Ne hazudozz, soha nem keltettem gyűlöletet a férfiak és senki ellen. Te vagy itt, aki nem bírja felfogni a csoffadt agyaval, hogy az Isztambuli egyezmény a normális emberek (köztük normális ffiak) érdeke.
ha a sztambuli egyezmeny partatlan, nemsemleges, akkor a nok es ferfiak szavakat felcserelve benne, ugyanazt kellene kapnunk. (es szamodra ezt megteve is tamogatandonak kellene lennie)
mind tudjuk, hogy ez nem igy van
azonkivul szamos alapvetes hibas benne: a nok nincsenek elnyomva, nincs gender gap, a bantalmazasok nagy reszet nem ferfiak kovetik el, stb...
hazugsagokon alapulo szarra nincs szukseg
azonkivul a magyar jogi szabalyozas tokeletesen lefedi ezt a teruletet is
abszolut nem foglalkozik a sztambuli egyezmeny a hamis noi vadakkal: marpedig a legtobb abuzus es bantalmazas vad valoszinuleg hamis, szimpla noi bosszu
ha a sztambuli egyezmenyt torvenyerore emeltek volna itthon, akkor en 4 eve mar nem lattam volna a gyerekeimet, kiraktak volna a hazambol (amit az en penzemen bereltunk), valoszinuleg le is sitteltek volna, munkahelyem sem lenne, mint megkovezett bantalmazo. ugy, hogy en soha nem emeltem kezet se hazastarsa, se gyerekre (es termeszetesen nem is abuzaltam)
pontosan tudom (sajat boromon tapasztalva), hogy mire kepes egy no, ha a velt serelmeiert bosszut akar allni egy ferfin: barmire
ezt nem szabad tamogatni (peldaul hogy az elfogult noszervezetek belepiszkaljanak a hatosagi munkaba), jarjak vegig, kelljen bizonyitani a vadakat, menjen at a rendorseg, az ugyeszseg es a birosag szurojen is.
Ne hazudozz, soha nem keltettem gyűlöletet a férfiak és senki ellen.
Te vagy itt, aki nem bírja felfogni a csoffadt agyaval, hogy az Isztambuli egyezmény a normális emberek (köztük normális ffiak) érdeke.
Ebben azért vannak nők túlsúlyban, mert a fickók (biológiai apák) már rég lepattantak. Nyilván, ha a nő neveli egyedül a gyereket, akkor ő fogja elhanyagoltan nevelni. Eleve szegenysegben el, ideje nincs dolgozni is meg egyedül ellátni a háztartást, gyereket. A megpattant fickót is nyugodtan hozzaadhatjuk az elhanyagolas elkövetői közé.
Szóval ezekkel az osszefuggeseibol kiragadott statisztikaiddal kitorolheted a segged
Úgy látszik, számodra is, mint az átlag feministának stabilan 2-3 hetente az orra alá kell tolni a valóságot, mert mindig ugyanazokkal a milliószor cáfolt hazugságaitokkal jöttök a göbbelsi propagandátokban, amit pedig egy-két kattintással mindig cáfolni lehet, mint most ezt a gyermekbántalmazási tényt is: fogadd szépen el, hogy a nők vannak többségben az agresszorok között. Nézd, három hete linkeltem neked, egy kis ismétlés gyanánt akkor álljon itt újra, emlékszel? http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152999734&t=9241826
AZ mondjuk igaz, hogy az oviben el lehetne kezdeni tanítani az erőszakmentsségről, az emberségről, a kedvességről. Az iskolai bántalmazásoknál már látszik, hogy nem tudják kezelni a helyzetet. Más országokban komoly tananyag van, a bullying ellen, nálunk meg sokszor a tanár az első, aki beleszáll a gyerekbe. Meg hát ugye ezerrel megy a gyűlöletkeltés az ország vezetése részéről különböző emberek, vallások, csoportok ellen. Mit várunk hát?
ugye te is kelted a gyuloletet a ferfiak ellen, peldaul az isztambuli hulladek propagalasaval
"A feminista narrativa alapján a patriarchális elnyomó rendszerek egyik ismérve, hogy nem örökölhettek a nők."
Hasonlóan ahhoz, ahogy "nem tanulhattak a nők". Nem tanult szinte senki sem, megszülettek aztán 'csákány a kézbe és a bánya vár'. Az urak meg taníttatták a leány gyerekeiket is.
De mondhatnám a választójogot is, az sem 'a férfiak' kiváltsága volt évszázadokon át, hanem a nemesi származású és a királyt saját hadaikkal szolgáló férfiaké.
Adjunk fegyvert minden gyereknek, hogy kiegyenlített legyen a helyzet.
Szeritnem a gyerekek fegyvertartása nem vezetne automatikusan a támadó nők lepuffantásához. (Bár amikor már ott tartunk, hogy vagy a nő öli meg a gyerekett, vagy a gyerek a nőt, akkor nem mindegy, melyik hal meg? Igazából a gyerek túlélése a jövő miatt még fontosabb is lenne). A fegyver inkább visszatartó erő lenne. ;-)
Pedig GYF még be is vallotta a frakciójának a trükkök százait. De neeem, ő nem követett el semmit. Hát igen, boldogok a lelki szegények, jól látható itt is. :)
Elszámoltatások sincsenek sosem, pedig eddig minden egyes hatalomra került párt(ok) azzal kampányoltak, hogy majd ők jól elszámoltatnak mindenkit. Aztán mégsem. Na, vajh miért? Hogy aztán őket se számoltassa el a következő hatalomra jutó. Így megy ez.
"Az utóbbi időben egyre több olyan történet lát napvilágot, ami a gyerekkorban elszenvedett szexuális bántalmazásnak a fájdalmait, következményeit mutatja be. De talán még mindig nem egyértelmű sokaknak, miért olyan iszonyatosan nehéz beszélni erről a témáról, miért csak évekkel, évtizedekkel később képesek megszólalni az áldozatok. "