Valahol lejjebb írtam én is, első alapszabály: Amit egyszer kiraktál a netre, az ott is marad.
Ezt a topikot is el lehet tüntetni, ha arról van szó másodperceken belül fenn lesz még nyolcvan helyen. C'est la zsizny, mondaná a művelt német.
Sőt, hogy akkor adjunk egyet a dakota mondásoknak is, a hídon majd átmegyünk, ha odaértünk, morgunk, tiltakozunk, el és kivonulunk stb. az újfajta moderáció mián, ha arra ok adódik.
Nekem liberálmensevik (Isten nyugosztalja) jut eszembe, alphanumericus vagy K.Trout, aztán az örökös miniszterelnökjelöltünk, aki keménykezű modera is volt. Itt van még Galadriel és Osztap Bender, de nem sorolom...
Nna azért az utóbbi mondatrésszel tudnék vitatkozni, de hát már minek. Végül is ültünk mi egy asztalnál Macisajttal is, beszéltem én órákat rezsővel is (nyugodjon békében, ezen asszem még ő is morogna egy sort), sőt egyes meg nem erősített híresztelések szerint még a nicktolvajjal is voltam egy légtérben. Ez utóbbit így utólag egyértelműen cáfolom :-)
Kedvem lenne felsorolni azokat a nick-eket, akivel PFT-n találkoztam és már nincsenek itt, legalábbis az akkori nick-nevükön. Például mindig ott volt a Wágner is...
Tudod, nekem a főnickem is csak kétszázezres volt, de azért azok a nickek akik személyesen is ismerték egymást, legalább a PFT-ről, nem tudták többé virtuálisnak tekinteni sem egymást, sem a homokozót, hisz kialakult bennünk valamiféle együvé tartozás, és akkortájt a nickek politikai hovatartozása, a személyes talin egyszerűen nem számított.
Önmagában semmilyen véggel nincs gond, hiszen minden vég egy új kezdet is egyben. Persze ha a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Aranyszájú Szíjjártó Péter Trollképzőjének, speaker szakon végzett és sok év tapasznyalással rendelkező moderátoraihoz kerül most a legislegnagyobb delgomb, akkor az egy oylan új kezdet lesz.
bocs az offért, annyiban összefügg Wagner úrral, hogy az elmúlt hetekben úgy éreztem, itt a fórumokban erősebb/több szélsőjobboldali megjegyzések, nick van. Ez persze szubjektiv, nyilván a napi politika is benne van, hogy a többségnek kivel és mivel van tele a töke
Ezért értetlenkedem és mivel Wagner úr elveit megszoktam, ismertem, érhetően aggódom meg sajnálom is, hogy egyszerüen kitörlődött innen :-(((
Így az eseményeket elszemlélve, ha engem kérdezel, sehol. A Wágner egy régi figura, ismeri boldog-boldogtalan, az új moderáta nem hiszem, hoyg be fog így mutatkozni, hogy én vagyok az új főhajjakend. Természetesen odacsaphatnak egy múlttalan vadidegent is főhajjakendnek, aki még be is mutatkozhat, de akkor a komolyabb delgombokhoz neki úgyse lesz köze.
Az elmúlt 12 év tegnappal végetért. Megesnek az iylen dolgok.
A tavaly decemberire, aminek a végén, majdnem, 1800 nicket engedtek vissza, de én addigra már a Wágnerrel töröltettem a majdnem tíz éves nickemet, és most igazolva látom akkori döntésem helyességét.