Örömmel jelentem, hogy halovány fény látszik a sötét alagút mélyén! Így legalább rá tudok világítani a tévedéseid gyökereire és ez valóban reményteljes!
Az órási áttörés hogy most már többesszámú csoport a megszólított! Ezt minden cinizmus és viccet mellőzve üdvözlöm! De komolyan!
A tévedések sorban:
Hogy szégyent hoztunk az Indexre? Először is ezt rajtad és a pár "kollégádon" kívül ezt más nem állítja! Steve aki még látható és, ööö........ senki más! A belső dolgok nem mérvadóak, hiszen belül mindenki azt gondol amit akar! Sokkal többen illetik nickedet különféle dolgokkal, amiket egyszerűen úgy pergetsz le, hogy nem igazak! Bár nem tisztem a többi moderátort megvédeni- mondhatom így én is, hogy nem valós állításod!
Ide tartozik még hogy az a szégyen ha egy fórumon az jelenik meg valakiről jellemzésként, hogy "hígagyú barom.." és ezt az ottani moderátor nem törli! Ha ilyet látna egy fegyveres indexes moderátor, vagy jeleznék neki és nem törölné, naaaa az pl. szégyen lenne! Nem tudok ilyenről! Nyugodtan jelezd (linkkel) ha ilyet látsz itt, mert az tuti nem éri meg a másnapot! (Kivéve, ha éjfél előtt pl. 1 perccel írnád be.)
Kettő, minden moderátor önállóan moderál és nem mint a borgok kollektív tudat irányítása alatt ténykedik!
Ha figyelmesen olvastad volna beírásom és egyszer végre úgy is értenéd ahogy oda írva van és nem úgy ahogy szeretnéd, akkor ilyen totális kapufát nem lőnél és nem tudnál sértegetni hazugság vádjával!
Ezt írtad: "Most akkor nem kellene talán az OFFolóban rendet rakni?"
Válaszom erre a mondatra: "Csak úgy nem takarítunk, mert akkor egyből magára veszi valaki."
Ez azt jelenti ami oda van írva! Ha valaki kér takarítást ilyen vitákban akkor én pl. nem takarítok és ha jól tudom más modi sem, mert a régi moderációs elvet valljuk: Nem belelépni, széthordani, majd jönni takarítást kérni, hanem jelenteni azonnal a moditopikban a hozzászólást!"
Ha a topikban törlés történik bejelentés nélkül akkor az az intézkedő moderátor teszi, mert látott ott a topikot pont olvasva valamilyen szabálytalanságot, súlyos személyeskedést (mint pl. a fent említett "hígagyú barom.." ) Tehát súlyos tévedés a két dolgot összemosni, kivéve ha pont valakinek ez a szándéka!
A következő személyeskedő jellemződ szerint "jellemtelen" ha valaki (én), akit konkrét !!! vádaskodás ért részedről, miszerint hozzászólásaidat kitörlöm "állandóan, minden alap nélkül". Erre a vádaskodásra mertem válaszolni azt, hogy "tavaly október óta ! ide a fórumra írt beírásából egyet sem töröltem!" Bocsánatkérésed helyet kaptam erre egy "jellemtelen" jelzőt! Gondold végig légyszíves helyesen cselekedtél-e?!?!
Idevágóan bemásolok tőled egy saját magadra írt dolgot:
"Nos én nem vagyok ilyen. Szépen türelmesen válaszolok, a kulturált társalgás keretein belül maradva, ti meg úgy, ahogy tudtok.
Az, hogy én udvariasan viselem a sértő jelzőiteket, az nem a ti érdemetek, nem a ti erőtök megnyilvánulása."
Hogyan tudsz ezzel azonosulni? Igaznak állítanád, ha ezeket más írná és úgy cselekedne, nyilvánulna meg, ahogy te most pl. felém?
Az hogy egy csapat konkurenciát jelentsen egy teljesen más típusú és más stílusú csapatra az a "logikai bukfencen" kívül más jellemzést nem is igen kíván!
Az hogy más moderátorok tagjai-e valamilyen szövetségnek az teljesen ismeretlen minden moderátor előtt! De mivel főleg én vagyok a "kedvenc" megszólított, azt itt kijelenthetem, hogy nem vagyok tagja a Tereplövész Szövetségnek! Kicsit fellélegezhetek tehát, hogy ez a vádad rám nem áll! A többi moderátorról akiről állítod, hogy ott versenyző, arról minden bizonnyal van konkrét bizonyítékod, hogy
1) ott versenyző valaki (egyébként, ha igaz is lenne, miért ne lehetne?)
2) súlyos logikamentes és ténymentes vádad szerint azért moderálnak ellenedben, mert a csapatod "puszta létében konkurenciát látnak"!?!?
Az alapvető kérdés nem az hogy te mész szembe sokakkal, vagy sokak mennek szembe veled, hanem hogy neked könnyebb-e megfordulni az autópályán, vagy a sokaknak kell-e megfordulni a "te irányodba"?!?!
Valóban kell folytatás ezekből kapufákból?