Akkor szerencsém van, mert engem elkerült. Csak azért kérdeztem, mert valami új termékkel akarnak meglepni miket Opatijaban és azt saccoljuk, hogy porcerősítő..- hátha elgyengülsz és kipróbálod! :)
Miért éppen a Forever Aloe Veráját válaszuk? Egy zöld és egy narancssárga színű füzet? Fel voltak benne sorolva a betegségek és az is, hogy milyen betegségre mely terméket ajánlja a cég? Illetve tartalmazott gyógyulásnak mondott sikertörténeteket is.
Olyan infót kaptam, hogy ha még nem szerepelt sehol abban az összetételben, akkor vizsgálniuk kell.... Azért ez fura, mert, ha mondjuk a te céged szeretne szőlőmag+feketemálna+ feketekömény+D-ribóz összetételű terméket adna be, akkor simán megkapná ezek szerint az engedélyt, mert ebben az összetételben már szerepelt?? Majd kiderül.
"Musaic nick bevallottan szakképesítés nélküli orvoslással és orvosi tanácsadással foglalkozik a nuskin berkein belül. A tanácsadást egy NEM orvosi diagnosztikai müszer fiktiv eredményeire hivatkozva ( Biofotonikus szkenner) végzi, majd betegség kialakulásával rémisztgetve gyógyhtásu terméket árusit." MLM-es szokás.
Nem tudom hogyan mondjam, hogy megértsd, hogy a cégünk egyik termékét sem szeretné gyógyhatású készítményként forgalomba hozni!!
Tehát egyszerű táplálék kiegészítőként szeretné, mint a többit is!!! Az összetevői nem tiltott listásak, semmilyen olyan anyagot nem tartalmaz, amit nem szabadna!
Folyamatosan azt hangsúlyoztátok, amikor mondtam, hogy a Core-t nagyon sokáig nem engedélyezték, mert egyszer túl koncentráltnak találták, aztán meg valami másba kötöttek bele; lényeg az, hogy igenis vizsgálták azzal ellentétben, amit ti mondtatok, hogy én hülye vagyok, hogy ezt állítom, mert csak be kell jelenteni és már mehet is a forgalmazás...
Az erőemelést nem a motivációs trénerek mozgatják. Ha felbukkan néha egy egy exerőemelőből lett motivációs guru, akkor arra az erőemelők többsége magasról tesz. Ez nem MLM. Itt nem lehet hülye motivációs videókkal szédíteni a sportolókat.
Rainmanus. Mennyi Rain termék elfogyasztása után állnál ki verekedni, mind küzdősportoló ezzel a csajjal? Én nem verekednék vele: https://www.youtube.com/watch?v=oTTY89-maec
"Táplálékkiegészítőként viszont igen, de csak annak. Gyógyhatásúként, bármilyen bajra, betegségre nem ajánlható senkinek. :)"
Akkor azt meséld el, mert te annyira értesz mindent, hogy a FORM miért nem hozható forgalomba táplálék kiegészítőként??? Ugye erre irányult eddig is a kérdésem, mert rajtad kívül senk8i nem beszélt gyógyhatású készítményről és gyógyszerről!!!!!