Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Hát az idők alapján úgy néz ki, hogy ha nem jön közbe semmi extra akkor itt már Solberg-nek sima győzelem nem? Raikkonen csak tetves 4 percre van az elejétől? :-)
A Minichamps és a New Ray is kihozta Valentino Rossi GP11-esét, azonban ez tesztmotor, mert ilyen cápakopoltyús oldalsó idommal, meg a fekete kis légterelőkkel versenyen sosem futott tudtommal. Losail-ra még ezt-azt átdolgoztak a gépen, de sajnos azzal együtt sem lett sokkal jobb, Rossi nem hiába tesztelgeti már a GP12-őt. Érzik a Dukisok is hogy ez a gép egy erősebb középmezőnyre jó, de nem a dobogóra. A múltkor Hayden is csak szerencsével lett 3-ik. Kár hogy nem olyan jó, mint amilyen szép.
Azért a két modellt összehasonlítva látszik az a kb. 20 ropis árkülönbség. :-) A minichamps az tényleg részletesen kidolgozott, az első kerék felfüggesztése, a Öhlins villa, a féknyereg, tárcsák, fékpofák stb.... Arányok is jók, fékvezeték itt már alap. Legapróbb feliratok is a helyükön vannak. Úgy néz ki hogy álló, és a motoron ülő bábut is lehetlesz venni hozzá, az is komoly nagyon. A testtartása is teljesen a Rossi-é. Főleg a motoron ülőn látszik. A New Ray az mondhati katasztrofális ehhez képest, a képek önnmagukért beszélnek. Hiányzó feliratok, totál el van nagyolva az egész. Nem bánnám ha a Protar kiadná 1/22-be, mert már a GP5-ös nagyon szép.
A 2-5 helyen ide-oda cserélgették a pozíciót,de Latvala bezsákolt 3,5 percet,úgyhogy kiszállt a meccsből a második helyről.Unalmas már......
Ne feledjük Loeb ma takarított,de akkor is aránytalanúl sokat kaptak.A mai utolsó gyorsot nyerte,így holnap másodikként rajtol.Remélem Solbergel nem történik semmi,de még messze a vége,és egy kegyetlen verseny ez.
Friciék kategória 5. helyen zártak ma,uccsóként jöttek egy negyedik ídőt.
Tanak és Hanninen nem ellenfél,abszolút pontszerző helyeken állnak.
Megvan a Vörös Báró is, meg kb. 10 db más I. világháborús repülő is. Ezekkel csak az a gond, hogy még 1:72-ben is picik, nem túlzottan részletes makettek. Sajna a könyvek közül egyik sincs meg... :-(
Meg nem mondtam volna..... :-) Akkor ez egy Delta á'la Pedrito? Beszéltem ma a faterral, megnézte a képeket, azt mondta hogy profi munka. És kérdezi hogy esetleg I. Vh-s géped van-e, mondjuk Fokker DR1, stb.....
Ami privát Mini WRC,azzal azt csinálnak amit akarnak,meg ott és akkor indulnak amikor kedvük tartja.Nyílván azért figyelemmel kíséri a prodrive,és nekik is jó ha futnak ezek a kocsik,jók lesznek ezek az adatok,beállítások jövőre.
Ez a Mini WRC menetrendje:
Május 5-8 Olasz Rally Július 28-31 Finn Rally Augusztus 18-21 Német Rally Szeptember 29-Október 2 Francia Rally Október 20-23 Spanyol Rally November 10-13 Brit Rally
A prodrive nincs itt.Két privát Mini WRC van a mezőnybe,a gyáriak majd a Finn rallyn jönnek újra.És remélem ők akkor az elejébe lesznek,minden adott a jó szerepléshez.
Amúgy VB-re visszatérve én is azt szeretném ha Solberg nyerne. Megérdemelné, gyors is pokolian, csak valami mindig közbejön, viszont nem spórolja el sosem. A Mininek , illetve a Prodrive-nak is szurkolok egy jó eredményért.
A tegnapi produkciójukhoz Uraim nem fűzök semmit :))))))))))))
Ááá nem vagyok én frakcióvezetővezető... :-) Kedves képviselőtársam, ön járt ott mostanában? Látott valami értelmes modellt a sok utolsó akciós közt? :-) Csak kíváncsiságból kérdezem, mert pillanatnyilag most tényleg nem tudok fellépi. Azért régi motoros vagy már ott te is. Sok mindent láttál, megedzett az idő. :-)
Akkor nem tudom nálam mi lehet........ Én az Internet Exproler legújabb verzióját használom, bár' nekem olyan mint a többi mert tök süket vagyok a számítógépekhez. Na mindegy, pedig szét akartam nézni hogy milyen ótómaketteket árulnak most. Sose lehet tudni......
Figyeljetek már, nem tudom hogy csak nálam jelentkezik-e a hiba, de már vagy 3 napja nem tudok felmenni a vaterára, mert rögtön kifagy a kezdőoldal. Nem tudom mi lehet az oka.