Azokkal, akik ma az ellenzék sorait gazdagítják én sem szeretnék társalogni, egyáltalán ha lehet , nem egy levegőt szívni velük! Ilyen söpredék rég nem gyűlt össze, mint az idén tavasztól!(Fleto, Vadnai, Varju..., Szabó Timea, Jakab, Smuch, Szél, Bangóné, s a többi).
Amúgy - vendégeskedésem alatt - sosem hallottam, hogy főnökösdit játszott volna, bár nem is voltam abban a helyzetben, hogy hallhattam volna.űA Kaslerrel is csak a cégtáblára írt névként találkoztam. Mint munkadarab, nekem a végrehajtókkal volt dolgom.
Csak elméláztam, hogy minek is egy Eckhard, ha egyszer már van egy szuper Kasler?
Magadnak mondsz ellent! Az okos emberek okos embereket szeretnek maguk körül látni, irtóznak ugyanis a butaságtól! Ha Eckhard okos volt, akkor Kásler sem lehet buta!
A buta vezetőkre jellemző, hogy maguknál is butábbakkal veszik körül magukat! Nehogy lepipálja az okos őket!
"melyek "véletlenül" pont megegyeznek a Kedves Vezető elveivel,"
Azért hozhatnál példát az ellenkezőjére, mert addig csak egy szép ábránd a részedről. Azt sem bánom, ha valamelyik egzotikus országból, mert a közismert országokból erre példát nem fogsz tudni hozni. Elég ronda dolog, de ez van.
Eckhard professzorról még életében termet neveztek el az OOI-n belül (Főépület, III. emelet https://www.onkol.hu/hu/teruleti-terkep) és élete majd utolsó percéig külön irodája és titkársága volt ott, mint tanácsadó.
Miután elhunyt, Kasler is hirtelen "szakmát" váltott.
Nem igazán tudom ki is vezette az intézetet igaziból.
„Nem tudjuk mik az elvárások, így nem tudjuk, hogyan igazodjunk hozzá, vagy hogyan kerüljük meg”
– mondja egyik kulturális intézmény vezetője (nyilván szoclib lehet a "gondolkodása" alapján) a HVG-nek, amikor arra kérjük, mutassa be Kásler Miklós kulturális politikáját.