Keresés

Részletes keresés

jamamura szadakó Creative Commons License 2003.11.23 0 0 59
a XIII milyen? a call of duty technológiája kurvajó, a játék viszont kurvanagy csalódás. ennyi szép pálya, s nulla játékmenet. már a harmadánál untam, az ide-oda csapongó, céltalan befejezés pedig egyenesen idegesítő. :[
Előzmény: Type-R (57)
dexter363 Creative Commons License 2003.11.23 0 0 58
Gondolom ez is Steammel lesz megoldva
Type-R Creative Commons License 2003.11.15 0 0 57
na most hogy eljutottunk odáig, hogy baromira nem tudni hogy mikor -ha valaha egyáltalán- fog kijönni a HL2, kíváncsian várom végre mi más érdekes fps jelenik meg az idén még...
Strato Creative Commons License 2003.11.07 0 0 56
Engem is édekelne, hogy mi is van a bétában. Elsősorban az, hogy tényleg béta-e, azaz mennyire van közel a kiadáshoz elkészültségben szerinted? Másodsorban pedig az, hogy mennyire szkriptelt? Pölö a kommandós szkript alapján kezdi el belökdösni az ajtót, majd megy az ablakhoz, ha nem tud bejönni, vagy teljesen séróból nyomja?

Strato

U.i.: Egy kép, amin a mimikát figyelhetjük meg. Csak unaloműzésként... (remélem, jól rakom be).

Seifer Creative Commons License 2003.10.24 0 0 55
Most ebben a béta verzióban végülis mi van benne?
Tartalmazza a single részt, vagy csak multiban lehet vele játszogatni? Mennyire működőképes? Bugzik, vannak vele komolyabb problémák?
Azért kérdezem, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy várjam-e meg inkább a végleges verziót?
Mario Brekt Creative Commons License 2003.10.22 0 0 54
Hmmm…. Nem bírtam már kivárni a HL2-t, így megnéztem a „bétát”…
Nem csalódtam, vannak nagyon jó dolgok benne. Tetszik, nem rombolt le bennem semmiféle illúziót.
Nagyon várom a hivatalos megjelenést… kár, hogy – úgy tűnik – még sokat kell aludni, amíg megjelenik. Karácsonyig kibírtam volna a „béta” nélkül, de így, bűnbe estem :)
Mr_Fusion Creative Commons License 2003.10.13 0 0 53
Hát, nem tudom, mondjuk sztem ehhez az is hozzátartozik, hogy az a cég, aminek a hálózatát/gépeit ennyire tele lehet pakolni keyloggerrel, mindenféle kémprogramokkal, egyebekkel, meg simán le lehet szipkázni tőle több Gb anyagot úgy, hogy a kutya se veszi észre, csak mikor visszaköszönt rájuk a cucc a netről, az meg is érdemli...

Ezzel együtt persze sajnálom, hogy ez van, kb a HL2 az a game, amit a leginkább várok (vártam volna) már egy jó ideje (de igazából az óta, hogy a HL végén ott volt a felirat, hogy Status: Hired, Awaiting Assignment :)...
Szal nagyon remélem, hogy előbb-utóbb azért megkapjuk, és azt kapjuk, amiről eddig szó volt.

Előzmény: EverIce (51)
rage Creative Commons License 2003.10.10 0 0 52
Pre-gold nincs, nem létezik

Ami van , az egy erősen alfa állapotú program

Előzmény: EverIce (51)
EverIce Creative Commons License 2003.10.10 0 0 51
Úgy látszik a nem lehet megállítani a pre-gold terjedését. A 7wrz.hu már láttam, hogy mind a forrást mind a betát le lehet tölteni. Itt akár véget is érhet a történet. Aki meg akarja szeretni a hl2 azt most már megteheti.

Én azért reménykedem, mint a doom3 alfanál itt is egy idő után el fognak ülni a dolgok. Bár az igaz, hogy engem azóta már egy fikarcnyit sem izgat a doom3, mert megnéztem. Így próbálom elkerülni ezt a hl2 verziót is.

Ám a legszomorúbb a dologban, hogy ez a hekker nincsen magánál. Tettét most azzal igazolja, hogy ő a nagy itélkező látni akarja térden csúszva a Valve-t: "Isten vagy mert elloptál mindent amit lehet, és igen hazudtunk mert nem tudtuk volna befejezni szept 30-ra a játékot. " Ezek aztán bűnök, de a más szellemi tulajdonának ellopása az nem. Ilyen buta ember, és mégis mennyi szaktudása van.

Talán a gamespy volt egy cikk, ahol az egyik fejlesztő mondta, hogy hála ennek az okos gyereknek, mostantól kezdve több időt fordíthatnak a biztonságra mintsem a játékok fejlesztésére.

Mi lesz a hl2-vel ? Látunk e még 1.0 verziót ? Én a helyükben gyorsan kiadnám a szingli verziót, és a multit majd akkor amikor átírták a cheatprotectiont. Valószínűbb az, hogy egy évre teljesen bezárkózik a Valve, hírzárlat, etc etc. Egyetlen közleményük : when it's done lesz.

