Keresés

Részletes keresés

cool13 Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1859
Ez egy magyar! :) http://mindenkinet.hu/motor/teszt/20040920mint.html és ez is: http://www.motorrevu.hu/szamok/2004/01/cikk12.html
Előzmény: jim32 (1854)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1858
Isteni!!!

Csak az a gond, hogy csak minden 3. szót értek belőle!:-((
Mondjuk a Lennon, meg az Ono szóval nem volt gondom!:-))

Daty
Előzmény: jim32 (1854)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1857
Láttam!

Elég színvonalas volt, kár, hogy az autók rontottak rajta!!:-))))

Daty
Előzmény: Vadarédó (1853)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1856
Baró a heverő meg a fa!!:-))
Előzmény: Iceapo (1851)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1855
Szívesen látlak Téged, Vadát, és bárkit aki jön!!

Daty
Előzmény: Iceapo (1851)
jim32 Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1854
Egy amcsi cikk a dl650-ről:
Így kezd:
The Beauty Within the Beast
Despite having a face only a dog could love, Yoko Ono was able to score one of the late-'60s most desirable bachelors, Beatle John Lennon. Obviously, there was more to her than meets the offended eye.

And so it is with the new Suzuki DL650 V-Strom, a wonderfully competent bike that might be overlooked because of an appearance that might be diplomatically termed as "funky." So we ask you to overlook the superficial, as Lennon did, and give this piece a chance.

A vége is igen jó lett:
It has the power and smoothness to dust a BMW F650, and it offers more comfort and wind protection than the SV650/S, Honda 599 and Triumph Speed Four. Its closest competitor is likely Yamaha's buzzier but faster FZ6, which shares a similar riding position, fairing coverage and price tag. The FZ is definitely faster in a straight line, but its R6-based engine isn't as adept as the smooth and torquey DL's Twin. And with its standard luggage rack and optional hard luggage, the V-Strom is much more the SUV as opposed to the FZ's sports coupe. In a way, the DL650 is the Honda VFR of the adventure-touring segment, offering versatility, a sporting nature and Lexus smoothness.
A teljes cikk, jó képekkel:

itt található
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1853
Látátok?
Talán az első igazi motorkerékpár reklám ment az 1-esen!
Suzuki-s!
Volt motor+auto is, és komoly szinvonalas volt!
Csak ámultunk mint maris a moziba!
Na ez bíztató!
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1852
Csodálatos!
Gratulálok!

Én holnap esek neki a kis facsemetének ( tudjátok gyökeres, tavasszal meggy a kertbe)!

Nem lesz Motorrevű katalógus?
Majd meglátjuk!

Viszont, ha a közös motorozást még - időjárás miatt - nem tudjuk dátumhoz kötni, de remélem motor kiállításra tavasz elején jössztök-megyünk.
Nem tom még mikor lesz a 2006-os, majd egyeztessük hol-mikor, jó alkalom a találkozásra!!
Előzmény: Iceapo (1850)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1851
Én is megyek!:)
Előzmény: Daty (1821)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1850
Állítólag nem lesz, ez nem biztos forrásból származik csak hallottam!;)

Más. Na ma ezt a remekművet készítettem, sajnos holnap délutánig melózom, ezért ma "felkellett" díszítenem a fenyőfát, meg persze takarítottam, stb..., ma szabin voltam!:))
Persze ettől még holnap este net közelben leszek!
Boldog karácsonyt Mindenkinek!:)

/a kritikákat kérem mellőzni, és igen Győzikés a heverőm, de nekem volt előbb :P/
Előzmény: Vadarédó (1848)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1849
"elfér rajta vagy 30-40 motor!:-))"

1 hely két személyre STIPI-STOPI foglalt!!
Előzmény: Daty (1847)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1848
Köszi Ice!

Éreztem én, hogy valami sántít.
Az "igazi" revű majd március körül lesz ugye?
Előzmény: Iceapo (1840)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1847
Jó nagy udvarom van, elfér rajta vagy 30-40 motor!:-))

Daty
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1846
Ez még mind semmi!

Ha lesz rá igény, lesz zsíroskenyér is!!:-))

Daty
Előzmény: Vadarédó (1845)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1845
Bambi!

Előre is kösz, a bambi a kedvencem, főként ilyen komoly motorosok között, mint akik összegyűlünk majd arra felé!
Előzmény: Daty (1821)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1844
Szia!

Nem csalódtam benned!!
Én is valószínűleg csak ennyit fogok betartani!
Bár az én akkum még benne van, és tennap is -11 fok vót este!!:-))
Amint enged egy kicsit a fagy, azonnal kibányászom belőle!

Üdv!

Daty
Előzmény: Buktabá (1843)
Buktabá Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1843

Persze vannak benne nagyon ,,sarkos,, dolgok is,de azt gondolom,hogy alapból ezt az irományt valószinüleg hozzáértő emberek fogalmazták. Maximalista hozzáállással..de,alapjaiban azért nem hinném,hogy hülyeségeket irnak le benne,már ami a müszaki dolgokkal kapcsolatos.Én sem szeretnélek megsérteni..de ők nem 25 évvel ezelött kezdték...gondolok itt a

Suzuki motorgyártásra..

Egyébként mindenki úgy csinál mindent ahogy akarja,én sem tartok be minden leirt dolgot,annyit azért megtettem,hogy teletankoltam és az aksit kivettem.1-2 havonta töltök rá,ahogy azt leirták:)

Üdv! B.

Előzmény: Daty (1842)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1842
Szia Buktabá!!

