Azért durva ez a nyafogás a fairplay-ről. mi az hogy nem csak fejelni mész a pályára? Ez most nem az a sport ahol a másikat szeretni kell. Ha a wolves2 olyan aranyosak, annak örülünk, de ebben a sportban utálni kell az ellenfeledet. Ha valaki szabálytalankodik azt majd a bírók elintézik. Nem a játékosok és edzők dolga visszafogni magukat.
Elsősorban kösz a biztatást. Azon dolgozunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Ősszel szerintem összehoz minket a sors és bízom abban, hogy nem 5 napunk áll majd rendelkezésünkre 2 meccs között. Sajnos az 1-2 negyedet még a hétfői meccs végén töltöttük, mély depiben.
A mérkőzés sokkal sportszerűbb lehetett volna, ha nem lenne a taktikai tárotokban a mérkőzés elején fegyelmezzük meg, köszönjünk be prevenció. Az 1. negyedben 2 védőnk sérült le ennek a következtében. Nekünk is ezt mondják az amerikaiak, de nem csináljuk. Itt mindenki amatőr státuszban van. A lába és a keze kell a kenyérkeresetthez. Ezért nem csináljuk. Kétségkívül sikerült a taktikátok, mert utána mi is felvettük a kesztyűt és végre kijöttünk a mély pszihózisból. Az, hogy keményebbek lettünk kétségtelen. Tudod?! Ne ébrezd fel az alvó oroszlánt!
Ja és még annyi, hogy mi nem 3 sorban tudnánk leírni ti mit csináltatok.
Amúgy pedig nagy gratula a teljes szezon alatti teljesítményetekhez! Minden elismerést megérdemeltek, nagyon ügyesek vagytok és rengeteget fejlődtetek rövifd idő alatt!
Továbbra is csak komoly edzésmunkával, akkor nincsenek határok!
Amiket személyesen tapasztaltam (mindegyikről megkérdezhetitek az illetékest, nekem beismerte tettét) - Fekvő játékost nem fojtogatunk (LB, gondolta kicsit keménykedik)! - Csak fejelési céllal nem megyünk a pályára (CB, edzői utasításra) - Fekvő játékos bokáját, térdét nem próbáljuk meg kitörni
Szóval kérlek ne gyertek a fair play dumával... Amúgy egyezik a véleményünk, nekem is etéren a W2 a legszimpatikusabb csapat! Korrektek, odateszik magukat, fantasztikus edzőik vannak, mind emberileg, mind szakmailag, szóval le a kalappal előttük!!!
Igaza van Anabolicnak, tényleg elkúrtuk az 1-2 negyedet. De ami utána történt az az amiért csinálom ezt a sportot és amiért imádom ezt a csapatot. A II: félidőt megnyertük 17:12-re!!!!! Én sem akarom másban keresni a hibát de két tény: a bajnokság végére legalább 4 ember cserbenhagyott minket és legalább 6 sérültünk lett. Az új emebereknek kevés idejük volt beileszkedni, de ennyi idő alatt esküszöm csodát tettek! Le a kalappal előttük!
Az egész idényért gartulálok a csapatomnak!
Csatlakozom Soldiershez és azért megyek Győrbe, hogy győzelembe kergessem a bajnokság legszimpatikusabb csapatát a W2-t. (ezt sem hittem volna a bajnokság elején...:D)
Ja és szeptemberben megpróbálok 1 cihológust szerezni a csapat mellé, hogy a meccseket ne hátramenetben kezdjük a jövőben!!! ....akarsz róla beszélni?......:D
Várunk Titeket a rájátszásos meccseken, ha nem is tudlak zsírosdeszkával megkínálni, de 2 hotdogra a vendégeim vagytok! :)
Egyszerűen nem értem miért buzitangóztatok az első 2 negyedben. De utána frankó lett a dolog, az a tömzsi receiver katona nagyon komoly volt. Magas sem volt, olyan hú de gyors sem, mégis nála kötött ki a labda! Gratula neki! Ja és a QB-nak is. :)
Fel a fejjel, és edzeek jó sokat őszig! Jön a kupa nemsokára! Ja és az aréna football, azt se hagyjátok majd ki!
