Az érintettekhez,szerintem ez egy alapvetôen normális fórum,ahol mindenki valamilyen szinten ért a kézilabdàhoz (nem a szívecskès kiskutyàs platform)ne rontsuk már el felesleges cicaharcal - ennèl vannak égetôbb tèmàk is a csapat háza táján…. Értekezzünk,ahogy eddig is,mert jó itt,èn szeretem olvasni a hozzàszólásokat,de kizárólag, ha a kézilabdához kötôdôdnek!
Boldog Ó és annàl sikeresebb új èvet a csapatnak elsôsorban-mert,hogy alapvetôen ez köt/kellenne össze minket-és termèszetesen a fórumozóknak is.
Kívánságokat majd dec 31-én de sztem nagyjából mind azokat kívànnánk;)
Mert ugye ha egy kicsit számolunk, akkor a svédet beszámolnám b2 státuszba, teszem az a pletykált Kosorotov elé, mert azért irányítóban már van 3 játékos(Kahé, Elderaa, Casado), j2-ben meg keresi a klub a pótlást.
Szóval ha azt nézzük, hogy lövő/irányító posztokon kb 7 embert alkalmaz 1-1 klub, akkor olyan 2 dobásunk lehet még.
igen őket én is hoznám ha lenne rá lehetőség még annak fényében is ,hogy túl kínálat lenne mert kitudja mikor lesz ilyen lehetőség..Illetve jöhetne egy Sicko ő hiány posztra is jönne hozzánk akiben én többet látok mint egy Kosorotovban .Illetve Woltfot is el tudnám képzelni.+ Ilicet nem tartom rossz edzőnek de ha T. Dusebajev szabaddá válna akkor őt is fontolóra venném bár ahogy hallom szalámisokkal már tárgyal is .Szóval résen kell lenni mert az a hír járja ha január végére nem sikerül rendezni a szponzori dolgokat akkor pár játékost vagy edzőt is elengedhetnek a lengyelek.
Szerintem ez is csak a szokásos kielcei akció. Már volt ilyen legaláb kettő és mindig erősebben jöttek ki a végén.
Ha meg valós a probléma és nem sikerül pótolni a szponzort ilyen szinten akkor sem fognak mindenkit eladni szerintem.
Valószínű hogy első körben a kölcsönadott játékosaiktól szabadulnak meg, van belőle jópár. Ha ez sem elég akkor ketózdik a keretből a leggyengébbekkel. Mire a Remili, Nahi szinthez érnének szerintem már nem csak ez a szponzor lépett volna le.
Lehet álmodozni, de a megvalósulására nagyon kevés az esély szerintem.
Ha a Kielce tényleg elad 1-2 játékost,akkor Remili és Nahi kellene. Remili jó lenne irányítóban és jobbátlövőben is. Jó lenne, ha versenyhelyzetet teremtene jobbátlövőben, mert Yahiával sokszor van az az érzése az embernek, hogy kapura lőni véletlenül se fog aznap. Pedig minden adottsága meg van hozzá, hogy meccsenként 8-10 gólokat dobáljon.
" nap egy-egy különleges jó hírt vagy játékos szerződés-hosszabbítást tartogat majd számotokra" ez nekem azt mondja ,hogy mai napra is terveztek bejelentést .Nem lehet ,hogy Kosorotov klubja még nem jelentette be a távozását és azért nem volt ma bejelentve .Illetve Strlek se lett még hivatalosan bejelentve valamiért.
Andriska marad, aminek nagyon örülök. De játéka Petarral volt csúcs. 3 beállónk ténykeg klasszis,de ki fog osztogatni nekik? Mintha ismét ad hoc jeleggel igazolnánk.