Szerintem a csehek sem örülhetnek annyira,hogy a különszám egy sima Favorit,mert ha már ezt hozták ki akkor legalább Favorit kombi ( Forman ) vagy pick up ( nyitott vagy zárt )lehetett volna.A hatoságiakrol ( pl: rendör ) már nem is beszélve.
Vazze ennyi cirill betűt utoljára 1991-ben az orosz írásbeli középfokú nyelvvizsgámon láttam utoljára :)
[Megjegyzem, jelesre vizsgáztam, de kb. annyi maradt meg a tudásomból, hogy a listádat el tudtam olvasni. Erről eszembe jut a tavaszi "CIAO MSZP" youtube-os Fidesz-reklámfilm, ahol szerepel egy "konyec" (gy.k. "vége") feliratú orosz nyelvű tábla, erre az egyik kommentelő megkérdezi: mit jelent az, hogy KOHELL? :)))
Mondom magamban, te ökör, hát kilenc év orosztanulás után annyi nem maradt meg benned, hogy hogy kell olvasni a cirill betűket...
Aztán rájöttem, hogy csak én vagyok qrva öreg, és közben felnőtt egy generáció - akiket egyébként tanítok az egyetemen, merthogy már elmúltak 18 -, akik a rendszerváltozás után SZÜLETTEK.
Csak kb. 30%-al többet teljesít a gazdaságuk, meg kicsit több a pénz. Egy cseh börzén el is lehet adni szép számmal 10-20 ezer Ft-os kisszériás modelleket, nálunk meg csak azt kell hallgatni hogy mennyit engedsz a feléből? Kicsit más világ az.
Hát ez kibaszás, még a csehek is kapnak különszámot, csak mi nem. Ilyen nincs, valaki jelezzá má a Dea-nek, hogy mi is vevők lennék ilyenekre, mert ez így csalás.
Köszi, majd ha legközelebb arra járok, megnézem élőben is. Viszont a HÉV-edet mindenképpen ki kell állítani a közlekedési múzeum őszi időszakos kiállításán. Mondtam egy jóbarátomnak aki szintén szokott ott kiállítani és mondta hogy ezt nem lehet kihagyni! Úgyhogy nem úszod meg! :)
Hello! Kicsit lemaradtam, mert még a vitrines témához akartam feltenni ezt a képet. Az enyém ilyen. Az alja, meg a tetje kicsit lemaradt, de sajna nem fért a képbe.