Keresés

Részletes keresés

Valentin15 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1149
sajnálom a sérülteket s mielőbbi gyógyulást kívánok!

Val
Előzmény: soldiers (1148)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1148

Kokó

Ő a nyakcsigolyáján sérült meg (ott helyben kapott nyakmerevítőt), ma ment orvoshoz, a diagnózisról még nem tudok

Kalaj

a térdén sérült meg, Ő még este ment a sürgősségire

Máté

Ő a gigájára kapott 1 nagy ütést, még hazafelé menet sem tudott normálisan lélegezni

Radvány Bandi

neki a dereka ment ki 1 nagy ütközés után

Isai Gabi

Ő a derekára esett 1 nagyot, amikor ippont csináltak rajta

Előzmény: Endre(ujfiu) (1147)
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1147
Sérült meg valamelyik valaki a meccsen??
Csecsemő Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1146

Szevasztok csajék.

Gratulálok a csapatnak, a tegnapi nap minden perce örök emlék marad a számomra.

Köszönöm a szurkolóinknak, hogy végig kitartottak melletünk és, hogy ők tényleg felülmulták a Pestieket.

Szerdán találkozunk az élet nem áll meg és dolgozzunk, hogy jövőre mi legyünk a BAJNOKOK.

ui.:Rollllller nem tudom ki vagy, de kívánom, hogy a te törött lábadon dolgozzon 3 sebész váltott müszakban.

soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1145
rollllller! Kérlek ne itt fejtsd az ilyen jellegű véleményedet, mert ez nem ehhez a sportághoz való. thx
Előzmény: rollllller (1144)
rollllller Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1144
Azért durva ez a nyafogás a fairplay-ről. mi az hogy nem csak fejelni mész a pályára? Ez most nem az a sport ahol a másikat szeretni kell. Ha a wolves2 olyan aranyosak, annak örülünk, de ebben a sportban utálni kell az ellenfeledet. Ha valaki szabálytalankodik azt majd a bírók elintézik. Nem a játékosok és edzők dolga visszafogni magukat.
#32RADIS Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1143

Vazze, szabadságra ment az orvosom! Ki fog összerakni?

Délután Dami?? Akinek tetszik az ötlet telefonon jelezze!

cmena Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1142
mielobbi gyogyulast a serulteknek!

UFF
BBK#79
Előzmény: soldiers (1136)
Trugyina Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1141

Hali Geri!

Elsősorban kösz a biztatást.  Azon dolgozunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Ősszel szerintem összehoz minket a sors és bízom abban, hogy nem 5 napunk áll majd rendelkezésünkre 2 meccs között. Sajnos az 1-2 negyedet még a hétfői meccs végén töltöttük, mély depiben.

A mérkőzés sokkal sportszerűbb lehetett volna, ha nem lenne a taktikai tárotokban a mérkőzés elején fegyelmezzük meg, köszönjünk be prevenció. Az 1. negyedben 2 védőnk sérült le ennek a következtében. Nekünk is ezt mondják az amerikaiak, de nem csináljuk. Itt mindenki amatőr státuszban van. A lába és a keze kell a kenyérkeresetthez. Ezért nem csináljuk. Kétségkívül sikerült a taktikátok, mert utána mi is felvettük a kesztyűt és végre kijöttünk a mély pszihózisból. Az, hogy keményebbek lettünk kétségtelen. Tudod?! Ne ébrezd fel az alvó oroszlánt!

Ja és még annyi, hogy mi nem 3 sorban tudnánk leírni ti mit csináltatok. 

Előzmény: gary74 (1139)
gary74 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1140
Amúgy pedig nagy gratula a teljes szezon alatti teljesítményetekhez!
Minden elismerést megérdemeltek, nagyon ügyesek vagytok és rengeteget fejlődtetek rövifd idő alatt!

Továbbra is csak komoly edzésmunkával, akkor nincsenek határok!

A szurkolóitok is fantasztikusak!

Gary BK#80
gary74 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1139
Picit a sportszerűségről...

Amiket személyesen tapasztaltam (mindegyikről megkérdezhetitek az illetékest, nekem beismerte tettét)
- Fekvő játékost nem fojtogatunk (LB, gondolta kicsit keménykedik)!
- Csak fejelési céllal nem megyünk a pályára (CB, edzői utasításra)
- Fekvő játékos bokáját, térdét nem próbáljuk meg kitörni

Szóval kérlek ne gyertek a fair play dumával...
Amúgy egyezik a véleményünk, nekem is etéren a W2 a legszimpatikusabb csapat!
Korrektek, odateszik magukat, fantasztikus edzőik vannak, mind emberileg, mind szakmailag, szóval le a kalappal előttük!!!

