Magyarország száz százalékig megvédi határait, akkor is, ha Ankara beváltja fenyegetését, és migránsok tömegeit indítja el az Európai Unióba – hangsúlyozta a magyar miniszterelnök.
Nézd, én vallási és esztétikai vitában elvből nem veszek részt. Annyit tudok, hogy a média nagyon irányított tevékenység. Ha fotó téma. A fotózás is nagyon irányított tevékenység, nagyon komoly lobbizás folyik, kinek a fotója kerül címlapra. Még az abszolút semlegesnek mondható természetfotóknál sem a kép, hanem a "ki" a fontos szempont.
Akkor jogosan feltehető a kérdés, hogy egy háborús helyzetben (amikor ezer, meg ezer hasonló kép készül), miért pont az és miért pont most? Nem utolsósorban miért pont ezzel a képpel kívánnak valamit elérni és kik?
Akkor is az érdekel, hogy miért pont ez a gyerek, miért pont most?
Itt van pár link, azért elég szörnyűek, azok az esetek miért nem kaptak ilyen nyilvánosságot? Szerintem egy türelmes valaki, perceken belül több oldalnyi linket hozna ide.
"különböző fegyveres csoportok és terrorszervezetek támadásaitól sebesülnek meg a gyerekek, de ők kevesebb figyelmet kapnak a nyugati médiában, mert „a rossz oldalon vannak”.
"Mint jeleztem én a videóról beszéltem. Azt nézd meg, és talán többet értesz meg a történetből."
Én a saját elgondolásom alapján kezdtem el kételkedni a kép megrendezettségén, mert azért már láttunk pár beállított, kiragadott képet, amelyikről kiderült, hogy csak a hatás kedvéért készült.
"Peking szerint a szíriai gyermekről, Omran Daqneeshről készült megdöbbentő felvételek hamisak, és a nyugati propaganda használja őket."
"A kritikusok úgy vélik, hogy a videó egy olyan propaganda része, amely humanitárius ürügy lehet a nyugati országok számára a háborúba való beavatkozás gyanánt.”
Egyszer màr "kutatok" kiszàmoltàk hogy nekunk itt europàban legalàbb 150 millio migrànsra van szukségunk...
Persze...mert ennyivel véglegesen megvàltoztathatnàk europa etnikai kulturàlis arculatàt... elejét vehetnék olyan politikai erok széleskoru népi tàmogatàssal kisért felemelkedésének ami nekik nem tetszene....
Nincs már titok, nincs mese. Ők is tudják, hogy mi is tudjuk.
Félek tőle, hogy erőszakkal és csellel akarják megvalósítani meg sátáni tervüket.
Itt leszek és Magyarország függetlenségéért harcolok, ha rákényszerítenek.
A Fideszből korábban távozott, egykori vidékfejlesztési államtitkár szervilisnek, önzőnek és hazugnak nevezte a szervezet állásfoglalását, amely a kvótanépszavazáson a kormány nem szavazata mellett foglal állást.
Ángyán a következőket írta: „Egy erdélyi családi pihenésről hazatérve most olvastam az októberi népszavazással kapcsolatos belső vitát és az ennek eredményeként megszületett, számomra megdöbbentően szervilis, megítélésem szerint önző és a keresztény értékrendtől messze távol álló kormányzati álláspontra, valamint az ezt közvetítő ostoba és hazug propagandára is rálicitáló, csúsztatásokat és féligazságokat tartalmazó sajtónyilatkozatot. Ez azt sugallja, hogy aki egy szűk, bennfentes kört gazdagítva fizet, legyen bár haramia, jöhet, de a többi, menekülő nyomorultból nem kérünk. Mindez megerősítette azt a régóta érlelődő elhatározásomat, hogy a világról és benne a felelős értelmiség feladatairól alkotott, egymástól egyre távolodó, mára már végletesen eltérő véleményünk okán - szomorúan reménytelennek látva és feladva az ezzel kapcsolatos belső vitát - kilépek a Professzorok Batthyány Köréből (PBK). Kérem ezért elnök urat, hogy nevemet a tagok sorából haladéktalanul töröltetni szíveskedjék" – fogalmazta meg levelét kedden Ángyán József.
Magyarország száz százalékig megvédi határait, akkor is, ha Ankara beváltja fenyegetését, és migránsok tömegeit indítja el az Európai Unióba – hangsúlyozta a magyar miniszterelnök.
Ötszáz óriásplakátra elég az MKKP eddig összegyűjtött kampánypénze, de százezer A4-es falragasz elhelyezésében is gondolkodnak. A Kutyapárt arra biztatja híveit, hogy menjenek el szavazni, de az igen és a nem melletti körbe is helyezzenek el egy ikszet.
Egy hét alatt 15 millió forintot gyűjtött össze a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, ezt több mint kétezer adakozó adta össze – mondta a Népszabadságnak Kovács Gergely pártelnök.
A más kultúrákhoz és civilizációkhoz tartozók folytatódó, tömeges bevándorlása lerombolja Európát - jelentette ki az egykori cseh államfő, Václav Klaus.
Schöpflin György fideszes keresztény EP-képviselő szerint a déli határra tett disznófejekkel az eddiginél hatékonyabban lehetne elijeszteni a muszlim migránsokat.
Hétről hétre fokozódik a migrációs nyomás Törökország felől, és a migránsok a Balkánon keresztül a magyar határt célozzák meg – jelentette ki Bakondi György.