Nekem gond nélkül jön a jóváírás a hitelkeret duplája után is. :-) Még úgyis, ha később a Curve-vel egy másik kártyára pakolom az eredetileg cetelemes költést. (Persze, előbb megvárva annak lekönyvelését.)
Hitelkereten felül térít most ez a kártya (gyakorlatban, nem a szabályazt szerint) vagy tényleg be van szabályozva hitelkeret 1%-ára? Válaszotok előre is köszönöm.
Igen beleegyeztem. Errol van hangfelvétel is telefonon mentette az ugy intéző. A kerdesem arra iranyul hogy akkor tehat a szamlakivonaton meg kellene jelennie?
Minden marketing megkeresésbe beleegyeztél? Tipikusan az szokott elmaradni, és abban az esetben nem jár visszatérítés. Hívd fel bankot, és ellenőriztesd le.
Sziasztok. Cetelem klub hitelkártyám van február 18.-a óta. Most jött az első számlakivonatom. Mikor szokták a költekezés utáni 1% jóváírni? Se a kivonaton nem látom se a netbankban nincs ilyen feltüntetve! Hogyan szokott ez történni? Válaszotok előre is köszi
Sziasztok, március 2.-a óta nekem nem látszanak a netbankban a befizetések. Az átutalásról még jött email azonnal, de nincs a történetben. Az icsekkes befizetés jóváírásáról email sem jött, így azt sem tudom célba ért e a cetelemnél, vagy az új simple-nél lehet hiba.
Nyomozhatom az egyenleg és történet alapján, ami nem éppen egyszerű a cetelemnél...
Először azt hittem a böngésző nem frissül, de más gépen is ez a helyzet. Nálatok?
Cetelem Klubkártyára terhelhető csoportos beszedési megbízás? Nem találtam erről információt.
Más téma: Eddig abban a tudatban voltam, hogy ha az aktuális havi zárás napján nincs fennálló tartozás, akkor nincs zárlati díj. Viszont többször megesett, hogy aznap kaptam észbe és utaltam át a tartozást, de még sosem számoltak fel zárlati díjat. Mikor számolnak fel zárlati díjat?
Igen, rákérdez, hogy újból be akarod-e fizetni, de utána tovább enged. Ez lehet, hogy a Simple rendszerhez kapcsolódás miatt van miatt van, ott korábban is így volt. Átírni nem tudtam, de így sem rossz, mert több csekkből jó közelítéssel össze tudom rakni a teljes visszafizetendőt, legfeljebb pár száz forintot kell utalni hozzá.
Teszteltem az iCsekk alkalmazást, most már be lehet vele többször is fizetni ugyanazt a csekket. Mondjuk a belépés is, meg a fizetés is jóval macerásabb lett az eddiginél, de így akkor már nem kell csekkautomához zarándokolni az ismételt befizetéshez.
sajátot nem szoktam. Más káryták csekkjeit fizetném vele, mert erre lehetne kumulálni a csekkes befizetéseket befizetési díj nélkül más kárytákról, aztán ezzel fizetni vissza a többi kárytát tetszés szerint.
Érdekes ez a különbözőség, mert nekem az összes teljes tartozásos és minimál összeges csekket is QR-kóddal küldték, plusz még végig is próbálgattam őket, és a csekkautomata mindegyiknél visszaadta a csekket, ha nem fogadtam el az összeget, nem engedte módosítani egyiknél sem. Nagy gondot azért nem okoz, megoldom így is.
Nekem kód nélküli csekkem van, fix összeggel. (Csekket csak fix összegre, a kérés időpontjában fennálló teljes hiteltartozásra állítanak ki.) A csekkautomatában használom, ott be lehet álltani, ténylegesen mennyit szeretnék fizetni. (Ez valamiért működik, a klubkártya első kivonata mellé küldött - csak a minimumösszegre szóló - csekkel ez nem működött, ott nem tudtam más összeget fizetni.)