Alapból olyan vagyok, hogy minden cucchoz elolvasom a használati utasítást a legelső betűtől, az utolsóig, így természetesen ezt tettem a DL650-es kezelési útmutatójával is!
Különöse tetszett a "jármű tárolása" fejezetben az a rész, mely aszongya:
"Fordítsa a kormányt ütközésig balra, zárja be a kormányzárat, és vegye ki a gyújtáskulcsot."
Szóval szerintük ez egy nagyon fontos mozzanata a téli tárolásnak!
Értem!
Na bocs, de ezek után nem tudtam komolyan veni ezt a fejezetet, nem beszélve arról, hogy találtam több oltári baromságot is könyvben, természetesen a sok hasznos tanács mellet!!
Te tényleg szó szerint ezt csinálod végig a téli betárolás előtt????
Hát.... ehhez nincs hozzáfűzni valóm!
25 éve motorozok, van némi tapasztalatom a téli tárolásban, de ez azért ami ide le van írva, mindenképpen túlzásnak tartom!
Végül, bocs, ha úgy érzed, megsértettelek hozzászólásommal, de nem téged, hanem a könyvecskét volt szándékomban minősíteni!!

Üdv!

Daty
Előzmény: Buktabá (1837)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1841
Igen a legfrissebbet, de az már a januári lesz, a decemberit szádra ne vedd!:)
Előzmény: Daty (1823)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1840
Igen, nem a Motorrevű adta ki hanem egy másik kiadó, megvettem nem nagy durranás, nem minden modell van benne és a legújabb KTM-ek is hiányoznak, pedig a képek már régóta elérhetőek lettek volna a számukra is, na mindegy egy kicsit nekem szedett- vetett az összbenyomás, nem ajánlom senkinek, rengeteg idei modellhez odabiggyesztették hogy 2005-2006, köszönöm szépen, akkor most vettem tulajdonképpen egy 2005-ös katalógust, még jó hogy ezt tavasszal kihagytam anno!
Előzmény: Vadarédó (1820)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1839
Na akkor már kaptam is választ!
Előzmény: gstibb (1816)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1838
Gyenge volt a konkurencia!;)) /pl. A BIG sem volt jelen:)/
Előzmény: szasa6 (1811)
Buktabá Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1837

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a Dl 650-es tulajokhoz,mivel látom nincs egyértelmü válasz a téli tárolással illetve a bejáratással kapcsolatban..Nem kaptatok egy olyan kis könyvet vásárláskor aminek az a címe: DL 650   Kezelési Útmutató...

Mert ebben minden levan irva,gondolom a gyár konkrét javaslata van benne,nem szájról szájra járó vélemények.

Üdv! B.

Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1836
Ja attól még hogy én csak extra hidegbe veszem ki az akksit, nem követendő példa, +5°C alatt tartós nem használat esetén szerintem is tanácsos bevinni egy kicsit melegebb helyiségbe, a +10-15°C az már OK!
Előzmény: Daty (1833)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1835
>No meg 1 éves leállásról ki beszél itt??:-))
Ja igen, de hülye vagyok, hogy ilyen egyáltalán megfordult a fejembe!:))
Előzmény: Daty (1833)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1834
Pesttől én is kb ennyire vagyok, te milyen irányba?
Tavasszal, nyár elején, május vége jun. eleje, lehet hogy szervezek egy találkozót ide a környékünkre, Kiskunfélegyháza, Kunszállás, Bugac környékére, itt lesz majd Off-Road is, meg minden mi szem- szájnak ingere, és lightos terepezésre kell csak gondolni, amit szerintem a DL is simán elvisel, ha nem akkor még lightosabbra tervezzük ;)), na majd még erről dumálunk, ha lesz érdeklődő tőletek is, az majd jöjjön, ezt azért így írtam mert ez igazi hardtúraenduro találka lesz, persze a szépség is számit, de ezek a gépek inkább másról szólnak, na nem az ütöm vágomról, hanem ezeken előfordul egy kis esés- kelés nyomok, meg hasonló leamortizációk!:)
Előzmény: gstibb (1807)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1833
Vettem!

Szóval te is csak fenntartásokkal értesz vele egyet!:-))
Ez így már jobban hangzik!:-))
No meg 1 éves leállásról ki beszél itt??:-))

Daty
Előzmény: Iceapo (1832)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1832
Nálam a téli nagy leállás az max 1 hónap /és ez is csak akkor ha a hőmérséklet tartósan -10°C alá sűllyed/, erre az időszakra veszem ki az akksit, ennyi, ezt elfelejtettem hozzátenni, viszont a henger rozsásodással nem igazán értek egyet, mert akkor minek a motorba az olaj, egy vékony film rétegnek ott kell maradnia állandóan, az persze megint más ha 1 évig áll a moci akkor igen, elképzelhetőnek tartok hogy nem tesz jót a hengernek
Előzmény: Daty (1830)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1831
>Ha kérhetem itt mélyedjél!
OK, majd megpróbálom, de most máson jár az agyam, tudod karácsony, előkészületek, stb.., viszont majd szenteste tudok gondolkodni!:)

A zárójeles ötleteddel maximálisan egyetértek, lehet hogy lenne erre a témára is érdeklődés, nagyon sok fiatal van akit esetleg érdekelhet ez a téma, remélem legalábbis, mert ők is egyszer azt szeretnék amit a "nagyobbak" vagy inkább mondjuk az öregebbek! Mert túrázni a legjobb dolog a világon /meg a szerelem, meg a gyermek /ebben nincs tapasztalatom/, stb..de itt most nem erről van szó/, főleg ha kétkeréken teszi ezt az ember!
Előzmény: Vadarédó (1806)
Daty Creative Commons License 2005.12.23 0 0 1830
Ezt komolyan mondtad?
Hogy semmi beindítás megy egyebek, meg berozsdál belülről a henger????
Nem hiszem, hogy osztod ezt a nézetet!

Daty
Előzmény: Iceapo (1826)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!