Szóval mindannyian tanulhatunk tőlük...

Gary BK#80
Trugyina Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1138

Srácok!

Igaza van Anabolicnak, tényleg elkúrtuk az 1-2 negyedet. De ami utána történt az az amiért csinálom ezt a sportot és amiért imádom ezt a csapatot. A II: félidőt megnyertük 17:12-re!!!!! Én sem akarom másban keresni a hibát de két tény: a bajnokság végére legalább 4 ember cserbenhagyott minket és legalább 6 sérültünk lett. Az új emebereknek kevés idejük volt beileszkedni, de ennyi idő alatt esküszöm csodát tettek! Le a kalappal előttük!

Az egész idényért gartulálok a csapatomnak!

Csatlakozom Soldiershez és azért megyek Győrbe, hogy győzelembe kergessem a bajnokság legszimpatikusabb csapatát a W2-t. (ezt sem hittem volna a bajnokság elején...:D)

Ja és szeptemberben megpróbálok 1 cihológust szerezni a csapat mellé, hogy a meccseket ne hátramenetben kezdjük a jövőben!!! ....akarsz róla beszélni?......:D

Majd még elemzek de most megyek dógoznyi....

Előzmény: Anabolic (1137)
Anabolic Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1137
Várunk Titeket a rájátszásos meccseken, ha nem is tudlak zsírosdeszkával megkínálni, de 2 hotdogra a vendégeim vagytok! :)

Egyszerűen nem értem miért buzitangóztatok az első 2 negyedben. De utána frankó lett a dolog, az a tömzsi receiver katona nagyon komoly volt. Magas sem volt, olyan hú de gyors sem, mégis nála kötött ki a labda! Gratula neki! Ja és a QB-nak is. :)

Fel a fejjel, és edzeek jó sokat őszig! Jön a kupa nemsokára! Ja és az aréna football, azt se hagyjátok majd ki!

Előzmény: soldiers (1133)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1136
A CSAPATNAK!

Köszönöm Nektek, hogy ilyn élményben részesítettetek, mint amilyen ez a szezon volt. Nagyon büszke vagyok Rátok és arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Ezen a vasárnapi meccsen ismét bizonytottátok, hogy cspat vagyunk. Féltérdről is felálltunk és csak rajtunk múlt, hogy nem tudtunk nyerni. Remélem ez a meccs is segít abban, hogy kishitűségünket elhagyjuk, valahol féltúton.

Számomra ma több játékos is pozitív csalódást okozott és visszaigazolta, hogy megvan benne a spiritusz. (AZokról, akik cserbenhagytak Bennünket, nem akarok többet hallani.)

Jobbulást a sérülteknek. Ma sajnos 4 komoly (odaát - tudomásom szerint - egy sem) és számos kisebb sérültünk volt, viszont tőlünk volt kiállítás és több szabálytalanság. Ez van.

Kérek mindenkit, hogy ne a külső körülményekben keresse a vereség okait, ne más csapatok fórumain akarjon szájberelégtételt venni, hanem az edzéseken legyen ott és tegye oda magát.

Ne felejtsétek: A VERESÉG NEM OPCIÓ!

ONE GOAL, ONE GAME, ONE TEAM - EGY CÉL, EGY JÁTÉK, EGY CSAPAT

GO SOLDIERS!
soldiers Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1135
KÖSZÖNJÜK A SZURKOLÓINKNAK, HOGY ELKÍSÉRTEK BENNÜNKET ÉS AZ EGÉSZ MECCSEN KITARTÓAN BIZTATTAK BENNÜNKET! KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK!

Elmondhatatlan és leírhatatlan számomra, hogy mennyit jelentett a segítségetek! Sajnáljuk, hogy nem tudtunk gőzelemmel megajándékozni Benneteket. Rajtunk múlt, és a visszaúton elhangzott beszélgetéseket, hozzáállást figyelve, ez(ek) a győzelem(ek) meglesz(nek) még az idén. Ígérem!

TARTSATOK KI MELLETTÜNK!

KÖSZÖNJÜK!

ONE GOAL, ONE GAME, ONE TEAM - EGY CÉL, EGY JÁTÉK, EGY CSAPAT
Előzmény: fai (1132)
soldiers Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1134
Köszönet az egész csapat nevében + lásd: 1133-as tétel! :DD
Előzmény: KelAki (1127)
soldiers Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1133
Anabolic, Medve, Kelaki és a többi Falkatag!

