Keresés

Részletes keresés

pok_ussz Creative Commons License 2000.07.07 0 0 59
Ígérem, sok szemem egyikével sem tekintek ezentúl a jövőbe.
Kussolok, lapítok - mert még lefújják a meccset.
S mehetek a retekbe.
:-)
De három óra már nem nagy idő !
Nekem még min. vagy 6 óra....
Bícseltek, biccseltek (de rossz, csak a tangabugyi kapcsán...), sereltek, miegyéb...
Előzmény: agresszívmalac (58)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.07 0 0 58
Dír Bárki,

Ne hagyjátok, hogy pók ussz jósoljon nektek. Tegnap eufórikus állapotban állok az egyik barkácsbótban (tekintettel a konyhabútor szerelésre) amikor csörög a telefonom.
A megbízott konzultáns cég jelentkezett és elkezdték csűrni, csavarni, hogy rá kell lássanak a cég stratégihájára mert a konzultációt csak úgy tudják végezni, meg eredményterméket akarnak átadni és azt csak úgy, hogy ....

Szóval ott álltam a tömött sorban és először halkan próbáltam leépíteni őket, de úgy a harmadik pofátlan kijelentésnél elszállt az agyam és kimentem a parkolóba, hogy a megfelelő erélyes hangomat használhassam.

Sz'al csak annyit akartam mondani, hogy bejött pok ussz jóslata és ezáltal most gebasz.
De sebaj, ma kb. még 3 órát tervezek maradni, aztán megyek a retekbe.

Előzmény: pok_ussz (52)
DRT Creative Commons License 2000.07.06 0 0 57
Nem egészen, de nem is az a lényeg. Sör lesz, tangabugyis tündérek lesznek......Kit érdekel így a Yachtklub?!

Csak mér nem indulunk már????
Mér kell mindig valakire várni?????
Húznék már a retekbe, de nagyon!!!

Előzmény: Devil Inside (56)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.06 0 0 56
Esetleg a Hotel Marina Jachtklubban?
Előzmény: DRT (54)
Les Creative Commons License 2000.07.06 0 0 55
Hali.
Céges 7végi retkelés nekem is bejön, viszont csak holnap déltől. Trén inget kell majd húzni, (nem igát) és aztán halászok levének a fesztiválján folytatódunk Baján. Viszont most előre le kell tudni bírni gyűrni a holnapi feladványokat.

Les

ui: ...egy hét múlva Stella nap lesz. :) Ha ma elhúzok, elkezdem az ünneplést.

Előzmény: DRT (54)
DRT Creative Commons License 2000.07.06 0 0 54
Ja elfelejtettem, Kenese lesz a retek 3 napig!
Jó mi?! Lélekben veletek leszek, mert mindjárt indulunk!

P.S. Ezért azért ne válts céget.

Előzmény: pok_ussz (48)
DRT Creative Commons License 2000.07.06 0 0 53
hehe, megőríthetnénk őket, hogy a túra elején még mi vezettünk, aztán elment a kedvünk (meglett a sörünk) hehehehehe
Előzmény: pok_ussz (50)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 52
Micsoda piszok szerencse...
Érezd jól magad helyettünk is !
Előzmény: agresszívmalac (51)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.06 0 0 51
És Igen!!!!!

A gépteremben elromlott a klíma, a hő kb. 37 fok, minden szerver leállt, alkalmazások (exchange, stb.) nem mennek. Sz'al egyoldaluan HURRÁ-t kiáltok és kiugrom a retekbe.

Mindenkinek jó retekbe elmenéseket kívánok ÉS!!! hideg söröket. Esetleg koktélokat (pl. menhetten ájsz tít).

Mindenkit üdvözöl egy felszabadult agresszívmalac akinek nagyon jó kedve van (kb. öt percig amíg életbe nem lép az 1.-es pok ussz törvény 2000-07-05-14:14).

pok_ussz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 50
Csak ránk várnak, erre mérget merek venni.
Csak messzebb vannak 1,10 méternél, nem?
Előzmény: DRT (49)
DRT Creative Commons License 2000.07.06 0 0 49
hali pok ussz,
átnézünk a túrázókhoz? hihihahahehe
Előzmény: pok_ussz (47)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 48
Micsoda piszok szerencse, DRT !
Firmát kellenne váltanom ?
S hol lesz a party ? Vízparti?
Előzmény: DRT (46)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 47
Gonosznak lenni jó....
Előzmény: agresszívmalac (45)
DRT Creative Commons License 2000.07.06 0 0 46
Visszatértem én is a retekből (bár nem tudom, hogy ez kit mennyire érdekel). Ma hála istennek korán húzok a retekbe, sőt céges hétvégés, ingyéivós...weekend vár rám, úgyhogy egész jó kedvem van.
Kitartást minden gályarabnak!
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.06 0 0 45
Nem. Jelenleg csak én szívok, de ha aláírják akkor az Ő körük jön. Már előre dörzsölgetem a kezem (ha-ha-ha). Előre is :)))))))))))))).

Előzmény: pok_ussz (44)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.06 0 0 44
Erről szól az élet...
:-(
Legalább ők is vezértömiztek? Vagy csak Veled lett kiszúrva?
Előzmény: agresszívmalac (43)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.06 0 0 43
Dír Pok Ussz,

Hát tegnap sajnos bejött amit jósoltál. Én primitív mán éppen indulni akartam, amikor a lezsírozott, egyetértett, aláírásra majdnem kész tervbe jól beleb..tak.
Sz'al most kell tennem egy-két tiszteletkört, mire egyenesbe gyönnek a dolgok.

