Hát ez az... És ebből is látszik, hogy ahol van pénz tetszetős reklámokra, ott mindent meg lehet etetni a jónéppel. Első körben. De az is elég szívás, ha saját kárán tanul az ember.
Csak tájékoztatásul: a Philips videómagno gyártását elviszi Székesfehérvárról. Az Európának készülő videók a japán Funai gyárában készülnek jövőre.
Ehhez csak annyi kommentárt fűznék, hogy az ominózus holland gyár termékei évek óta a világ legnagyobb sz@rai közé tartoznak, és nem csak a videomagnók között. Csak a név, és nincs mögötte semmi. A világ legigénytelenebb mérnöki fércmunkáit takarja a Philips név.
Philipset többet nem vennék. Nem lehetett javítani a fejet, csak teljes cserével, mert blokkban gyártják. Úgy meg majdnem annyiba kerül, mint az egész cucc. Szerelők is óva intenek a Philipstől (ha forgó alkatrész van benne).
40 ezer alatt a Panasonic 2 fejes típusa, ha max 30-32 akkor az LG.
Ezen talán sokan meglepődnek, de mivel ismerem a szervízt azt mondom, hogy az LG egy igenis egy olyan márka ami nem szervízigényes /tény/. és ezért az árért /30-32/ egy jó ár/érték arányú gépet lehet venni.
Más
Aki tud olyan üzletet ahol a PHILIPS VR-1600 SVHS VIDEÓT 99.990 árulák, és még van ORIGINÁLT darab sikíton.
Sziasztok!
Megvételre ajánlottak egy Sony SLV -E447EG videomagnot, de nem tudom mennyiért éri meg megvenni. Megkímélt állapotban van.
Ha tudtok segíteni, akkor a következő címre írjatok:
kisbiresz@freemail.hu
OFF
Sziasztok berhelős asztaltársak!
A seggícségeteket kérném:
AIWA TVA-215
TV-hez kellene kapcsolási rajz!
ha valaki tud segíteni: zsozso@index.hu
Köszönettel: Töfi
ON
A 2001-2002. évi - magyar - Pana katalógusban nem láttam ilyet.
Sajnos, a Samsung kombi esetén nem valósítható meg a DVD-VHS másolás, gyári, kódolt lemezek esetén:(((((
igen a 641-ben van digit auto track! és a töbnyelvű adás halgatása is lehetséges, de nekem nincs kivezérlés szint jelzőm.
Ha meg kikapcsolom választhatok hogy akarok e halvány órát vagy semmit (deb akkor csak 3W a stand by)
A DUB az utóhangosítás. Gondolom egy távirányító van több típushoz, de a 641-ben épp nincs ez a funkció, ami nagyon érdekes, mert a 6fejesek általában tudják. Nekem a 615-ös van, lassan 3 éves lesz, abban benne van ez a funkció is. Én is nagyon elégedett vagyok vele.
Egyébként a felsoroltakon kívül van még benne dig. auto tracking is, töbnyelvű adóknál lehet választani, hogy melyik nyelven kívánod hallgatni, a kijelzőn mutatja az időt/szalagszámlálót/csatornaszámot, van rajta kivezérlésszint-jelző. Apró figyelmesség, hogy a kijelző a készülék kikapcsolt állapotában halványabban világít.
ma vettem egy sony tv-t. azt mondták, hogy ha a videomagnó is sony akkor autómatikusan átveszi a tv-től a programokat. egyébként a tv is autómatikusan beprogramozza önmagát.
tegnap belekerült a bevásárló-szatyromba egy samsung 641-es
nagyon kis cuki! jól megy a szemem színéhez...no félre tréfa!
A színén kívül majdnem minden teccik benne! Mér kell most mindennek ezüst színűnek lennie????
- Hifi a2/nicam
- 6 kobak
- elől 3 RCA bemenet
- hátul RCA stereo out és két scart + a szokásos RF in and out
- sp/LP
- index
- maradék számlálás
- grafikás OSD, mogyerin menű
- képe szép hangja olyan amilyen (egyenlőre ezt a gagyi kábeles csatiknak tudom be) monnyuk a tv2 hangja az szakít az erősítőn keresztül (kár hogy azt a sz@r adót soha nem nézem)
- ECo Mode (enerdzsi takarék)
- IPC inteligens? képélező
Próba volt tegnap: gagyi BASF-ra vettem nyóc órát LP-ben. Eredmény a hang pöpec még így LP-ben is.
Viszont érdekes, hogy miért nem látok semmit a scart-on, ha timer-el rögzít? (no ez legyen az egyetlen hibája)
A DUB vagy mi a péró megnyomására kiírja hogy ez a szerkentyű nincs bele-baszarintva a cuccosba, kérdem én akkor minek van ilyen gombóc a távkapcsolón?
Hello, nekem nem olyan videom van, így nem tudok segíteni. De én is úgy vettem a készüléket, hogy nem volt hozzá gépkönyv (ezért volt leértékelve, nomeg mert kirakati példány volt és utolsó darab egy kifutó szériából.) Szóval én fogtam magam, írtam egy e-mailt a Panasonic Magyarországnak (email@panasonic.hu) kb. három nap múlva küldtek nekem postán egy magyar nyelvű júzermanuált. Szerintem próbáld meg. Akár a kérdésedet is tedd fel nekik (csak ne mondd nekik, hogy nem ismered a készülék származását :-))
Ha végképp nem jutsz dűlőre, keresd meg a
VIDEO-PART KFT. Központi Szervizét ( 1116 Budapest Kalotaszeg u. 28. 1-206-0860 1-217-1288 ), velem nagyon segítőkészek voltak mindig amikor a kameráinkkal vagy a videókkal gond volt.