Csontinak és az egész csapatnak. A karcagitól. sk.
Győzelemre vitte hadát két vad harcos és sok barát, arany idők voltak azok ősi idők hajnalán. Ma már nincsenek ilyen csodák szépet csak a mese mond, egyre több a gonosz király, kevés a hős sok a gond. De ha sorsod balra fordul ne feledd hogy éjszaka odafentröl Soldiers égböl rád néz Isten csillaga.
Jahh most végre eszembe van! Valaki nem tudná beírni/kiírni/leírni/szétírni/..... szal értitek a bevonuló zenénk szövegét! Me addig megvan h: All for one and one for all.... d ez nekem nem elég!!! Plíz vki (mongyuk sztem ebben a nagyfőnök az illetékes:MZ)
Örülök,hogy ismét vidám perceket okozhattam nektek,srácok... Radis,bazz,nem gondoltam,hogy egyből a fórumra pakolod ki a képeket... Egyébként azért van rajtuk ilyen fejem -kedves olvasók- mert a buszsofőr bácsi tanulóvezetői fokozatban vezette végig a buszt,és hát ettől voltam rosszul (sshh!) =) MZ/X,nekem a szobám kiganézása is épp elég gondot okoz,nemhogy még mossak is magamra -ezért tartom muterékat... (remélem,nem olvasgatják mostanában a fórumot) =) De persze én is hálás vagyok a gondoskodásért... Mogyi,téged szóra sem méltatlak =) (örülj,hogy a TVben nem mondtuk meg,hogy NEM hetero vagy,izé... most lebuktattalak? =) Ja,nem.ITT már mindenki tudja...)
Csak azért írok, mert most jöttem a dokitól, változott a műtét időpontja! A klímarendszer tisztítása miatt a műtéteket halasztják, és a lábam sincs még olyan állapotban, hogy lehessen piszkálni. Csak július 3.-án lesz az enyém. Amúgy minden változatlan, ha tudtok gyertek!
van-e még vkinek zöldpólója meg ragtapasza és az öltözőben rávarrom a 7-es számot, mert énotthonhagytamamezt, nemisrajtamvoltamúltkor,
de az se lenne túl szerencsés, ha néhány mezen fellehető lenne az összes pálya fűnyoma és egyebe (tapasztalva, hogy az edzőmezek milyen sűrűséggel vannak mosva...)
no meg talán az sem árt, ha többé-kevésbé 1forma színárnyalatú marad a teljes garnyitúra
ja és tutira lenne olyan, ahol anyuka kivasalná a 100% poliészter mezt és csodálkozna miért van oljan büdös a lakásban...
Egyébként ha már mosásnál járunk, tudja vki, hogy a reinforcer kesztyűt hány fokon lehet kimosni? Mert az rá van írva,hogy gépben mosható, de az nem hány fokon, mondjuk én 30-ra tippelek.Soldiers, akkor lesz vagány ha eléri a létszám a százat, akkor tiéd lesz a megyei origami bajnok cím!
Milánka! Nálunk van mosógép, de nem arra használjuk, hogy arra tegyük a teknyőt!
Pedig így van, saját koszos kezemmel teszem be a gépbe a mezeket, meg a mosóportot, öblítőt, amitől Szarka Csaba hányni akar, viszont Andornak bejön az illata, sőt sk teregetek és hajtom össze, hogy szépek legyetek a köv. meccsen
csütörtökről Trugyina intézkedik, tudomásom szerint lesz edzés, nem lesz eső, az annak látszó és érezhető molekulák térben és időben máshol kellene legyenek
edzésen kívüli program, ma mosom ki az utolsó adag büdös mezt... utána megnézem mellik disznófülű nem adta le...
Az volt még vagány amikor úgy tanultuk egymás nevét , mint az oviban, akihez dobtuk a labdát, annak mondtuk a nevét... De bejött! És tavaly nyáron talán csak egy edzésen cseperget. Azóta nem szeretem a krokodilos filmeket. :) Már előre köszöntünk egymásnak a vécésnénivel a c.raban, mert nem bírtam ki hazáig se edzés után, most már bírom Törökszentmiklósig! :)