Köszönjük a biztatást és a segítséget! Ez után a meccs után elmondhatom, hogy a nagy csapatok közül (és a "nagy csapat" kifejezésseln nem akarom sem megbántani, sem minősíteni a HEROES-t, <bocs Zsombi, Kígyó és mindenki a felvidéken, királok vagytok, számítunk RÁTOK a jövőben is!>) Ti játszottátok a legtisztább focsit és személy szerint nekem Ti voltatok a legszimpatikusabbak. Köszönet érte. MARADJATOK KEMÉNYEK, DE SPORTSZERŰEK ÉS FAIR-EK!Nekem is meglepő, de Nektek fogok szurkolni!

GO WOLVES! GO SOLDIERS! GO FOCSI!
Előzmény: Anabolic (1125)
fai Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1132

Szép estét!

Huh, hazaértem!!! A hangom elfogyott (haza felé lealáztam volna Gregor Józsefet basszusban)! Ekkorát már rég ordítoztam! Most itt játszik a monitor mellett a forró mézes tej. Remélem hat, mert holnap koncertre megyek és így érdekes lesz! :-)))

Köszi a meccset!!! Nagy játék volt! Ez volt az első idegenbeli meccs, amire elmentem, de ezek után azt hiszem, hogy nem az utolsó! Király volt a hangulat!!! És remélem hamarosan (következő HB) eljön az idő, amikor ti vezetitek majd a tabellát!!!

Egészségetekre a pilisi réteses szenyát! :-)))

Doki

...és továbbra is: GO SOLDIERS!

BoosteR Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1131
Bp. Black Knights - Szolnok Soldiers 32-17
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1130
Szeva skacok!! mennyi lett az állás?? meghalok h tudjam! valaki légyszi irja le!!!
BoosteR Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1129
tenyleg egyre jobbak vagytok! gratulalok a maihoz is, jol nyomtatok!
---==CyberBoy==--- Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1128
Grat a Soldiersnek, szép meccs és szép idény volt!

CYBER BBK #32
KelAki Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1127

Gratulálok a csapatnak.

Ahogy azt vártam, férfias küzdelmet láthattunk ma.

Nagyon szépen játszottatok.

Gartulálok a szurkolóitoknak. Megmutatták, hogy nem csak a Spirit tud szurkolni. Jó volt velük bíztattni titeket.

További jó fejlődést és ilyen szuper mérközéseket.

GO FOCSI! GO SOLDIERS! GO WOLVES!GO SPIRIT!

Valentin15 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1126
Köszönjük a mérkőzést, amit bár néhol parázs viták tarkítottak, szép volt és sportszerű!
S csak így tovább, nagyon jó úton haladtok, fejlődtök, csak utol ne érjetek minket :D

Val
Anabolic Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1125
Keményen Katonák!
Megyünk ki jópáran megnézni a mérkőzést!
Trugyina Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1124

Ezt garantálhatom az OL nevében is. Ma ha a lelkünket kell kiadni, akkor is a győzelem a célunk!

Csapattársaim! A Wolves győzelme miatt ez a szezon utólsó mérkőzése! Ma minden energiánkat beleadhatjuk, nincs mire spórolni. Tudjátok!?: Minden jó ha jó a vége! Tedd meg magadért, a csapatért!

Előzmény: soldiers (1123)
soldiers Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1123
kösz a jókívánságokat! küzdeni foguk az 1000%!
Előzmény: KelAki (1121)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1122

Jóóóóóóóó reggelt Katonák!

A mai nap több szempontból is érdekes:

1. GAME DAY

2. Ma kezdődik életünk hátralevő része......... tehát emlékezetessé kell tenni.

3. A nagymamámnak ma van a születésnapja :)))BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Tegyük oda magunkat

KelAki Creative Commons License 2006.06.10 0 0 1121

Sok sikert kívánok a holnapi meccshez.

Hozzátok a hétfői formátokat és emelt fővel fogtok távozni Budapestről.
GO FOCSI! GO SOLDIERS! GO SPIRIT!

Előzmény: Csonti-Linebacker (1120)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.06.10 0 0 1120

Megvan az erdmény:

Wolves - Demons 21-9.

Sajnos most már biztos hogy nem tjutunk be a rájátszásba de ennek ellenére a holnapi meccsnek hatalmas a tétje mert a lovagokat le kell győzni......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!