Először valahová tedd fel képet,
ezzel a parancssorral tudod ide helyezni:
[img src="http://www.c3.hu/auto.jpg"]
értelemszerüen a megfelelő eléréssel, és a [] jelek helyett "kacsacsőrrel"
Spec ennek a modemesek nem mindig örülnek, és nem vigyázol könnyen szétb@...tod vele a topicot.
Én inkább egy link beillesztését javaslom, mondjuk új ablakban, sokkal szimpibb. Az kattint rá aki akar, közben nyugodtan olvashat tovább.
Itt vala Skot de Béka!
5 hónapos 5x volt lemosva eddig 5x másnapra már trutyis lett, tiszta kocsis képem csak a szalonban az átvételkor készült!
Üdv SBC3
Ma óriási meglepetés ért. 39.5 litert tankoltam 828 kilóméter megtétele után és ez a 828 km 40 km-t kivéve városi volt.
Akárhogy is számolom az 4.77 liter/100 km.
Valamit tudnak ezek a "szovjetek"!
Biztos hozzájárul a 4.77 l-hez, hogy abszolute öregurasan, bejáratósan vezetjük. Gondolom, ha egy kicsit jobban "lépegetjük" azért többet fog inni, de tök mindegy. A benzines autók hogy állnak ezen a téren?
Valaki mesélje el nekem, hogyan lehet feltenni képet, mondjuk ide az írás alá!
Köszi!
A Genfi Autószalonon minden évben kiosztják az Év Kabriója címet. E nemes elismerést idén a Citroën C3 Pluriel szerezte meg. A C3-asra épülő, számtalan karosszériaformát felvevő kisautó pont sokoldalúságával érdemelte ki a díjat. A Citroën C3 Pluriel alapjában véve egy háromajtós kisautó, ám egyszerű mozdulatokkal először kupévá, majd kabrióvá és pickuppá alakítható.
A Citroën C3 Pluriel hazánkban is kapható lesz. Forgalmazása még a nyáron megkezdődhet.
egyébként érdekes, a miénk 10.08án készült és már november legvégén megkaptuk, pedig abszolút rendelésre készült, mondjuk már szeptember elején megrendeltük. ti mikor?
Megnéztem ezt a számot és azt mutatta, hogy 2002.10.23. "pedig munkaszünet van ezen a napon".
Nem baj, ez "ünnepi" autó.
A tető nagyon tettszik, de én nem szerettem ha volt pl. az Opelomon tetőablak, állandóan tüsszögtem a huzattól.
Szerintem mindegyik színből rövidesen lesz bőven az utakon. Kétségtelenül az egyik legjobb vétel most a C3, mind az exclusive a jó felszereltség miatt, mind a Spot az alacsony ár miatt, mind a dízelek a jó motor miatt. Azt hiszem a Citroen nagyot fog kaszálni idén Magyarországon is.
Egy kicsit off-topic kép, de gyönyörű:
Ez volt az első autónk, egy Citroen Traction Avant, én még nagyon kicsi voltam akkor, de emlékszem rá. Azóta vágyok egy Citróra, most visszatértem a gyökerekhez. Talán ezért is lett fekete.
nagyon jól néz ki, majdnem fekete lett a miénk is, de aztán a családi többség nyomására lemondtunk róla. végül is nem bánom, mert fehérből kevesebbet látok, szal tényleg exclusive :)
JuanPablo!
Természetesen nem titkos, csak így láttam más topikokban, valahogy ez a szokás.
De küldök olyat is amin látszik, Geli66 úgyis kért más szemszögből is :)
Az ORGA mit mondott a gyártásról? Persze ha készletből rendelted, simán lehet tavalyi gyártás.
Geli66!
Az Argoszt többen nem javasolják, főleg Cascora nem (kötelezőnél meg a másik féllel szúrsz ki). Best buy-nak a Generali tűnik.
A3c!
küszöbvédő van gyári 7940 Ft és az Avisa is gyárt ilyet (15000 Ft - www.avisa.hu). Holnap lehet hogy megnézem ezt az Avisát, majd referálok, ha esetleg veszek egy készletet, akkor képet is felteszek.
A rendszmot miért takartad ki? Titkos? Így olyan ronda a kép. Lehet persze, hogy naív vagyok a kérdéssel, de szerintem felesleges a kitakarás. A "beceneved" szerint úgyse tudja senki valójában ki vagy, az is igaz ha nincs kitakarva a rendszám akkor meg lehet tudni mindent a tulajdonosáról gondolom. No mindegy, csak furcsa volt számomra.
Azért kérnék pár véleményt, hátha van még mit tanulnom!
Argosz tényleg olcsóbb, de nem csak jót hallani!
Tegnap mondták nekem (igaz elfogult volt a forrás = Hungária), hogy olcsó-olcsó, de úgy is viszonyulnak, ha fizetni kell!
Én Generalis lettem, 10400Ft körül van negyedévente
Olyan is van, hogy korrektség tekintetében elsőnek mondható a Hungária (ezt viszont már nem a Hung.-s nő mondta), 2. a Generali, 3. meg nem tom ki!
A Gen. kb. 4e-el olcsóbb, mint a Hungária
Azt gondoltam, lehet, hogy csak az "akumlátor" műanyag burkolata, vagy v.melyik hasonló műanyag ketyere! Bízom benne, hogy nem gömbcsukló, lengéscsillapító, stb.!
Most szólt a kereskedő, hogy ott van nála az autó, megérkezett. Gondolom egyben van, mert nem mondta, hogy megsérült volna a szállításkor.
Fekete, exclusiv.
megtudtam egypár árat is.
küszöbvédő: 8000 Ft
üléshuzat (nem gyári) oldallégzsákoshoz: 32986 Ft
szövetmintából lehet választani, és utánna legyártatják. Felszerelés is benne van az árban!
3D szőnyeg: kb 29000Ft -20% = kb 22000Ft
biztosítások:
nekem eddig az Argosz tetszik a legjobban.
pontos árat még nem kaptam, de rengeteg olyan kedvezmény van, amit máshol nem mondtak.
pl. ha náluk kötöm a csacot meg a kötelezőt is, akkor 1 év mulva a kötelezőből elengednek 20%-ot!
casco 1 év balesetmentesség után -20%
2év után -30%
3év után -50%
ezért ez nem semmi!
xarara tudtuk megnézni csak hirtelen az árakat, c3 még nem volt benne a listában, de most néznek utánna, gondolom a c3 olcsóbb lesz:
casco 112000 /év, ha egyben fizetem, így 20% a kedvezmény, vissza lehet számolni, hogy mennyi a 100% :)
kötelező 62000/év, 5167/ho, A0!!!!-ban, itt nincs kedvezmény ha egyben fizetném
tehát 3 év balesetmentesség után a casco akár 56000/év is lehet!
a kötelező meg 49600 - bonusz!
Ez nagyon királyul néz ki. Már alig várom, hogy az én ilyenem is megérkezzen. Kérnék más szemszögből is képeket!
Nekem azt mondta a kereskedő, hogy a héten talán megjön, utánna meg kb 6 munkanap kell, és vihetem is. Alá kell irni pár papirost, intézni a hitelt, forgalombahelyezést.