Na,
némi infó annak, aki Szicíliáról álmodozik:
a barátosném tegnap hajnalban indult buszos társasággaL, MOST talán már Szícilia fényeit látják a kompról...
Jaj, Gombóc, a kompos történeteid...
Hát, asszem, nekem inkább a repülő...
Vagy a 210-300 :))
teljesen megértelek!!!
Látod, még G666-nak is fájt a feje, pedig ő tutira más ---- jaj, mit is kell írni a korosztály helyett???
Ez a topic erről IS szól!!!
Amikor Gombóccal mindent szétoffoltunk, mert bebarangoltuk az összes utazós topicot, és rájöttünk, hogy MI, UTAZÓSOK másról IS szívesen fecsegnénk, akkor lett a RESTI...
Úgyhogy gyere, mondjad, mi a baj,
segítünk!!
Én még ma vagyok,
viszont holnap én is egész nap melózom, Gombóc is... chhhhhhh
Gombócka elment:((
Az a gondom - tudod Satinnettécske -, hogy egy dolog a dupla négyes. Én valahogy sokkal öregebbnek érzem magam. Tudom, tudom. Forduljak pciholóóóguhoz. (majd ha megbuggyantam:))
No de ez a topic nem erről szól.
Örömmel láttam, hogy Gombócka raftingol. Hiába benne van még élet!!
Amúgy nem vagyok mindig ilyen hülye. Most is valószinüleg az időjárás teszi:))))))
Jaj, hagyd már a korodat, azért, mert a 4-es a kedvenc számom, már rögtön megdupláztad, az rendben van, de emberi számítások szerint ez még kamaszkor, nem??? Na, azér' !!!
Gomboc, tedd már helyre Y-kát, mert megint behúzok neki 1-et!!! :))
Attól tartok, hogy nekem is búcsuznom kell. Egyrészt Gombócka nélkül olyan elveszetnek érzem magam a Restibe, másrészt a gyermekeim azt mondják, hogy menjek innen a fenébe, mert ők akarnak az internetre tapadni:))
Jó éjszakát!!
Mire is gondolsz?
Most mi volt a kétértelmű?
Ráérsz ám válaszolni mert én most télleg lelép
Tudod csak a REstiből nem lehet ám
megélni
Megyek a másodállásba.
Szija hétfőn telljesen itt leszek
Köszönöm a lehetőséget, rögtön beugrottam körülnézni. Gratula, hiszen ez tök jó, csak bővíteni, bővíteni...!!!
Néha (gyakran) szeretsz kétértelműen fogalmazni. (vagy csak én értelmezem a dolgokat rosszul??)
Akkor maradjunk a másodiknál inkább,
vandor.gportal.hu
De Mallorcás nincs fent
Csak Marokkó
5 db naplementés
Meg , meg, mi is......
Várjál meg nézem...
Ja, persze Raftos képek
De én asszittem, hogy te már
láttad ezeket
De Mall. sajna nincs
Olyan meg pláne, amire mondjuk te lennél
kíváncsi
Ja és még vmi, Satinette!
Mire is gondoltál?
Gombóc, hogy kell ide olyan nagyon írás izét rakni? Tudod, aminek eszméletlenül lekonyul mindene...) Nem értem... :(((((
Na, miután Satinette megfutamította Piroskát ,aztán meg G666-ot, én sem maradok tovább.
Holnap tán hosszasan nem jövök,na, egy picit.
Épp hogy csak.
Késő este.
DE!
Hétfőn senki nem áll meg a lábán olyan kiszolgálás lesz
itt kérem.
Újra beindul a Mallorca-óra.
Nyugi, nincs már sok hátra.
Sziasztok.