Keresés

Részletes keresés

milán RG Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1169
Halihó,Emberek!

Én is eljutottam már a gép elé... Szerencsére a tegnapi ingerültségem és haragom elszállt - mindössze egy kellemetlen émlék maradt (mint erős fosás után a fájdalom, meg a bőrpír) a #60-as meg a #74-es bébékás =) - ezért nem fogok itt anyázni senkit (aki fontos - a csapat, egy-két szurkoló - úgyis tudja a véleményemet); azért egy dolgot szeretnék elmondani (nehogy bunkónak gondoljanak a pösti népek): azért nem voltam hajlandó kezet fogni veletek, drága bleknájtszos feleberátaim, mert nem a meccs VÉGÉN kell elkezdeni ezt a fair play témát... Sajnos nyálam meg már nem volt addigra...
Lehet, hogy naív vagyok (vagy csak még kezdő ???), de én elvártam egy alapvető fair playt - és itt nem a kemény ütközésekre gondolok, meg a "belépőkre", mert az tényleg benne van ebben a sportban... Tudjátok a földön fekvő játékost még a K1ben sem lehet bántalmazni - pedig az tényleg "férfias" sport...
A bírói "tevékenységet" meg nem kommentelném, mert nem akarok kitolni a csapattal, meg magammal... Csak annyit jegyeznék meg, hogy aki nem a sport szeretete miatt zebra (hanem mondjuk csak azért mert "nem volt más,aki csinálja", vagy mert így gondolta egyengetni áttételesen a saját csapata útját), az szerintem hagyja abba a sporizást, és inkább játszon. Ott KÖZVETLENÜL tudja befolyásolni a meccsek eredményét, nem a sípjával. Akinek nem inge...
És mivel Eger kiesett velünk együtt, a Győrt nem ismerem, Debrecen nem szimpi, Bp Bk meg olyan, mint az Újpest-Fradin a két ultra együtt, egy kis vadkacsavérrel megkeresztelve (ZiTi, te tudod, miről beszélek... =) )... Hajrá WOLFS II!

GO SOLDIERS!
"Együtt a sárban,együtt a sírban." - nem t'om Gyui honnan szedte, de naon teccik.

Szerdán edzés.
Öjj.
KelAki Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1168

Hmm. The Soldiers Choir? Jó név!

Lassan lehet "versenyt" hírdetni a szurkolók között is.

Wolves Spirit és The Soldiers Choir azt hiszem Rákoczi falván, június 5-én, bizonyított mindkét szurkolói csapat. Nyertest persze nem lehetne hírdetni. :)

Előzmény: fai (1166)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1167
fai!

FAIn vagy! Örülünk, hogy ilyen szurkolóink vannak! Ne bánd ha tenorból át mégy basszusba!

és kösz, ugyanezt kértem én is korábban, hagyjuk abba a nethuszárkodást ezen a fórumon

Előzmény: fai (1166)
fai Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1166

Hi Mindenkinek!

Több dolog miatt ragadok most billentyűzetet:

1. A szolnoki Honvéd Vegyeskórus (továbbiakban: The Soldiers Choir) nevében köszönöm mindenkinek (különös tekintettel a Farkasokra), aki segített nekünk a tegnap délutáni szurkolásban!!! Felemelő érzés volt együtt szurkolni!

2. A sérülteknek gyors felépülést kívánok!

3. Ezúton kérnék mindenkit, hogy ne acsarkodjunk ezen a fórumon, mert semmi értelme! Ne induljon sárdobálás és a megdobált fél ne akarjon elégtételt venni!!! Legyen a Soldiers fóruma egy kultúrált, a sportághoz illő fórum!

Tudom, nem vagyok moderátor, csak egy egyszerű kis szurkoló, de én most kezdem megszeretni ezt a sportot, és szeretném, ha később nem kellene csalódnom benne!

Üdv: Doki (kórustag: jelenleg basszus hangnemben)

GO SOLDIERS!

Utóirat: a forró mézes tej megtette hatását, újra van hangom! :-)))

Zyoo Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1165

Bocs, hogy megint ide írok...

Deeplike,nekem ez a netes fenyegetőzés nem tetszik ,semmi érteleme..

Gusztustalan volt amit mondott az a játékos,de ha figyelt volna valaki észre is vehette volna hogy egyből megkapta a magáét..

Mi soha nem úgy mentünk fel a pályára ,hogy sérülést okozzunk...Sztem akkor nem 4 sérülésről beszélnék ,de ezt te is tudod gondolom.

Tavaly amikor haza vágtátok a Cápák 1-2 játékosát az elődöntőbe senki nem mondta azt rátok, hogy ti arra mentetek hogy sérülést okozzatok.Kint voltam azon a meccsen férfias volt ennyi..

Hagyjuk ,hogy ki mit mond,a meccsen ,a pályán nekem vagy 20x mondják hogy most meghallsz meg nesze...de még se hangoztattam soha ,hogy mekkora sportszerűtlen állatok..

