A szökevény azt gondolta, ha átúszik a folyón, megmenekült, de tévedett. Ma már koporsóban fekszik, golyóval a fejében. Megküzdött a galád a folyóval,
jutalma egy faláda golyóval.
A Sztevanovity csemetének előre meg volt írva a zenei pálya Tehetséget örökölt a zongorán
apai és anyai ágon Zorán.
A festőre várva Arcán méla bú, zsálya kezében,
így áll Béla múzsája, zekében.
Szamóca lusta lova Feldühíti Eperjest,
hogy e pej rest.
Hipochonder rosszallása (miután rájött, hogy hónapok óta C-vitamint szed a nem létező szívbajára) Becsapott a felcser,
szerinted a csel fair?
Palika nem szereti, ha a hal az orra előtt fickándozik Mindig fogok keszeget, ha csalim Pál,
csak akkor szid és cseszeget, ha kalimpál.
Jogász bánat Bírónak lenni nem éppen örömteli élet,
így bizony nem született még örömmel ítélet.
Az engedékeny barátok miatt sikertelen a fogyókúra Minden hiába, barátok, hízom!,
a kamra kulcsát ha rátok bízom.
Gratula a 7000-hez, na meg Mezeihez!:-)
FASIRT, Trunkó!:-)
A műsorvezető meghívást kapott a rajzfilmrendezőhöz, de igen elhűlt azon, hogy egy célszerszámot is magával kell vinnie Kis idő kell, mire magához tér Vágó:
mi a fenének kell Matához gérvágó?
Az asszony nem figyelt egy kicsit oda a főzésre, máris közszájon forog Azt beszélik falu-széltében
az kolbászt főzte szét lében!
Vadászkaland Ne sokat beszélgess, ma vadra
megyünk. Nos, kövess! Ragad ma
szemem a nyomra. Ha eltévedsz, vess magadra!
Erőszakos növény A falba lyukat fúrt a csalán?
Ez egy kissé furcsa talán...
P. Howard-i hangulat A kocsmához vezető rámpa lejtős,
s a bejárat felett a lámpa "Rejtős"...
Szlovák barátom, kihúztad a gyufát! Mondjak neked egy meghatót?
Kerül rád még egy heg ma, tót!
Kolléganőm, mikor kiderül, hogy feleslegesen akarom boltba küldeni, morcos lesz Ebédkor ért a Janka-vád:
"Miért hozzak neked, ha van kajád?"
Szia, én itt vagyok, és ezennel át is nyújtom a jól megérdemelt gratulációt.
Nincs neked véletlenül kecsketúltengésed? Tudok ajánlani egy jó orvost, aki engem is kikeresen sigyógyított. :P
:-))) hú, de jók!!! :-)))
Kedves klogg, mondd nyugdíjas, kismama, éjjeliőr vagy munkanélküli vagy, hogy ennyi időt tudsz szánni nap mint nap az agyalásra? :-)))
Nagyon gratulálok az elmúlt hét rímeihez mindenkinek, öröm volt végigolvasni!
Én most mindössze egy rímet találtam ki, mert nyaraltam, igyekeztem közben megkímélni magam mindennemű agymunkától :-)
Az úttörőtábor éjjeli pillangójának munkájához madárdal adja meg az alaphangulatot Csóközönt a pőre csaj Zánkán ont,
míg papagája csőre pajzán kánont.