Én adatkábellel másoltam át a számítógépről a telefonra (megy infrán vagy bluetooth-on is). De mms-ben is át lehet küldeni egy másik telóról. Szerintem azt is meg tudjuk oldani. Én is szívesen átküldöm, ha gondolod, és megadod a kijelző felbontását vagy a telefon típusát. Ha olyan méretű, amekkorát nem csináltam még, akkor szerkesztek rá.
Na ja! Emlékszem én is amikor Boda Gabi lejött és kb 20-an voltunk! Akkor voltam először én is. Olyan 4 órás edzést vezényelt, hogy két napig komoly koordinációs problémát jelentett a székbe való leülés és felállás. Na akkor mondtam, hogyha ez ilyen kemény sportág akkor ez nekem való! Sokáig csinálnám is, de 39 év az 39. Majd az utánpótlás nevelés. Még 2-3 évig remélem beférek a csapatba? :)
1ébként ha minden meccsnek meglenne a stat-ja, + 95%-osan helyes adatok lennének bennük, még több izgalmas dolgot lehetne kibányászni, hiányos adatokkal viszont nagyon vigyázni kell... majd jövőre!
Bocs, hogy csak most tudok válaszolni, de elég ritkán jutok Net közelébe. Természetesen a "Pestiek" kifejezéssel BBK szurkolóira céloztam. Nagyon köszönöm, hogy kijötetek a mecsre és, hogy nekönk szurkoltatok. Ha módom lesz rá ott leszek Győrben és természetesen a ti csapatotoknak szurkolok.
Napra pontosan ma egy éve írtuk alá az alapító okiratot (bocs a sorrendért):
Geri
Szasza
Geri egy haverja
Csonti
PapTomi
Anya
Apa
Anyuka
Geri egy másik haverja
Ügyvédúr
így lett ki a 10 fő, ami az alapításhoz kellett. Az akkori "csapat"-ból 4-en voltunk, akik elmúltak 18 évesek, hogy aláírhassanak. Bár már lehet, hogy Kalaj-Varró páros és Hoki Peti is lejárt. Kalaj-Varró hébe-hóba jártak eleinte, Hoki Peti meg nem beszélt, csak lejött átöltözött a betontömbök között, két kutyaszar között, aztán 2-3 órát rohangált a hónaaljáig érő, tőle 20-30 kilóval könnyebb fiúcskákkal. :) Nem telt el úgy edzés, hogy ne fordult volna meg a fejemben, ez a srác ránk fog unni és itthagy minket. De ki a fenét állítsak vele szembe!? És nem! Vagy látott már akkor is valamit a társaságban, v. nem voltak barátai :D
RISZPEKT Peti
Aztán jött a Boda Gabi ügy (július közepe). "Ha összejön 15-20fő, szívesen lemegyek hozzátok ..." Mondom persze okés megvan. Akkoriban a rekord 16 fő volt. Mikor először lejött 7-en álltuk körbe. Qrva ciki volt, de néhány hónappal később azért csak lejött mégegyszer.
Most meg megtaláltam MZ első levelét (2005. júl. 21.) amiben érdeklődik, hogy hogy állunk, stb.
A mai dátum 2006. 06. 13. Egy-két hete, mikor a kutyaszaros felé sétáltam elmosolyogtam magam. Jó volt ránézni, de valahogy olyan kicsinek tűnt. Mintha a betongyűrű is összébb ment volna. Emlékszem, ahogy nézték az emberek az ablakokból, ahogy egy kisebb, színes kavalkád egyszerre ugra-bugrál. Fekvőtámaszt nyomnak a kutyaszar fölöt. Szarból lettél, s azzá leszel, csak hogy közte mit teszel!
Egy újabb sérüléssel kapcsolatos hír: Szerencsére Milánnak sincs agykárosodása... ő ilyen.
Sose motorozz Milánka, mert nálad bármilyen mértékű agykárosodás végzetes lehet :)))
Más...
Srácok, nagyon köszönöm az idényt! Pár éve, mikor Gerivel még csak kettesben dobálgattunk RUGBY(!!!)labdával a "kutyaszarosban" nem gondoltam volna, hogy ilyen összetartó, lelkes, és baráti csapatban fogok játszani. Sajnálom, hogy nagyobb részt nem vehettem ki a mi közös tortánkból, de legkésőbb jövőre én is ugyanakkora szeletet szeretnék belőle, mint ti. Mindenképp számíthattok rám, a Robotzsaru visszatér!
Ja, hála tesómnak aki a volánnál dolgozik, nem lettünk szegényebbek egy csapatzászlóval :))) Itt lesz nálam és lobogtatom. Úgy lobog, mint a tűz a szívünkben, vagy mint Áki haja bármilyen védelmen áttörése közben!
Na sziasztok, és 23.-án műtenek, drukkoljatok és gyertek, mert nagyon unalmas bent!
a hírek szerint összerakták az arcát, agysérülést nem szenvedett, tud magáról, tudja, hogy balesete volt és tudja, hogy kórházban van. a továbbiakról a család kérésére nem mondanak semmit
Big Ben egy 2005-ös Suzuki Hayabusa-n lovagolt, amit a gyár a leggyosabb utcai motorként reklámoz. Big Ben előszeretettel motorozott sisak nélkül, annak ellenére, hogy ezt tiltja a szerződése és Bill Cowher többször szólt neki, hogy ne motorozzon.
Big Ben egy Chrysler New Yorkerrel ütközött, amit 1 idősebb nő vezetett. A kocsi szemből jött és balra kanyarodott. A szemtanúk szerint Big Ben nagyott repült az ütközést követően és a fejére esett.
Múlt nyáron az edzőtáborban Terry Bradshow - aki a 70-es években irányítóként 4-szer nyert SB-t a Steelers-szel - azt mondta Big Ben-nek: Majd akkor motorozz, ha abbahagytad a focsit.
Lásd 1177 első mondat. NEM szidom a bírókat,mert nagyon jól tudom,mennyire megüthetem a bokámat... Olvasd át mégegyszer,amit írtam-láthatod,hogy nem szidtam egyiket se.Tettem egy javaslatot. Téma lezárva.Ezért jó lenne,ha nem baszogatnátok se itt se edzésen. Azt hiszem elég kultúráltan írtam le a véleményem-máshogy is megtehettem volna... A meccs-témát pedig köszönöm.Ezért vagy CSK, és a fal főnöke.