Hétvégén játszon a két csapat 1 kémény és izgalmas meccset,alatomosság nélkül..jobb meg jusson tovább

BBK#26

Delonso_ Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1164
Sziasztok!

Gratulálok a tegnapi meccshez, jól és keményen játszottatok, szimpatikus csapat vagytok.
Én az ilyenkor szokásos late hiteken és a kiállításon kívül keménynek de sportszerűnek láttam a meccset, ahol két jó csapat küzdött. A passzjátékotok például igen igen ötletes volt és jól működött.

Csak így tovább!

Del
spíííker Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1163

Hogyne mennénk!!!

GO Focsi GO!!!

Előzmény: KelAki (1161)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1162

megyünk!

Előzmény: KelAki (1161)
KelAki Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1161

Szia Csecsemő!

Remélem a "felülmülták a Pestieket" idézetben arra gondolsz, hogy a vasárnapi meccsen BBK oldalról csak cheerleader csajokat lehetett hallani szurkolni.

Mert sokan kiegészítettük a Szolnoki tábort, és Pestiek voltunk. :-)
Ha tudtok gyertek Győrbe és erősítsétek a Pesti oldalt. Ránkfér!

GO FOCSI! ésatöbbiésatöbbiésatöbbi.....:-)

Előzmény: Csecsemő (1146)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1160

beszámolószerűség a vasárnapi meccsről a honlapon

ugyanott új szavazás indult arról, ki lesz a bajnok. szavazz Te is.

Deeplike Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1159
Ti beszéltek sportról ? 1 minusz ? Haver gondolkozz el azon , hogy mivel érveltek. Verekedtek meccseken meg ilyeneket nyomattok meccs közben hogy 1 minusz. És még az én hozzászólásom a helytelen.  Amíg mi minden ellenfelünkkel tisztelettel bántunk , addig ti folyamatosan a szabálytalan,elfogadhatatlan módon viselkedtetek. Kérdezem én még én nem vagyok normális ?:(
Előzmény: Zyoo (1157)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1158

Srácok!

javaslom, hogy ne itt, hanem más fórumon folytassátok az eszmecserét...

a végén még bennünket büntetnek meg ezért, vagy modnják, hogy a SOLDIERS mindig anyázik, + sír

thx

Zyoo Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1157

Deeplike te normális vagy,de most halál komolyan??!!!

Ez vérre megy ,fognak még ők sírni...Na ezért tart Magyaroszágon sok sport ,mert tele van ilyen eke huszárokkal.Fenyegetőzni interneten,ez igazán tökös dolog.

Látom fasza ember vagy...

Grat szolnok,szép meccs volt ,szép játékkal.Nagyon sokat fejlődtetek tavasz óta.

A tegnapi 1 férfias meccs volt, itt is ott is 1-2 szurkával ami belefér.

Fölösleges egymásra mutogatni ki mit mondott,mit csinált.Mindkét oldalt volt kissé sportszerűtlen megnyílvánulás,sztem ez betudható a meccs hevének.

Senkinek nem durrant el az agya,nem verte agyon az ellenfelet vagy a bírót sissakkal,szóval sztem nincs miről beszélni.

Még 1x grat!!

BBK#26 /inj/

GEdevil10 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1156

"ilyen gusztustalan dolgot még nem basztam "

Csak nézd meg ezt a saját hozzászólasodat,máris megtudod,mi a gusztustalan.Fórumos beírások alapján üzengetsz egy másik csapatnak,amellyel személyesen még nem is találkoztál.

Előzmény: Deeplike (1152)
Deeplike Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1155

Ja és szivesen látunk titeket és a szurkolotaborotokat a meccseinken !!

Ha már szolnok nak nem is de keletnek lehet drukkolni :) Utána meg buli szoval megéri maradni :)

Deeplike Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1154
Én eredményben gondoltam a fájdalmat :) hogy mekkora lesz a fájdalom ha csak tvböl nézik a döntöt :( és akkor mi mondhatjuk el magunkrol hogy megint 1 minusz.
Előzmény: spíííker (1153)
spíííker Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1153

Szia Deeplike

Kérlek, ne tedd! Tudod a nagyság, nem ott mutatkozik meg, hogy lealacsonyodsz a másik szintjére...

Kérlek, játszatok olyan sportszerűen, ahogy ellenünk játszottatok...

Köszönöm.

Előzmény: Deeplike (1152)
Deeplike Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1152

Ne féljetek skacok , fognak ök még sirni , hogy jujj de fáj itt ott.

Következő mérkőzés vérre megy , playoff itt nincs kegyelem , csak nehogy betörjön a lovagsisak , ilyen gusztustalan dolgot még nem basztam ( 1 minusz ). Na neféljetek , majd megkapjatok amit megérdemeltek. Méghogy a legszabalyosabb csapat , ennek nevezik magukat. Minden egyes playben megkapjak azt a fajdalmat es rosszat amit eddig ök adtak mindenki masnak !
GRATULALOK AZ IDÉNYETEKHEZ SOLDIERS !

Vörös Lajos
Debrecen Gladiators

---==CyberBoy==--- Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1151
Kösz a játékot skacok!

A sérülteknek jobbulás!

