Utálom az RGO-t, de szerintem ebben a kérdésben Szikorának van igaza. Nekem amúgy nem kell szemüveg mer maszturbálok és az fejleszti az éleslátást. Is.
Az orvostudomány által is lehet gyerekünk, de nem tartom szerencsésnek beleavatkozni az Úr akaratába. Elfogadtam, hogy Isten úgy akarta, ne legyen gyerekem. Az alázatot komolyan kell venni, Isten akaratát pedig nem lehet megfejteni, az ő dolgaiban nem lehet kutakodni.
Az orvostudomány által is lehet normálisan látni, szemüveggel, de nem tartom szerencsésnek beleavatkozni az Úr akaratába. Elfogadtam, hogy Isten úgy akarta, ne lássak normálisan. Az alázatot komolyan kell venni, Isten akaratát pedig nem lehet megfejteni, az ő dolgaiban nem lehet kutakodni.
Szikora Róbert és felesége gyereket akartak, ez azonban nem jött össze nekik, azt pedig kizárták, hogy orvosi segítséget vegyenek igénybe. Az R-GO frontembere úgy véli: jobb, ha az ember elfogadja Isten akaratát. „Az isteni akarat úgy működik, hogy arra az embernek mindig rá kell ütnie a pecsétet. Ha tehetséget kaptál, azt fejleszteni kell. A gyerekkérdésre is igaz ez. Az orvostudomány által is lehet gyerekünk, de nem tartom szerencsésnek beleavatkozni az Úr akaratába. Elfogadtam, hogy Isten úgy akarta, ne legyen gyerekem. Az alázatot komolyan kell venni, Isten akaratát pedig nem lehet megfejteni, az ő dolgaiban nem lehet kutakodni. A gyermek Isten ajándéka” – nyilatkozta a Blikknek a zenész.
Háén 2001-be találkoztam vele először a Hit Csarnokba. Fülig ért a szája, olyan átlag hágyés megjelenése, kisugárzása volt. Ha találkoztál már átlagJT-és taggal na pont olyan volt. A negyedmajmok is inkább visszamásznak a fa tetejére, csak nehogy odaköszönjön nekik. Szal nem szándékos résziről, de a kabát is benne van a pakliba........
S őtrollsága így lélegzik 20 éve..... minimum 20. Őt az tartya életbe hogy beleköt mindenkibe és személyeskedik nonstop. Hülye gyerektől nem szabad elvenni a játékát, mások testi, pszichés épsége okán.