborulni,úgyhogy előbb-utóbb kelleni fog.
Gyógyszert még nem szedek.
A "sötét" képek teljesen olyanok,mintha éjszaka lefényképeztél volna egy irodaházat:-))
Még legalább kettő van, az 1965-ös és a 1974-es. Az utóbbi van még nekem meg. És a 74-esben vannak újabb autók, és régiek ki vannak hagyva, pl elmarad az Octavia és az 1000MB, van helyette Skoda 110R, benne van Lada, és még elég sok változás van, kb egyharmada cserélődött. És van egy érdekes hiba is, a Skoda 100L nevéhez és leírásához az MBX képe van benne.
Egyet azért mondanék még, az 50*50 centis üveghez elég egy élvilágító led, nem kell kettő, mint a képeken van, de ezt nem tudtuk az elején. Ez azért elég jelentős spórolás lesz.
A hátulján is szépen meg csinálva a kábelcsatornázás, és alul a dobozba van bevezetve a kábelköteg, és van egy álfal, hogy ha kinyitod ne ömöljön ki a sok kábel.