CYBER BBK #32
spíííker Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1150

Hello mindenki!

Egyszer Soldiers azt mondta: ... Ha ennyire tetszik a játék, javaslom, próbáld meg, valamelyik pesti csapatban. Nem azért, mert mi nem látunk szívesen, hanem az útiköltség, és az idő miatt...

Erre akkor is azt mondtam, amit most: A testi épségemet nem bíznám olyanokra, akiket nem ismerek, s akikben (ismeretség után) nem bízok meg...

Ez most még jobban beigazolódott...

Nem érdekel, kit, hogy küldenek pályára! 26 éve rendszeresen sportolok. Megéltem már nem egy fontos versenyt. De mindig azt tartottuk, hogy a testi épség, mindennél többet ér... Ezt egyesek nem így gondolják... Legyen az ő (kis ő-vel) bajuk...

Mindazonáltal:

Köszönöm a csapat egész évi munkáját, s a hozzám való jóságát.

Köszönöm, hogy befogadtatok.

Öröm számomra, hogy köztetek lehetek daliás vitézek, szép szolnoki leventék!!! ;o) 

Valentin15 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1149
sajnálom a sérülteket s mielőbbi gyógyulást kívánok!

Val
Előzmény: soldiers (1148)
soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1148

Kokó

Ő a nyakcsigolyáján sérült meg (ott helyben kapott nyakmerevítőt), ma ment orvoshoz, a diagnózisról még nem tudok

Kalaj

a térdén sérült meg, Ő még este ment a sürgősségire

Máté

Ő a gigájára kapott 1 nagy ütést, még hazafelé menet sem tudott normálisan lélegezni

Radvány Bandi

neki a dereka ment ki 1 nagy ütközés után

Isai Gabi

Ő a derekára esett 1 nagyot, amikor ippont csináltak rajta

Előzmény: Endre(ujfiu) (1147)
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1147
Sérült meg valamelyik valaki a meccsen??
Csecsemő Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1146

Szevasztok csajék.

Gratulálok a csapatnak, a tegnapi nap minden perce örök emlék marad a számomra.

Köszönöm a szurkolóinknak, hogy végig kitartottak melletünk és, hogy ők tényleg felülmulták a Pestieket.

Szerdán találkozunk az élet nem áll meg és dolgozzunk, hogy jövőre mi legyünk a BAJNOKOK.

ui.:Rollllller nem tudom ki vagy, de kívánom, hogy a te törött lábadon dolgozzon 3 sebész váltott müszakban.

soldiers Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1145
rollllller! Kérlek ne itt fejtsd az ilyen jellegű véleményedet, mert ez nem ehhez a sportághoz való. thx
Előzmény: rollllller (1144)
rollllller Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1144
Azért durva ez a nyafogás a fairplay-ről. mi az hogy nem csak fejelni mész a pályára? Ez most nem az a sport ahol a másikat szeretni kell. Ha a wolves2 olyan aranyosak, annak örülünk, de ebben a sportban utálni kell az ellenfeledet. Ha valaki szabálytalankodik azt majd a bírók elintézik. Nem a játékosok és edzők dolga visszafogni magukat.
#32RADIS Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1143

Vazze, szabadságra ment az orvosom! Ki fog összerakni?

Délután Dami?? Akinek tetszik az ötlet telefonon jelezze!

cmena Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1142
mielobbi gyogyulast a serulteknek!

UFF
BBK#79
Előzmény: soldiers (1136)
Trugyina Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1141

Hali Geri!

Elsősorban kösz a biztatást.  Azon dolgozunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Ősszel szerintem összehoz minket a sors és bízom abban, hogy nem 5 napunk áll majd rendelkezésünkre 2 meccs között. Sajnos az 1-2 negyedet még a hétfői meccs végén töltöttük, mély depiben.

A mérkőzés sokkal sportszerűbb lehetett volna, ha nem lenne a taktikai tárotokban a mérkőzés elején fegyelmezzük meg, köszönjünk be prevenció. Az 1. negyedben 2 védőnk sérült le ennek a következtében. Nekünk is ezt mondják az amerikaiak, de nem csináljuk. Itt mindenki amatőr státuszban van. A lába és a keze kell a kenyérkeresetthez. Ezért nem csináljuk. Kétségkívül sikerült a taktikátok, mert utána mi is felvettük a kesztyűt és végre kijöttünk a mély pszihózisból. Az, hogy keményebbek lettünk kétségtelen. Tudod?! Ne ébrezd fel az alvó oroszlánt!

Ja és még annyi, hogy mi nem 3 sorban tudnánk leírni ti mit csináltatok. 

Előzmény: gary74 (1139)
gary74 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 1140
Amúgy pedig nagy gratula a teljes szezon alatti teljesítményetekhez!
Minden elismerést megérdemeltek, nagyon ügyesek vagytok és rengeteget fejlődtetek rövifd idő alatt!

Továbbra is csak komoly edzésmunkával, akkor nincsenek határok!

A szurkolóitok is fantasztikusak!

Gary BK#80
Előzmény: soldiers (1136)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!