DeF Creative Commons License 2003.10.09 0 0 50
- Half.Life.2.Beta-ANON - 100x15 MB
- Half.Life.2.Beta.Patch1-ANON - 8x15 MB

tomorrow/this week:

Half.Life.2.Pre-Gold-ANON

Well, I forgot to update you with the freshest stuff from |Valvesoftware.

- Detonator-52.13-ANON

got leaked today, its the new NVidia drivers for HL2.

Enjoy!

Or wait for VALVE's release

Előzmény: Crovax (46)
Strato Creative Commons License 2003.10.08 0 0 49

Hír a HARDWIRED-ről:

"A Les Echos francia gazdasági lap megkérdezte a VUGAMES egyik felelős emberét, milyen következményekkel jár a Half Life 2 forrás kiszivárogtatása. Az eredetileg tervezett négy hónapos halasztás helyett a biztonság kedvéért 2004 áprilisára tették a végső időpontot, mely a kód egyes részeinek újraírásához szükséges. Jelenleg továbbra is a karácsonyi időszakra várható a HL2, azonban a Valve túl elfoglalt volt ahhoz, hogy megerősítse az idei megjelenést, hivatalos bejelentés hiányában pedig túl korai lenne felvenni a HL2-t a karácsonyi játékok listájára. Egy esetleges 2004-re történő csúszás felettébb rossz lenne a VUGAMES részére, mivel az év első felében 52 miló eurós veszteséget halmoztak fel, amit a HL2 visszájára fordíthatna. (Thx Kferi69)
Közben a halflifesource.com látogatást tett a Valve-nál, ahol Gabe Newell jóváhagyta, hogy a forrásnak csupán egy KIS RÉSZE szivárgott ki, a teljes Source endzsim nem. A HL2 halasztásról nem esett szó, viszont a hekkerek felgöngyölítésével jó úton járnak, mivel az elkövetők nevei egy FEHÉR TÁBLÁN olvashatóak (jajj neee, ez már sok...).

Erre már nincs mit mondani. Kezdődik az egész mizéria elölről, várjuk a hivatalos bejelentést."

Strato

ignoranceisbliss Creative Commons License 2003.10.08 0 0 48
valve = szelep

Az alfa verzió a bétát megelőző állapota a programnak, úgyhogy azt inkább ne lássuk szerintem. Azért tolták el fél évvel szvsz, mert esély nincs fair multiplayerre, ha a forráskódot megszerző emberkék akármilyen csalásokat írhatnak.
Úgyhogy ki kell cserélni a kód egyes részeit a csalások megakadályozására.

jamamura szadakó Creative Commons License 2003.10.08 0 0 47
azt mondjukk nem értem, mi az összefüggés a két esemény között: ha kint van a béta? na és akkor mi van?! minél előbb ki kell dobni az alfát, hogy ne a bugokkal teli félkész vmi alapján mondjon sok ember véleményt a játékról. imho, ezzel a bétalopással csak takaróznak, az április említgetésének más oka lehet.
Előzmény: Crovax (46)
Crovax Creative Commons License 2003.10.08 0 0 46
Nah írok mán ebbe ja szar tyopikba is, hogy felgyöjjön. UGyanis kedves tekerenytű-csap (gyk. valve, nemtom jobban lefordítani) barátaink riogatnak itten bennünket áprilisi (JAJJ) megjelenéssel. A másik hogy most olvasom a HCgameren hogy ma kilopták a bétát, és ezerrel terjed IRCn... a valve szóvivője szerint ezért az áprilisi dátum... KÖSZÖNJÜK SZÉPEN KEDVES KIBASZOTT HEKKEREK!!!!
Előzmény: Mr_Fusion (45)
Mr_Fusion Creative Commons License 2003.09.24 0 0 45
Nah, ennyit a kőbe vésett megjelenésről...

Szeptember 30.-án biztos nem jön, ki, Vivendi hivatalos bejelentése szerint majd valamikor év vége körül (holidays), pontos dátum később.

Ha ez minusz sok bugot jelent, én inkább örülök neki. :)

Mr_Fusion Creative Commons License 2003.09.02 0 0 44
Hmm... Ez az ATi kártyás info jól hangzik, kérdés, hogy hol, hogyan stb. Úgyis gépet kell fejlesztenem (és egyébként is valami ATi volt megcélozva). :)

Bár én épp most láttam pár doboz tervet (Planet HalfLife) mondjuk a cikk azt írta, nem biztos, hogy azok a véglegesek), és azok sem néztek ki rosszul.

Előzmény: Strato (43)
Strato Creative Commons License 2003.09.02 0 0 43
Igen, a Hardwired az egyik legjobb magyar forrás HL2 ügyében. Mind múvikat, mind híreket tekintve:

-a megjelenés kőbevésve: szeptember 30., előtte pedig bemutató az Alcatraz-ban
-az ATI kártyákhoz fognak HL2-őt csomagolni
(forrás: hardwired.hu, 08.30. és 09.01.-i hírek)

Remélem ez a szeptember 30. (ha már másodszor állítják, hogy teljesítik, úgy, hogy közben volt egy kis bizonytalanság ezügyben) végre igaz...

