Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Megvan a Vörös Báró is, meg kb. 10 db más I. világháborús repülő is. Ezekkel csak az a gond, hogy még 1:72-ben is picik, nem túlzottan részletes makettek. Sajna a könyvek közül egyik sincs meg... :-(
Meg nem mondtam volna..... :-) Akkor ez egy Delta á'la Pedrito? Beszéltem ma a faterral, megnézte a képeket, azt mondta hogy profi munka. És kérdezi hogy esetleg I. Vh-s géped van-e, mondjuk Fokker DR1, stb.....
Ami privát Mini WRC,azzal azt csinálnak amit akarnak,meg ott és akkor indulnak amikor kedvük tartja.Nyílván azért figyelemmel kíséri a prodrive,és nekik is jó ha futnak ezek a kocsik,jók lesznek ezek az adatok,beállítások jövőre.
Ez a Mini WRC menetrendje:
Május 5-8 Olasz Rally Július 28-31 Finn Rally Augusztus 18-21 Német Rally Szeptember 29-Október 2 Francia Rally Október 20-23 Spanyol Rally November 10-13 Brit Rally
A prodrive nincs itt.Két privát Mini WRC van a mezőnybe,a gyáriak majd a Finn rallyn jönnek újra.És remélem ők akkor az elejébe lesznek,minden adott a jó szerepléshez.
Amúgy VB-re visszatérve én is azt szeretném ha Solberg nyerne. Megérdemelné, gyors is pokolian, csak valami mindig közbejön, viszont nem spórolja el sosem. A Mininek , illetve a Prodrive-nak is szurkolok egy jó eredményért.
A tegnapi produkciójukhoz Uraim nem fűzök semmit :))))))))))))
Ááá nem vagyok én frakcióvezetővezető... :-) Kedves képviselőtársam, ön járt ott mostanában? Látott valami értelmes modellt a sok utolsó akciós közt? :-) Csak kíváncsiságból kérdezem, mert pillanatnyilag most tényleg nem tudok fellépi. Azért régi motoros vagy már ott te is. Sok mindent láttál, megedzett az idő. :-)
Akkor nem tudom nálam mi lehet........ Én az Internet Exproler legújabb verzióját használom, bár' nekem olyan mint a többi mert tök süket vagyok a számítógépekhez. Na mindegy, pedig szét akartam nézni hogy milyen ótómaketteket árulnak most. Sose lehet tudni......
Figyeljetek már, nem tudom hogy csak nálam jelentkezik-e a hiba, de már vagy 3 napja nem tudok felmenni a vaterára, mert rögtön kifagy a kezdőoldal. Nem tudom mi lehet az oka.
Hát Ati, ez az Wörthersee talákozó nagyrészt egy nagy giccs, ahogy tudom főképp a fauvésok bulija. Aztán mutogatják ott egymásnak a szartig ültetett, Lamborghini ajtós, neonos Golfokat, bár' lehet látni ritkán egész szép gépeket. De olyan hogy pl. Porsche Carrera felnik bedugva egy II-es Golf alá, meg almazöld Polo vajbőr belsővel meg Lambo ajkkal inkább a hányinger kategória. Olyan 18 évesen még talán megnézi az ember...