Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
A kiinduló alapok láthatók az 1-es és 2-es képen: a kitérő nem tudom milyen gyártmány, de egyszerű, mint a faék, azért választottam. A 3-as képen a Vasútmodellezők iskolája című kiadványban leírt kitérő látható. A gyári kitérő átállítását egy rugófeszítésű egyszerű szerkezet végzi, az utóbbié meg látható. Viszont egyelőre még ezeknél is egyszerűbbet fogok csinálni, ez látható a 4-es képen lévő kitérőn. Az alaplemez 4 mm-es rétegelt lemez lesz, erre lesznek ragasztva a 10x3 mm keresztmetszetű talpfák, amelyekhez a sínszálakat az aljukra forrasztott lemezek segítségével akarom rögzíteni. Most ennyi, ha lesz előre haladás, jelentkezek.
Elnézést kérek, tényleg elkerülte a figyelmemet, hogy ez egy magyar vasútmodell! Meg egyébként sem zavarnak a hirdetések, már több jó ötletet merítettem belőlük - még a fényképekből is -, például: most PV Előre kitérők gyártásán szorgoskodok. Még egyszer bocs, nem akartalak megbántani Üdv Mindenkinek!
Teljesen jogosan tetted fel ide. Van ugyan egy H0 oldal is, de ott valószínűleg nem nagyon foglalkoznának a Mikrolin szettel. Bár alapban PV Előrét gyűjtök, de nekem van egy komplett Mikrolin I. készletem kiváló állapotban a saját dobozában. A motivációm:, mert ez is magyar. Ahhoz képest a tiedből sem hiányzik semmi. Sok sikert az eladáshoz.
Azért bátorkodtam itt hirdetni, mert korábban láttam ezen az oldalon hasonló témában hozzászólást. http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=3031&na_step=30&t=9213335 Bízom benne, hogy ez csak szinesíti a palettát, valahol ezeknek a járműveknek is kell hely az éterben. A maiakat lehet látni eleget a boltok polcain. Ezekre rálépett 6 évtized, idősebb sokunknál. Mégse bővelkedik a net hirdetési lehetőségekről. Szíves elnézést azoktól, akiket zavar. üdv!
Kedves Harizso, visszaolvasva a fórumot kiderül, hogy az eredeti téma mint főprofil mellett, ez a fórum vállalta fel érthető módon az igen kevés többi magyar játékvasutat is. Szóval a kolléga a legjobb helyen hirdette meg Mikrolin készletét. Üdv!
Olyan ötletem van, hogy egy google drive-ra fel tudnád tölteni a képeket és megosztani a "világgal".
Olvasási jogot lehet adni "mindenki"-nek, aki a link birtokában van. Esetleg egy beszédes mappa szerkezetbe rendezni a képeket.
Nem web oldal, de a semminél jobb. A google is szokott variálni, de ilyesmihez ritkán nyúlnak. Mármint, hogy a mappa elérése megváltozna. Ide berakod a linked és legalább mi topiclakók tudjuk.
A mindenkilapján a KÉPTÁR funkció egy kalap sz.r ezért akartam törölni az egész oldalt de páran felhívtatok és kértétek ne töröljem az egész oldalt. Így marad, de a KÉPTÁRAT töröltem.
Eladóvá vált szeretett 1959-es PV készletem. Tartalma: 1 db trafó 1 db mozdony 3 db személykocsi 1 db postakocsi 3 db tehervagon 1 db hordós kocsi 1 db betáp íves sín 27 db íves sín 19 db egyenes sín 31 db sin összefogató lapocska A mozdony üzemképes, erről tudnék videót mutatni, nem tudom, hogy lehetne ide feltölteni. Sínek bakelit alapon, jó pár törött, javításra szorul. 6 db íves sín át lett alakítva fa alapra, befelé döntenek.Utolsó kép. A képek a jelenlegi állapotot tükrözik. Elérhetőség a publikus e-mail cím. Átvehető Tatabányán. Irány ár 180 Ft.
Szia! a Pannóniában 50x50-es cellák vannak,4 db.A paramétereit nem tudom.Nekem vannak 40x40-es (nem mozdonyba építve) újak,olyat tudok adni.Talán az is elbírja,jó minőségűek,katonai felhasználásra készültek. Üdv.Gábor