Én 30.-án éjjel ott ,,alszok" T.csegén, Hood szintén,beszéltem vele telefonon.
Én maradok reggel Csegén, mert Beercivel megyek,és nem lessz járgányom,amit le kellene vinni Ugra. Tehát én biztosan ott leszek. Ha megfelelő a személyem, vigyázok addig a cuccaidra,amíg távol leszel. Sőt mindenki cuccára! Hiszen őrizetlenül nem hagyunk senkit,és semmit. Ennél bővebbet,:+36 30 911 1765 telefonon.
Igen. Minden olyan túratárs, aki Tiszacsegéről indul, és Tiszaugon fejezi be a túrát, fog menni aznap . Vannak kivételek, akik vagy hajóval fognak vissza menni Csegére, vagy korábban be- vagy kiszállnak.
A bal parton találkozunk. A komp műkszik.
Utolsó info hogy nem kell zsilipelni a vízállás miatt, de ez változhat, mert közel 1 métert fog apadni a napokban.
Urak! Ma a bázisomnál a Tisza 2 cm-t apadt! (Ugye hogy van amikor a 2 cm is valami!) 19 h-kor megvolt a rövid futópróbája a hajónak - 4 km. Már csak az irányváltón kell finom-állítani. Meg elektromost szerelni, csak hogy min. alap fény+kürt legyen. Meg a zösszes felszerelést kivinni, bepakolni. Meg, meg, meg. Kabrioponva csak 50%-os. Szélvédőcsere kilőve, marad fenn az ótvar. A festés ezennel elmarad, következmény: kissé ijesztő kinézet. Algagátlózás dettó. (Víz alól nehézkes...) Máj.1. vagy 2. hosszabb próbaút. Máj.3. indulás reggel hegymenetben (remélem).
Doktor4: a hűtés szépen megy, állóhelyzetben-üresjáratban is folyamatos.
márcsak azért is fontos a komp, mert pl az autópályáról az m30-asra lehajtva, a mezőcsáti lehajtónál lemenve sokkal közelebb van tiszacsege, mint füzesabonynál lemenve, és tiszafürednél balra.
Már nem is válaszolok, mert nem látok reményt arra, hogy valaki figyelmesen elolvassa, amit írok-írtam. Valószínűleg nem is érdekel senkit, mert mindenki a maga bújával van elfoglalva. Egyáltalán, rajtam kívűl jön még valaki Tiszacsegéről Tiszaugra? Olyan, aki (a korábban leírt) reggel 7.00 órára érkezik?
Egyetlen lényegi problémám volt: eltértél az általad tervezett és közzétett programtól, ami korábban a jelenkezési lapon volt. Az én koromban már kevésbé rugalmas az ember, no meg ártanak a váratlan izgalmak is. (a vártak nem annyira)
Elindulok, ahogyan terveztem. Ha lesz valaki Tiszacsegén, akire rábízhatom a cuccomat, leteszem a csónakot és az igenfontosénélkülözhetetlen dolgokat a partra.
(a vízre tenni baromira ráér akkor, amikor visszaérünk)
Elballagok Tiszaugra. Ha lesz ott valaki, aki visszavisz Tiszacsegére, akkor otthagyom a szerelvényt. Ha nem, visszamegyek Tiszacsegére és elmegyek kirándulni a Tisza-tóra.
Baal korábban kérdezte, hogy működik-e a tiszacsegei komp. Válasz nincs.
Ugyanakkor kérdezte azt is, hogy melyik oldalon találkozunk. Válasz nincs.
Tiborpapa: Ha nem tudod megoldani, vagy sok az aznapi kilóméter, akkor úgy tudok segíteni hogy a túrát kisérő személyzet közül lesz olyan, aki levezeti a túrával párhuzamosan a szerelvényed. Így elég megvárnod bennünket Csegén.
Most érkeztem haza T.ugról. Leszaladtam körbe nézni meg egyeztetni a panzióssal. Simán bementem száraz lábbal a nyaralóig, és a strandnál is ki lehet kötni.
Ha mégsem lesz alkalmas a part táborozni, akkor ingyen sátorozhatunk a Pegazus udvarán, ahová az autókat és trailereket visszük.
Már magam sem tudom követni hogy ki mikor honnan hová kivel hol teszi le....stb. Egy BIZTOS:
Holnap elmegyek bevásárolni a kajához valókat. Utána egy ballagás, majd egy óra körül felviszem az orrkiülőst Csegére. Onnan este haza. Másnap ( Éljen május elseje, a túráscsávók ünnepe)reggel felcuccolok a kis hajóba, és indulok Tiszaugra. Ott szépen megvárom amíg mindenki megérkezik az autójával . Ott lesz a mikróbusz is. A teljes létszám meglétekor indulunk Csegére. A többi már a résztvevőkön múlik.
Értelmes válasz következik ! A hajót elsején 9 ora körül teszem vizre a Kormorán kikötőbe . Onnan remélem a Hakapeci hajóján fel T-csegére . De ehhez még a Haka beleegyezése is kell . üdv doktor4
Én mint öreg csótány . 1970 -óta kifejezetten magán célú kisgéphajó tulajdonos és összes szabad idöm erre a célra keményen rá forditottam . A 38 év által fel ruházott jogaim alapján. TISZTELETTEL javasolnám (a tura folyamán) Doktor-4 -et
DISZDOKTORRÁ avatni .!!!!
Ellen vélemény estén Tessék hozzám fordulni (10 évig boxoltam. kemény bikák a haverjaim.) És még más meg győző eszközökkel is bírok, ha netán nem támogatnátok.