Nem, hanem mert sajnos megtortent ebben az orszagban!! Es 56 utan eloszor!! De tenyleg nem ide valo tema, foleg, hogy az orszag 2/3 -a ugy dontott, hogy ilyen tobbet nem fordulhat elo!:-))
Nem, nem lehetne, ez latszott pl az internetado elleni tuntetesen. Ha ez akkor tortenik, amirol beszelunk, akkor most kilott szemek es internetado is lenne.. De ez nem ide illik , a lenyeg, hogy ahol kellett, a kormany gyorsan reagalt a panaszokra es a hibakat kijavitottak.
Helyes. Én nem ágálok ellene, hogy de bezzeg én...........
Igen, részben az én érdekem is, hogy a hatalom végre vegye tudomásul, hogy elég. Ha csak a földművelők, buszsofőrök stb. tiltakoznak, egyrészt az és érdekem is. Ha mindenki lenyeli a békát, akkor mi tartja vissza a tolvajbandát?
A baj az, hogy nagyon sokaknak okoztak vele nem kevés bosszúságot ... és még fognak is, amikor majd elérkezik a feleslegesen kifizetett pénzek visszafizetése ... teljesen felesleges volt a kapkodás, le lehetett volna ülni és rendesen átgondolni ... majd azután bevezetni ... Az meg, hogy az m1-m7 közös benne maradt, kicsinyes prosztóság ... És nem a Tesco, hanem a lakók miatt ...
Ha olyan megmozdulások lennének, mint akkor, és nem megy haza a fazon, akkor most is lehetne szemkilövetés. De ez már százszor ki lett tárgyalva, máshol.
Láttam itt egy térképrészletet, ott tűnt fel ez az M0-M5 Gyál. Pontosan be volt rajzolva, hogy honnan fizetős és ott volt látható berajzolva lehajtó is, mint fizetős rész...azóta sem lelem a részletes térképet. Nem csak ezt, a többit sem. Pedig az sokaknak lenne segítség. Az általános az persze megvan, de az fos...
Az persze nem zavarja őket, hogy az autópálya/autóút táblák már a "gyűjtő-elosztó pálya" kezdetére ki vannak rakva, tehát hivatalosan ott kezdődik a gyorsforgalmi út, azaz onnan fizetős...
a reptérre ez tuti igaz és az M0 egy részére is gyakorlatilag, mivel a fizetős kezdetén nem tudsz csak egy másik fizetősön keresztül lehajtani...pl M0 -M5 Gyál....ott egy lehajtó miatt kötelező megvenni...
Ha logikusan gondolkozol, rájössz. Vannak fizetős szakaszok, amit nagyon nehezen tud elkerülni. És ráadásul olyanokat szopat meg vele, akiknek az érdekében másfelé menne.