"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Habár biztos vagyok benne hogy a háborús övezetekben mélyen elkussol a nőhatalmi agybaj, mégsem kívánom ide a Donyeck menti népköztársaságot.. az a felvonás majd máskor jön.
Az én kezemben az a tapasztalat van, amit a férfi tud megvonni a nőtől. Ugyan nem azonnal szűnik meg nőnek lenni, és nem is biztos hogy hiányzik neki - de most a napokban három irányban is érezhettem hogy nővé emelem magam körül az embereket.
Sajnos nem a szex.. az a fajta nők feletti hatalom sajnos nem az enyém. (vagy csak részben)
A mai feminizmus már a túlsó lónak a túlsó oldala. Azt képzelteti a híveivel, hogy az egyenlőségjel két oldala vonzza egymást. Azt képzelteti, hogy a törvény előtti nemi megkülönböztetés - az jogegyenlőség. Azt képzelteti hogy a nőhatalom jót tesz a nőknek.
Ehhez képet én látom hogy az erős nő.. hm.. a túlerősödő nőnemű ember hosszútávon szomorú és magányos. És szerencsémre láthatom, hogy amelyikük gyenge nő akar lenni, annak van reménye a magányt és a szomorúságot kikerülgetni.
..az mégrosszabb, ha a kettőspont után felsorolt tételek egyáltalán nem jellemzőek rád..
Nem akarlak megbántani, nem folytatom.
Jó figura vagy LáHamá, nem kell őszintének lenned a feminizmus kérdésében. Majd ha jön a soron következő harchelyzet, akkor úgyis elválik hogy hova állsz.
2.A feladatok ésszerű megosztása. (Az élet sok területén a Párom sokkal jobb, mint én, így nem kérdés számomra, hogy adott esetben mikor, kinek az akarata érvényesüljön.)
-Az eddigi közös életünk igazolta a fentiek szinte 100 százalékos hasznosságát.
Ha én fejthetem meg, akkor ez azt jelenti hogy szerinted téged nem érint a probléma - majd mint abszolút kívülálló fogsz offtopic mellébeszélni ha a párodnak nem tetszik a témánk.
Neeem.. nagyon nem szeretném, mert én is gúnynak tettem fel az én kérdésemet.
LáHamá.. azt hiszem hogy egy véleményen vagyunk a normalitás változásával.. hm.. erőszakos megváltoztatásával kapcsolatban.
Szerintem ez ugyanarról a tőről fakad mint a mai világunkat rengető többi ostobaság : túl nagy a gazdagság, és ebből következően túl sok a szabadosság.
A saját kereteinken belül nem elég amit tudunk tenni a következő nemzedék neveléséért.
Az önzés alap-ösztön, az önfeláldozás nem az.. tehát tanítani/nevelni kéne rá.
Csakhogy még az enyémeket sem tudom eléggé, mert a zsebtévé feltörte és felülírta.. hm.. felülírja az elméjüket. És ahogy a képernyőt bámuló kicsik nem fantáziálnak már, úgy az ifjak nem is alkotnak.
A nőneműek nem szülnek, a hímneműek nem szeretnek.
Nem egy kattintásra áll át a világ - de aki csak tárogatja a kezét, az elfogadja.