Az ecset a "spréhek" elterjedésével teljesen elfelejtődött,sajna...az emberek elfelejtettek festeni...nem tudják mi az h festeni,csak mázolnak...ez művészet!
Régebben volt h komplett járműveket ecsettel festettek le GYÁRILAG!!!
Talán Tesla még hányódik itt...majd megvizuálom...
Azért érik a festés a sámsonnak mert a sárvédőt rátettem amit kaptam tőled.Az ugye fekete.a váz és a kezelőszervek bronz...a tank,h sárvédő és a pléhek zöld...ha sikerül egy jó tank rá az isten tudja milyen színű lesz...úgy nézne ki mintha a kukából szedtem volna ki...olyan eklektikus...dzsama:))
Tudod vannak restaurátor emberkék is akik bevallottan ecsetelik a vázat.Kis felület,és puha ecsettel csodát lehet művelni.A Mustár is ecsetelés áldozata lett,de nem mondaná meg senki a vázról.
A mai napom azzal telt el, hogy előkaptam a Pio-t, szétkaptam a szlovák blokkot féligmeddig, voltam szimmeringért, seegerért, feltettem a hengert, és a kormányt, illetve lekromofágoztam a Californian tankról azt a szép szürke festéket...
Ez momentán piros volt. Én is anno gyáriasítani akartam, de aztán végül inkább használtam. :)
Érdemes lenne lecserélni a légszűrő felöli deknit is (szerintem), a csavar alatt hatalmas lyuk tátong, azt még előttem vágták bele, és ha már fent van a kipufogó, akkor horpasztottat szerezz. Most már nem drágák, rengeteg simsont elbontottak az utóbbi 4-5 évben.
de... mi lenne, ha Te is csak használnád? :) Nem értelek... állandóan ölöd a pénzt a motorokba, végre van egy fasza motorod, most erre is irreálisan sokat akarsz már költeni... én hagynám úgy, ahogy van. Engem tökéletesen kiszolgált, és szerintem nem éri meg...nagyon nem éri meg visszaalakítani gyárira, az még vagy 40k... Inkább vegyél benzint. ;)
Ha nem viszik, nem viszik. Akkor megtartom, de nekem 110e volt a vége, szóval így is bukó a dolog. Ha majd nagyon szorít a pénztelenség, akkor elkezdem lefelé árazni :) Csak sajnálok több motort egyszerre tartani...