A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
"Ő sem fog már megválni a tév- és rögeszméjétől, ahogy te sem."
Így van. És te sem. De, hogy melyikünké a téveszme, és melyikünké nem, azt majd az utókor dönti el. Gyula már nyilvánosságra hozta a rögeszméit, eddig nem sok sikerrel.
Te is nyilvánosságra hoztad a tiédet, de ez sem volt sikeresebb.
Én is erre készülök, és akkor meglátjuk, melyikünké arat nagyobb sikert.
Bár valamikor abban reménykedtem, hogy közös nevezőre lehet hozni az elméleteinket. Azt hittem naivul, hogy majd együtt küzdünk vállvetve az elavult fizika ellen egy új, egy jobb fizikáért. Mivel az ellenfél csapatban játszik, azt gondoltam, hogy csapatban is lehet legyőzni őket. Rá kellett jönnöm, hogy ennek elég csekély az esélye. Az ő agyukat egyformára csiszolták, viszont a miénk szabadon fejlődött ki, és így mindegyikünké másmilyen lett.
Például meg tudom vele adni a fotoelektromos hatás helyes magyarázatát.
Csak te állítod, hogy helyes magyarázat, mert nem értesz a fizikához. Az általad szuperfizikának titulált agyalmánygyűjteménynek semmilyen fizikához nincsen semmi köze.
A Selényi kísérlet buktatta meg Einstein tűsugárzás elméletét.
A tűsugárzás elmélet éppen abból indult ki, hogy a fény csak egyirányban, nagyon szűk nyalábban terjed. Ez lett volna a tűsugár.
A kísérlet éppen azt bizonyította, hogy legalább 90 fokos szögben terjed egyetlen egy fényhullám. Tehát nem terjedhet csupán egyirányban.
Ha a Selényi kísérletben hiba lett volna, akkor Einstein és az Összes relativista üvöltött volna. De elfogadták a kísérlet helyességét, pedig ellenérdekeltek voltak.
Azt hogyan magyarázod, hogy az összes ellenérdekelt relativista "elsiklott" a kísérlet hibája felett, te meg csípőből kiszúrtad?
Nem csak a klasszikus fizika fényelméletében is vannak még megoldatlan kérdések.
Az is kérdéses, hogyan kellett volna a klasszikus fizikát általánosítani? Az energétikus fizikán, vagy mégis az atomisztikus fizikán keresztül?
Amig a modern fizika az energétikus fizikán keresztül probálgatta, én az atomisztikus fizikát helyeztem, eredményesen, az elötérbe és ez az én bünöm. www.atomsz.com
Einstein nyomában a modern energétikus fizika nem tudta megoldani
- miböl áll az anya,
- hogyan müködik az anyag fénykibocsátása, vagyis hogyan müködik az anyag-e.m.-mezö kölcsönhatás,
- még a gravitációs mezö mivoltát sem tudta felderíteni,
- mi is a tömeg, és hogyan függ össze a tömeg a gravitációval,
- hogyan mozognak a részecskék a kölcsönhatást okozó mezökben?
Nem tudom mire büszték a modern fizika követöi? A badarságukra?
A Selényi kísérlet buktatta meg Einstein tűsugárzás elméletét.
A tűsugárzás elmélet éppen abból indult ki, hogy a fény csak egyirányban, nagyon szűk nyalábban terjed. Ez lett volna a tűsugár.
A kísérlet éppen azt bizonyította, hogy legalább 90 fokos szögben terjed egyetlen egy fényhullám. Tehát nem terjedhet csupán egyirányban.
Ha a Selényi kísérletben hiba lett volna, akkor Einstein és az Összes relativista üvöltött volna. De elfogadták a kísérletet helyességét, pedig ellenérdekeltek voltak.
- és a fénysebességnek a forrás sebességétől való függetlenségével sem.
66-szor kitárgyaltuk, csak te levegőnek nézted amit én írtam. Még egyszer nem fogom idetenni. Mondanám, hogy lapozz vissza, de téged csak a saját hülyeséged érdekel.
Azt meg már bebizonyítottad, hogy lövésed nincs arról, hogy miről szól az én fizikám. Te abszolút semmit nem értesz a fizikához, így te sosem fogod minősíteni azt. Persze megteheted. Csak hát a kutyát nem érdekli, hogy egy ilyen dilettáns miket agyal össze.
Én úgy látom, hogy az én szakaszos hullámaimnak több köze van a fizikához, mint a te fotonjaidnak.
De ez nyilván azért van, mert én erre a felismerésre jutottam, te meg arra.
Én nem neveztem marhaságnak a fotonjaidat, csak felhívtam a figyelmedet, hogy nem egyeztethető össze:
- a Selényi kísérlettel
- és a fénysebességnek a forrás sebességétől való függetlenségével sem.
Ezek kísérleti tények, amelyeket nem veszel figyelembe.
Az én szakaszos hullámaim mindkét kísérletnek megfelelnek. Sőt, az összes többi fénnyel kapcsolatos kísérletnek is. És ez a döntő, nem az, hogy te minek nevezed.
Azért marhaság, mert semmi köze a fizikához annak, amit te összeagyaltál. De látom, hogy neked ez valami baromira nem megy felfogni. Ezért kérdezel vissza mindig valami újabb ostobaságot.
Felejtsd el ezt a szakaszos hullám ökörséget! Kérd meg a moderátorokat, hogy töröljék minden olyan hozzászólásodat, amelyikben az ákombákomod szerepel, ha nem akarod, hogy az egész ellentábor rajtad röhögjön!
"Ha az atom a gerjesztés elött az alapállpotában volt, a gerjesztés után mindenféle „energia mennyiséget“ ki tud sugározni,..."
Nem tud mindenféle energiamennyiséget kisugározni, hanem csak egy meghatározott energiamennyiséget, vagyis egy adagot. Azért, mert ha elkezdődik az atom elektronfelhőjének az átrendeződése, akkor ez a folyamat csak akkor áll le, amikor az átrendeződés befejeződik, és újra stabil állapotba kerül az atom. Két stabil állapot között nincs köztes állapot.
"...hullámféle formában,..."
Mi a fene az a hullámféle forma? Olyan, mint a hullám, de nem hullám?