Strato

jamamura szadakó Creative Commons License 2003.07.31 0 0 42
a hardwiredről töltögetitek a múvikat? ma került ki a tunnel film.

a játék szenzációs lesz, úgy érzem. lehet, veszélybe kerül a mindenidők legjobb játéka cím, amit öt éve osztottam ki a... half life-nak? :]

Strato Creative Commons License 2003.07.30 0 0 41
Az a gyanúm, hogy nem kell Duke Nukem Foreveres szintű csúszásra számítani. :)
Szerintem karácsonyra már a mostani üzenetek sokszorosa lesz olvasható ebben a topicban... ;)
Mr_Fusion Creative Commons License 2003.07.30 0 0 40
Csak hogy ne süllyedjünk el teljesen...

Igazad lehet, most olvastam a planethalfilfe-on, hogy bejelentették a csúszást. Új időpontot még nem mondtak, de sokan novemberre tippelnek, mert akkor lesz 5 éves a HL.

Előzmény: Kőarcú (39)
Kőarcú Creative Commons License 2003.07.08 0 0 39
Rohadtul várom én is a Hl2-t, de kizártnak tartom hogy 3 hónap múlva megjelenik.Talán jövő nyárra. ;-)
Előzmény: Strato (38)
Strato Creative Commons License 2003.07.08 0 0 38
Mán csak három hónapocska!!! :)))
otibor Creative Commons License 2003.07.02 0 0 37
Half Life 2. Háttérképek letölthetőek:

Free Wallpapers

Strato Creative Commons License 2003.06.20 0 0 36
Nem, Jack the Ripper...
Crovax Creative Commons License 2003.06.17 0 0 35
Netán Edward Scissorhands személyesen? :)
Előzmény: Strato (34)
Strato Creative Commons License 2003.06.17 0 0 34

Megint ollózok a HW-től. Ezúttal némi érdekesség a játékról:

"Négy évvel ezelőtt nagyon nehéz volt megbecsülni a mai 3d technikai színvonalat ezért nagyon nagy poligonszámú modelleket és hatalmas texturákat készítettek és jártak az ATI-hoz és az Nvidiához érdeklődni, hogy mi várható. A modellek nem is fognak megjelenni a játékban, mert még nem bírja őket a hardware, úgy látszik túlbecsülték a fejlődést :) De amint megjelenik a megfelelő hardware, valszeg kiadják a HÁJREZ csomagot :).
Csak az arcmimika rendszer kidolgozása majdnem másfél évnyi munka volt.
A Half Life 2 Team mintegy 30 emberből áll.
A Half Life 2 gyakorlatilag készen áll és az egyik fele már intenzív teszt alatt nyög. A fejlesztés lépcsői: a pálya megtervezése, a fizika és játékelemek beillesztése, majd agyontesztelése, hogy elég szórakoztató-e az egész. Amint kész ez a fázis, beugrik az art team és telenyomja texturákkal, fényekkel és minden földi jóva, hadd essen le az álla a népnek.
Gabe Newell bevásárlási listája: Doom III, Deus Ex 2., Duke Nukem Forever, Stalker, Max Payne 2
A HL2 jobb lesz, mint a HL1 :))
Gabe szerint a HL2 igazából a MOD-ok területén fog áttörést hozni, nagyon szerényen nyilatkozott a HL1 hatásairól.
A HL2 hosszúra nyúlt fejlesztése kissé elfárasztotta a fiúkat, úgyhogy a HL2 után valami rövid, pörgős projektet szeretnének.
Nem várható HL2 játszható demo"

Strato Creative Commons License 2003.06.14 0 0 33

Idézek a Hardwiredről:

"Itt van rögtön a HL2 egyik sztárja, a gravitáció manipulátor fegyver. Nos a kis kedvenccel azért nem lehet majd mindent megmozgatni, súly alapján dönti el, hogy manipulál-e vagy sem. Ha az adott tárgy mozgatható, a fegyver "kinyílik

A pályákon ugyan lehet szabadon rombolni, de a továbbjutáshoz szükséges létesitményeket nem rombolhatjuk le.

Kooperatív mód: Nos, hát ez nem lesz a játékban, de már tárgyalnak lelkes modkészítőkkel, akik ráálltak az ügyre :)."

Ó, a kóperatív játék de kellett volna a HL-be is. Kár, hgy a történet nem nagyon támogatta...

Strato Creative Commons License 2003.05.30 0 0 32
Olvastam a Hardwireden talán, hogy a jobb modkészítőcsapatoknak már a megjelenés előtt oda fogják adni a gámát, hogy elkezdhessék a melót...
El tudjátok képzelni milyen szintű TFC és CS írható egy ilyen engine-re???
Crovax Creative Commons License 2003.05.30 0 0 31
Jah megnéztem az 500 megás avit
pfff, nagyon fless
Előzmény: Strato (30)
Strato Creative Commons License 2003.05.30 0 0 30
Az a szeptember 30-i megjelenés elég biztosnak tánik a hírek szerint...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!