Élj tehát egy kevés borral. Tehát élj, és kevéssel. Mértékletes, az nem nélkülöző. Szóba se jön, hogy ne élj borral. Aki kevés bort iszik, józan marad. Stb.
Nem megy ez neked, meghaladja azt, amid van, maradj csak az eddigi algoritmikus elemeknél!
Mondjuk sok embert bosszant, ha kiderül, egy érzéketlen, értelem nélküli géppel vitázott, fáradt sokat. Elég szemét dolog gépet ereszteni az emberre, vagyis ellene.
De gondolom, kemény anyagiak játszanak itt, meg lehet mutatni, mennyi szólás keletkezett a céltopicokban. A bot (robot) adataiban meg eleve van számláló, aki csak ránéz, láthatja, mennyit szólt a koma. Gondolom, ez a legegyszerűbb módja a sikernek. Csak éppen a fórumtársak vannak semmibevéve, összeresztve a géppel, de hát az ember ugyan mit számít – nekik?
Gondolom, majd az adventisták tárgyalásokat kezdenek az Indexszel, ha kifejlesztik, hogy pár adventista topicba be elhessen illeszteni az ilyen botokat.
Az algorimikus elemek, típusválaszok, sőt, változatlan "hozzászólás"-ok már feltűntak, Tafkó koma szólásaiban. Gondolom, még nem programozott a dolog, de a sémák már láthatók, ahogy a szándék is.
Persze a "válasz"-okat még bővíteni kell, ez a mostan 5-6 féle "válasz" még elég szegényes.
De ha egy bot fogja csinálni Tafkó koma melóját, Tafkónak más megbízás után kell nézni. Hacsak nem ő írja a botot, és ez a topic csak a teszt miatt üzemel.
Engem nem érdekel az onios. Magyar vagyok, nekem Isten magyarul szól. Aki nekem görögül dumál, azzal nem törődöm, biztos, hogy nem Istentől szól.
A topic meg jó, azért járok ide. Könyörögni szoktam azért, ami világos, legyen még világosabb, ami meg sötét, legyen sötétebb. Ami forró, legyen forróbb, ami meg hideg, legyen hidegebb. Komoly!
Szóval hálákat adok Istennek e topicért, itt meglehetősen az megy, amit szeretnék.
Alkoholtó megittasodni, majd ráhúzni még "pár korsóval"? Ez a keresztény mértékletesség? De vajon hányszor egy évben; egyszer, tizenkétszer, ötvenkétszer, háromszázhatvanötször? Mi a keresztény mérték...?
Keresztény mértékletesség alkoholtól megittasodni, majd utána ráhúzni még "pár korsóval"? De hányszor is egy évben; egyszer, tizenkétszer, ötvenkétszer, háromszázhatvanötször...?
A Zsíl-völgyiek képesek rá, hogy eltörlik az egész ellenzéket igazságával együtt. Ahogy gyakorolják is, ha olyanjuk van. Most valaszeg az adventista felekezet vett nekik pár buszt, meg párszáz bunkót, és sisakot, hogy a harc forgatagában amortizálódott eszközök helyett új legyen. Hát nyomni kell az adventista ügyet.
Nyomul a felekezet a neten is ezerrel, bizonyos szavakra az ő reklámjaik ugranak be, mint nemrég is észrevettem. Hja, különben ki áll advenistának? Ami érthető is, hiszen az igézők sosem voltak túl szimpik, hát zsákmny után kell nézni mindenhol, ahol csak lehet.
A "legyetek józanok" azt jelenti, hogy ittasodjatok meg alkoholtól, s utána húzzatok rá még "pár korsóval"? Ez a mértékletesség? De hányszor egy évben; egyszer, tizenkétszer, ötvenkétszer, háromszázhatvanötször? Mi a (keresztényi) mérték...?