Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
"Azt nem tudod elképzelni, hazudótroll, hogy amikor itt a Biblia szamarat említ, az valójában harcielefánt volt, csak a bibliai szöveg téves?"
Nem az Isten Igéje a téves, hanem a Béla van eltévelyedve, (gondolom a vega propaganda hatására) amikor azt hirdeti, hogy bűn és kegyetlenség az állati erő bevetése, pl: vont járművel való közlekedés.
Valóban tiltja a törvény a lóerőt?
Az igaz az ő barmának érzést is ismeri.
Jobb, a kit kevésre tartanak, és szolgája van, mint a ki magát felmagasztalja, és szűk kenyerű.
Az igaz az ő barmának érzését is ismeri, az istentelenek szíve pedig kegyetlen.
A Pokol mégsem tudta fogva tartani, miután bestiális módon kivégezték őt.
Jézust a Pokol nem tudta fogva tartani, ez igaz.
De annak a szamárnak, melyen Jézus szamaragolt, hátaslovazott, annak itt volt a Földön a pokol, mert nehéz terhet kellett a hátán vinni.
Te is így látod, tisztelt hazudós?
Még annyit: amikor valaki azt mondja neked, a szamárnak itt a Földön van a pokol, erre nem jó, sőt fos ellenérv az, hogy Jézust a pokol nem tudta fogvatartani, mert az aĺĺita nem erre vonatkozott.
Érted-e, tisztelt olyan Bodóné, aki gyakran hazudik?
"Az állatoknak itt van a pokol - mohóság'tok miatt.
A mohók penig nem öröklik Isten országát..."
Jézus is ment szamárháton.
A Pokol mégsem tudta fogva tartani, miután bestiális módon kivégezték őt.
Ábrahám a hit atya is használta közlekedésre, cipekedésre a szamarát, itt a bizonyitéka:
És monda Ábrahám az ő szolgáinak: Maradjatok itt a szamárral, én pedig és ez a gyermek elmegyünk amoda és imádkozunk, azután visszatérünk hozzátok.
Vevé azért Ábrahám az égő áldozathoz való fákat, és feltevé az ő fiára Izsákra, ő maga pedig kezébe vevé a tüzet, és a kést, és mennek vala ketten együtt.
És szóla Izsák Ábrahámhoz az ő atyjához, és monda: Atyám! Az pedig monda: Ímhol vagyok, fiam. És monda Izsák: Ímhol van a tűz és a fa; de hol van az égő áldozatra való bárány?
És monda Ábrahám: Az Isten majd gondoskodik az égő áldozatra való bárányról, fiam; és mennek vala ketten együtt...
Tolvajtól lopni, megleckéltetés céljából, csináltad már fa..fej?
Tolvajtól lopni? Azért hogy megleckéltessem? Azt még sosem csináltam, faszfej.
Azt gondolom, amikor "fa..fej"-et írtál, valójában "faszfej"-et akartál írni, csak kifelejtetted az "sz" duplabetűt. De lehet hogy "fadzfej"-re gondoltál, bár nem tudom mi lehet az.
Azon gondokok, hogy válaszul szólok egy lánynak aki visszakeresi az eddigi hozzászólásaidban a helysírási hibákat és közösen átbeszélgetjük, és röhögünk a sivár dumádon ahogy majd magyarázkodsz.
Piti dolog ez is, és nem leszel tőle több...
Tükröt tartani egy bohóc elé: hogy (ez vagy te..).
(Tolvajtól lopni, megleckéltetés céljából, csináltad már fa..fej?