Amúgy a tegnapi hanyagságomra (ti. hogy nem jeleztem amikor megyek a retekbe) nincs mentség, csak annyi, hogy éjfél körül rogyadozó térdekkel léptem ki a szobámból. A folyosón már görnyedt háttal mentem végig, a parkolóba meg már csak négykézláb tudtam kijutni. A kocsiba még bemásztam valahogy, de hazaérve az utcáról, márcsak kúszva jutottam fel a lakásba.

Jelenleg fekszem a gép előtt és megpróbálok úgy kinézni mint ha ébren lennék.

bluemoon:
Azért azt a "csodaszert" ne vidd túlzásba, mert különben csodasza.ul fogod magad érezni (általában egy napot vagy kettőt ki kell hagyni két "csodaszerezés" között, és így is legfeljebb 7-9- napig lehet csinálni).

Előzmény: pok_ussz (40)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 42
Kedves ag.malac!

Hatott a csodaszer. Köszi a tippet.

Én most hazahúzok a rákba, hogy visszaadjam a cicát, annak akitől kaptam. Oh, jaj. Remélem, helyesen cselekszem! :-((

Ma még visszatérek. Éljenek a sztahanovisták! :-)

Előzmény: agresszívmalac (38)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 41
pok usszkám, nem is kell ez a rém-ital, ti visszahozzátok az életkedvemet.
:-D
Előzmény: pok_ussz (40)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 40
kedves agresszívmalac,

bluemoont szvsz hazavágtad a retekbe...
(macskával ketten alakítanak majd otthon)

most én is tolom a bringát -
De Te?! Látod, megjósoltam, hogy éjfélig bennmaradsz !

pok ussz

bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 39
Tyűha! Ennél borzasztóbb, keserűbb, gusztustalanabb löttyöt életemben nem láttam. Visszataszító. Telenyomattam cukorral meg tejjel, de így is iszonyú. Most várom a hatást.
Ha nem hallottok rólam, akkor ellentétesen hatott a csodaszer. :-)
Előzmény: agresszívmalac (38)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.05 0 0 38
Háááát, ezért engem lesittelnek, de:

Fogol egy régi típusú (lehetőleg orosz gyártmányú) kávéfőzőt (azért nem fontos, hogy orosz legyen és talán működik a modernebb gépekkel is). Teletömöd a kávétartó részét teával(!!!!). Lefőzöd, aminek az eredménye egy rendkívül baljós kinézetű sötét színű lötty lesz. Ezt (de inkább csak nagyon kis adagját) tejjel semlegesíted (a csersavat kell semlegesíteni, különben a gyomrod nem fogja szeretni az eljárást). Cukorral ízesíteni felesleges (bár megpróbálhatod) mert annyira keserű, hogy iszonyat.
Na ezt szépen megiszod és ha túléled akkor pár óráig tényleg mutatkozik valami teljesítmény növekedés.
Mi ezt vizsgaidőszakban az éjjeli tanuláskor használtuk, és valamennyire működött is (főleg szivatós vizsgák esetében).

Előzmény: bluemoon (36)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 37
Most menj, mert öt perc múlva kiderül, hogy éjfélig gályázhatsz.
Ekkora vezértömire ne ugorj ! Pláne önként...
Előzmény: agresszívmalac (35)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 36
Elő a durva megoldással! Mi az a koppanós tea?
Előzmény: agresszívmalac (35)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.05 0 0 35
Huááááá!

Úgy tűnik mindenki egyetért a kiadott feladatokkal (Legalábbis most. Az, hogy mi lesz 5 perc múlva meg még nem érdekes.) úgy, hogy most még nem megyek a retekbe.

Bluemoon:
"Tudtok valami serkentőt, amitől újra felpörgök, mert megint húznék a retekbe, de nem tehetem."

1.) Koppanós tea (ez durva).
2.) Tarkó állás (más néven gyertya) kb. 5 percig. Azt mondják ettől felfrissül az ember. Egyszer próbáltam, de már nem emlékszem milyen eredménnyel.

bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 34
Bocs, főnök!
:-D
Előzmény: pok_ussz (33)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 33
Korsó a mértékegység, Te !
Előzmény: bluemoon (30)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 32
Drága pok ussz!

Dehogy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide iszonyú nehéz bekerülni és még nehezebb bent maradni, úh. nagyon büszke vagyok arra, hogy megállom itt a helyem és a főnökség elégedett velem. 1 hónapja dolgoztam itt, mikor párba állítottak minket (itt ismertem meg), jól bevált a dolog. Most kb. 3 hete megint külön dolgozunk, de az irodában együtt vagyunk. Egyik szemem sír, a másik meg nevet, de örülök, hogy "elvágták a köldökzsinórt", így talán könnyebb lesz.

Imádom a munkám. Változatos, pörgő, kreativitás igénylő, mindig megújjuló és átkozottul jól csinálom (bocsánat az elbizakodottságért) :-)

Előzmény: pok_ussz (31)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 31
Őmiatta vagy annál a firmánál?
Mert azt a melót nem biztos, hogy lehet szeretni...
Előzmény: bluemoon (29)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 30
Hát most be is nyomnék veletek egy jó pohárral, az tuti.
Előzmény: agresszívmalac (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!