Köszönöm Nektek, hogy ilyn élményben részesítettetek, mint amilyen ez a szezon volt. Nagyon büszke vagyok Rátok és arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Ezen a vasárnapi meccsen ismét bizonytottátok, hogy cspat vagyunk. Féltérdről is felálltunk és csak rajtunk múlt, hogy nem tudtunk nyerni. Remélem ez a meccs is segít abban, hogy kishitűségünket elhagyjuk, valahol féltúton.
Számomra ma több játékos is pozitív csalódást okozott és visszaigazolta, hogy megvan benne a spiritusz. (AZokról, akik cserbenhagytak Bennünket, nem akarok többet hallani.)
Jobbulást a sérülteknek. Ma sajnos 4 komoly (odaát - tudomásom szerint - egy sem) és számos kisebb sérültünk volt, viszont tőlünk volt kiállítás és több szabálytalanság. Ez van.
Kérek mindenkit, hogy ne a külső körülményekben keresse a vereség okait, ne más csapatok fórumain akarjon szájberelégtételt venni, hanem az edzéseken legyen ott és tegye oda magát.
Ne felejtsétek: A VERESÉG NEM OPCIÓ!
ONE GOAL, ONE GAME, ONE TEAM - EGY CÉL, EGY JÁTÉK, EGY CSAPAT
KÖSZÖNJÜK A SZURKOLÓINKNAK, HOGY ELKÍSÉRTEK BENNÜNKET ÉS AZ EGÉSZ MECCSEN KITARTÓAN BIZTATTAK BENNÜNKET! KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK, KÖSZÖNJÜK!
Elmondhatatlan és leírhatatlan számomra, hogy mennyit jelentett a segítségetek! Sajnáljuk, hogy nem tudtunk gőzelemmel megajándékozni Benneteket. Rajtunk múlt, és a visszaúton elhangzott beszélgetéseket, hozzáállást figyelve, ez(ek) a győzelem(ek) meglesz(nek) még az idén. Ígérem!
TARTSATOK KI MELLETTÜNK!
KÖSZÖNJÜK!
ONE GOAL, ONE GAME, ONE TEAM - EGY CÉL, EGY JÁTÉK, EGY CSAPAT
Köszönjük a biztatást és a segítséget! Ez után a meccs után elmondhatom, hogy a nagy csapatok közül (és a "nagy csapat" kifejezésseln nem akarom sem megbántani, sem minősíteni a HEROES-t, <bocs Zsombi, Kígyó és mindenki a felvidéken, királok vagytok, számítunk RÁTOK a jövőben is!>) Ti játszottátok a legtisztább focsit és személy szerint nekem Ti voltatok a legszimpatikusabbak. Köszönet érte. MARADJATOK KEMÉNYEK, DE SPORTSZERŰEK ÉS FAIR-EK!Nekem is meglepő, de Nektek fogok szurkolni!
Huh, hazaértem!!! A hangom elfogyott (haza felé lealáztam volna Gregor Józsefet basszusban)! Ekkorát már rég ordítoztam! Most itt játszik a monitor mellett a forró mézes tej. Remélem hat, mert holnap koncertre megyek és így érdekes lesz! :-)))
Köszi a meccset!!! Nagy játék volt! Ez volt az első idegenbeli meccs, amire elmentem, de ezek után azt hiszem, hogy nem az utolsó! Király volt a hangulat!!! És remélem hamarosan (következő HB) eljön az idő, amikor ti vezetitek majd a tabellát!!!
Köszönjük a mérkőzést, amit bár néhol parázs viták tarkítottak, szép volt és sportszerű! S csak így tovább, nagyon jó úton haladtok, fejlődtök, csak utol ne érjetek minket :D
Ezt garantálhatom az OL nevében is. Ma ha a lelkünket kell kiadni, akkor is a győzelem a célunk!
Csapattársaim! A Wolves győzelme miatt ez a szezon utólsó mérkőzése! Ma minden energiánkat beleadhatjuk, nincs mire spórolni. Tudjátok!?: Minden jó ha jó a vége! Tedd meg magadért, a csapatért!