Ja, kérem, nem valami himihumi webshopot kell választani. Vannak több éve működő, teljesen megbízható, lekövethető webshopok. Nem egy, nem kettő, nem három.
SOHA nem utalunk előre ismeretlen, a piacon újként megjelenő webáruháznak. Ott az utánvét opció. Meg úgy általában, aki nem bízik, annak ott az utánvét. De ez nem a garanciajegy nélküliség kérdésköre...
Most gondold el, hogy mekkora felzúdulást keltene balliberális körökben, ha most mindenki kapna ajándékba egy okosóra utalványt, ami csak az Euronix-ben váltható be.
Ha nincs garanciajegy, akkor van 14 napos visszaküldési lehetőség. Én még olyannal sosem találkoztam, hogy ne lett volna, pedig szinte kizárólag webáruházból rendelek. Mondjuk okos órát nem vettem, és nem is fogok. Nem tudom, szerinted a szegények vesznek okos órát? :)
Javaslat: aki nem tudja felhasználni a rezsi utalványát, az menjen el a helyi baloshoz , kérje meg hogy váltsa át készpénzre- de egy az egyben ám- és akkor vehet rajta melegítő pálinkát. Baloséknak úgyis túlzóan nagy a rezsijük, hogy majd bele gebednek, ők szépen fel tudják használni az így felgyűjtött utalványokat.
Épp ezt akartam írni. A balliberálisok egyik oldalon négymillió mékyszegényről kárálnak, a másik oldalon pedig nem tudják elkölteni az ajándék pénzt. Hiteltelen aljas banda.