Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Sziasztok, van egy 7020G fejegységem amin minden működik,csak a telefonjaim nem találnak bluetooth kapcsolatot az istennek sem, és a kihangosító részét nem tudom használni. Létezik az, hogy hibás ez a része,vagy aktiválni kellene valahol?
Másodszori letöltést követően azonnal kibontottam – sikerült. A térképek nem olyan régiek (2017). Egyébként a kínai készülékek esetében általában 1-2 évvel idősebb térképeket tartalmaz a szoftver.
Érdekes: a zip fájlt átmásoltam egy másik meghajtóra, onnan már ismét nem tudtam kibontani. Hogy miért van ez így …?
Az adott helyről történő letöltés többnyire nem sokáig lehetséges. Tehát, aki töltögetni akar, az igyekezzen!
A harmadik kísérlet alkalmával ismét azonnal kibontom, s a már kibontott IGO mappát másolom át. Remélem menni fog?!
Úgy van, ahogy írtam. A letöltés helyéről kel kibontani az állományt. Most már csak az lesz a kérdés, hogy rendben települ-e?
TomTom térképek vannak benne. Számomra (a régmúlt TomTom kedvező tapasztalatával ellentétben, az IGO-nál nem éppen szimpatikus).
Szia. Mint már írtam minden rendben, ma volt a teszt út minden működik rendesen. Nekem is válaszolt az Á-SURE ,és kaptam egy linket a GPS -frissítés-újratelepítés hez,ezt itt küldöm hátha valakinek még szüksége lesz rá!!??
Feltett kérdésre az alábbi üzenetet kaptam az A-Sure-tól:
A-SURE 12:37
Köszönöm az üzenetedet. Kérem, tudassa velünk, mi az Ön eBay-azonosítója a rádió megvásárlásakor? A KF013 kódja 3368 VAGY 6161. Kérdése van, kérjük, ossza meg velünk.
Ha az eredeti jó, akkor a legegyszerűbb csak a 2008-s térképállományt lecserélni. Én legalábbis ezt tenném. A 2008-a térképeket TF kártyára, majd két ablakos Total Commander-rel a megfelelő mappák átmásolása.
Ritkán szoktam a szoftvert csereberélni, viszont az elérhető új térképeket mindig frissítem.
Köszönöm a képeket, ha jól értelmezem az utolsó kép megjelölt ikon alatt lesznek a felbontás állítások.
Képet most nem tudok küldeni mert visszaraktam azt az IGO verziót amivel érkezett, de a legújabbat a 2018 Q3 addig nem akarom visszatenni, újra rátenni amíg nem tudom biztosra, hogyan kell beállítani, hogy olyan legyen a nézet mint a gyárival.
A szoftveren belüli beállítás lehetőségéről – ha az a gond – gyorsan készítettem néhány felvételt. Egyébként IGO használati utasítást (PDF) tudok adni.
Ismereteim szerint 2010-es évjáratú Volkswagen Sharan-tól lehet autó specifikus készülékeket kapni, de azok jó része is 7”-nál nagyobb kijelzővel rendelkezik (8-9”). 2003-2005-öshöz csak külön kapható beépítő keretről tudok. Az is ritka, mint a fehér holló. Persze meg kell próbálni, lehet, hogy sikerülni fog.
Nem lett letörölve, csak nagyon régi és arra gondoltam nem cserélgetek benne semmit hanem teszek fel egy újabb verziót, a sys. txt-be auto van, nem pedig felbontások és így a szép nagy kék nyíl helyett ami alapból rajta volt nagyon kicsi lett az útvonalak távoliak stb.
Mi történt? Le lett törölve a gyári navi, hogy másik van rajta?
Több beállítást, többek között az útvonal, felbontás stb. a sys.txt tartalmazza (hozzáértéssel érdemes belenyúlni). Általában inkább nagyobb a kép a kijelző méreténél, de egyébként minden előfordulhat…?
Ha 1024 x 600 a kijelző felbontása, akkor próbaként tudok küldeni egy csökkentett állományt, de előtte le kell menteni, s az „alkalmazások”-ból el kell távolítani a készüléken levő IGO-t. A biztonság kedvéért „Clean Master-ral is.
Szia. Olyan helyről vegyél, ahol beépítő keretet is adnak hozzá. Én most ezzel kínlódok. Vettem egyet, de pár mm-el nagyobb a belső mérete mint kellene.
Navigáció pontos nekem, úgy mint az érintő kijelző. Hangzás gyenge, dehát egy olcsó készülékről beszêlünk.
IGO-n belül hol tudok a felbontáson állítani, valamiért nem találom. Nagyon kicsi benne minden, valószínű a felbontás sokkal nagyobb mint ami nekem kellene 1024x600. A gyári IGO-val nem volt ilyen gondom.
Megírnád, hogy mennyire vagy elégedett a 7157G fejegységeddel? Régóta szemezek egy ilyennel csak nem mertem eddig belevágni. Nekem egy 2003-as Sharanba "menne" bele. Az eredeti rádiót-CD tárat szeretném lecserélni. Rádíó - GPS - tolatókamera - Bluetooth ami nekem fontos hogy működjön rendesen.
Ok. minden rendben ,most működik minden úgy ahogy én elképzeltem...az IGO- a file manager -ből visszaállítottam---------Köszönöm az eddigi segítséget, tanácsokat!!
Hát ez sikerült! Gondolom, nem ez volt az eredeti terv. Valóban teljes gyári visszaállítás történt?
Igen, már kérdezni akartam, hogy miért kell(ene) a gyári alaphelyzetet visszaállítani, mivel emlékezetem szerint csupán egy beállítási probléma jelentkezett (REVERSE VIDEO fekete képernyővel). Aztán el is feledkeztem róla, mert a kódbeszerzés lekötötte a figyelmemet.
A fájlkezelővel, vagy Total Commander-rel (inkább ezt javaslom) meg kell nézni, hogy mi maradt meg a belső tárhelyen. Gondolom, nem történt lementés egy TF kártyára, ami baj, mert akkor egyszerűbb lenne a helyzet. Ilyen beavatkozások előtt célszerű menteni minden menthetőt.
Ellenőrizni, hogy mi maradt az IGO mappában, ha netán (ami egyáltalán nem biztos) teljes a szoftver, beleértve az apk-t is, akkor fel lehet telepíteni. Az is lehetséges, hogy (ha eredetileg nem navival indult) akkor csak az ikon hiányzik. Ismétlem, nem tudom, hogy milyen változtatások történtek???
Ha jól látom 1024*600-as a felbontása. Amennyiben gond lenne az IGO-val tudok küldeni.
61 61 ezzel sikerült a gyári beállításokat visszahozni,de újra indítás ,és most nincs IGO -GPS-ezt az appot valahonnan le kell töltenem--,de mára tele van a tököm vele,hogy egy hiba elhárul ott van helyette egy nagyobb!